Poštovani korisnici Krstarica foruma!
Ovim putem vas molim da se registrujete na eRepublik - masovnu online, društvenu i stratešku web browser igru, verziju stvarnog sveta koji vam omogućava da sledite vaše političke, ekonomske ili vojne težnje i promenite istoriju!
Ovo nije još jedno obično reklamiranje neke online igre!
Razlog zašto sam otvorio ovu temu na forumu je zato što danas dobijamo svoju zemlju u igri -
SRBIJU!
Pre četiri meseca, nas nekoliko Srba uključujući mene i nekoliko ljudi iz Niša, smo pokrenuli masovnije okupljanje Srba u Austriji u igri. Nakon 2 meseca smo imali većinu ljudi u austrijskom parlamentu a nakon još mesec dana ja sam postao predsednik Austrije u igri. Danas, posle 4 meseca borbe, konačno dobijamo Srbiju sa 7 regija u njoj i već nas ima oko 300 igrača u Srbiji!
Hrvati su svoju zemlju dobili 9. decembra prošle godine i sada imaju oko 3000 igrača zahvaljujući dobrom reklamiranju, i važe za jednu od najvećih sila u eRepubliku. Srbija je tako okružena velikim silama u eRepubliku koje su u jednoj alijansi koja se zove Atlantis (Rumunija je druga najjača zemlja u igri posle SAD-a).
Mi smo već otvorili kompanije u Srbiji, formirali ministarstva i samo čekamo igrače da se registruju da bi sve moglo normalno funkcionisati. Vremena je sve manje, uskoro će biti izbori za parlament u Srbiji (25. februara). Ako do tad ne skupimo bar 1000 igrača, postoji pretnja od drugih država u eRepubliku da nas nasele, osvoje vlast, opljačkaju državnu kasu i totalno upropaste zemlju za koju smo se dugo borili! Mi im to nećemo dopustiti!
Još jedna stvar koju moram napomeniti je da nam administratori u igri nisu dali Kosovo i Metohiju kao regiju! Nakon što dobijemo veći broj igrača onda ćemo pokrenuti peticiju za vraćanje najsvetije pokrajine Srbiji, bar u igri!
Pre samog igranja, molim vas da se registrujete na naš sajt. Posle registrovanja na sajt automatski ste registrovani i na naš forum. Prvo što ćete uraditi nakon registracije na igru trebalo bi biti da pročitate naš tutorijal za početnike na našoj stranici. Redovno posećujte našu stranicu i forum kako bi bili obavešteni o svemu, a možete doći i na naš IRC chat na sajtu kako bi se družili i dogovarali u vezi igre.
Prilikom registracije izaberite za zemlju
Serbia, a za regiju bi bilo poželjno da izaberete
West Serbia, iako nije obavezno.
Evo svih potrebnih linkova:
-
IGRA
-
NAŠ SAJT
-
TUTORIJAL ZA POČETNIKE
-
SRPSKI GLASNIK NOVINE U IGRI
Posle registrovanja u igru prvo što trebate uraditi je da pročitate naš tutorijal za početnike i pogledate priloženi video. Potom dodajte za prijatelja u igri Ministarstvo Obrazovanja Srba, kome možete uvek poslati pitanje ako vam nešto nije jasno u vezi igre. Nakon toga stavite subscribe na najveće srpske novine u igri - SRPSKI GLASNIK, i obavezno pažljivo pratite sve članke tih novina kako bi bili obavešteni o svim dešavanjima u Srbiji!
Hvala vam na čitanju ovako iscrpnog teksta, a posebno vam hvala ako ste se registrovali na igru i želite pomoći da napravimo od Srbije najveću silu u eRepubliku.
Pogledajte šta su administratori igre poručili na dodavanje Srbije u eRepublik:
LINK
Aleksandar Lazić a.k.a. Azoo Lazzo - član odbora za organizaciju Srbije u eRepubliku