eRepublik i Renesansne Kraljevine

Ima li ko da je udario vise puta od mene?

19 puta udario,naneo -4780 stete,prosecna steta -298

44.
Serbia.gif
21a98cbed7b1cd285e4fb96c279e836d_55x55.jpg
heroina -23136 (39f, -593.23 d/f, 34.08 str) 1 HM

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ovo je iz Bogdanove statistike, a ja sam udarila i malo više od toga... ;)

@sbojana

rekoše da će work valjda automatski svima da se odradi, nikome se ne prekida niz zbog apdejta... bar se nadam da sam dobro čula... ja imam 480+ dana rada bez prekida... :mrgreen:

Kakav vam je v2? Meni nije toliko los...
Evo jedno pitanje,koja je najbolja formula za work,train,study i relax.
Ja sam ovako rasporedio: work 8 sati,train 6 sati,study i relax po 5 sati. Ali vidim da to bas i ne ide,mora vise da se odmara. Zeleo bih da budzim vojni skil,al dzabe mi to ako nemam para da kupim tenkice...Sta vi mislite kako je najbolje rasporediti?

Meni v2 i nije nesto...
Previse promena odjednom, ako mene pitate...
Msm ako su vec hteli da toliko menjaju, mogli su to malo postepeno..
Takodje ne svidja mi se nesto ni military skill... msm previse poena, vise mi se svidja str iz v1...
Jedino se nadam da ce mi kompanije malo zivnuti, jerbo su u v1, u poslednje vreme presvisnule :lol:

Inace eo mog profila http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1525662 :mrgreen:
Ono,za add, za sve, moze i sub, note me and i'll sub ya back :mrgreen:

PS: Nisam znao da i Heroina bleji ovde, i to jos kao moderator :lol:
Hvala ti na svim onim tutorijal clancima uz koje sam se zainteresovao za erep :lol:

Daje li vama kuca i hleb wellness odnosno happiness? Meni ne daje! Nije los v2 ali nekako mi je kao sims,a sims ne volim! Lapo su uradili ali nije funkcionalno,10 puta mi baci kokosku dok udjem na profil firme! U stvari sta lupam,ja sam ne zaposlen! :( zamenio sam najskuplji skill harvester za naj ne placeniji builder! Idiot! Ne svidja mi se sto sam bio FM i sto sada opet moram da se budzim i da sticem cinove. ><

Imaš sreće što sam opljačkan :mrgreen:

-.-
Nzm, nisam imao slicnih iskustava :lol:

Daje li vama kuca i hleb wellness odnosno happiness? Meni ne daje! Nije los v2 ali nekako mi je kao sims,a sims ne volim! Lapo su uradili ali nije funkcionalno,10 puta mi baci kokosku dok udjem na profil firme! U stvari sta lupam,ja sam ne zaposlen! :( zamenio sam najskuplji skill harvester za naj ne placeniji builder! Idiot! Ne svidja mi se sto sam bio FM i sto sada opet moram da se budzim i da sticem cinove. ><

Ja sam, verovali ili ne, i dalje beskucnik :lol:
Nikako da je kupim, msm uvek nesto drugo uzmem umesto nje :lol:
Nzm, iskreno, sad sam usao na organizaciju, i izgleda da ce u v2 biti finog profita :D
Ja sam bio land u v1, i ostao sam harvester, iako su rekli da ce biti najneplaceniji, kolko vidim u rusiji(gde ja radim) je jedan od placenijih, sto je extra za mene...
Inace meni pise Military rank: Field marshal, a ispod toga mi isto pise da sam Veteran sa Rifle...

EDIT: Vidim bice hiperprodukcije :/
Barem sto se odredjenih grana tice :/

Poslednja izmena:

Back