User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.026
mozda ce mi biti potreban zajam,nije jos nista sigurno za oporavak! Udario sam do sada 12 puta q5,ako bude potrebno udaram jos 5 puta... Za Slavoniju se ne stedi! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda ce mi biti potreban zajam,nije jos nista sigurno za oporavak! Udario sam do sada 12 puta q5,ako bude potrebno udaram jos 5 puta... Za Slavoniju se ne stedi!![]()
Ima li ko da je udario vise puta od mene?
19 puta udario,naneo -4780 stete,prosecna steta -298
Sta je sad sa ovim new rising glupostima... Pa ne mogu da radim danas.... a trebalo mi je jos 3-4 dana do nove medalje. Jel su normalni?
Zadnji put sam kupio giftice![]()
Ma ni procitali ticket...limune, a tebi nisu vraćene te pare što su ti maznuli?
eh, da zaboravih da dodam... dan pre pada Slavonije sam iz Slovenije napravila još oko 10k dmga...![]()
lepo sam ispratila v1...![]()
Pfff, ali ti nisi nikakvo mudo u erepu
Dok je Heroina i ovde i tamo na visokom polozaju.
Btw, uputio sam ti frend request, cisto reda radi![]()
Imaš sreće što sam opljačkan![]()
Daje li vama kuca i hleb wellness odnosno happiness? Meni ne daje! Nije los v2 ali nekako mi je kao sims,a sims ne volim! Lapo su uradili ali nije funkcionalno,10 puta mi baci kokosku dok udjem na profil firme! U stvari sta lupam,ja sam ne zaposlen!zamenio sam najskuplji skill harvester za naj ne placeniji builder! Idiot! Ne svidja mi se sto sam bio FM i sto sada opet moram da se budzim i da sticem cinove. ><