eRepublik i Renesansne Kraljevine

Nova verzija ce biti jos gora po nas. Jos vise golda nego obicno ima da se trosi,sto ide na korist onima koji kupuju golde. Cak sam cuo da ce biti trening za 10 golda,sa 350 % vecim efektom...

pa dobro nema veze,ne kupuju svi svake nedelje gold! Taj problem moze da se resi tenkovanjem samo najjacih igraca,a ne celog VeS-a! Jos par dana i lvl 21 i field marsal!:D I ja sam koristio napoleona,mucenik bio skupio 20 golda i sve otislo na Napoleona!:lol:

Ja uzimam izlazim iz igre! Smradovi jedni,cak ti se i kuca trosi posle par dana! Od mene pare vise nece dobi,cekam da napadnu Slavoniju i onda do vidjenja! Samim cinom sto boravimo na eRepubliku dajemo im pare kao i na Krstarici,tj ne mi ali provajder nas,od mene vise nece zaradjivati,sve cu na org da prebacim ako budu vratili na v1 ili ako me bude nekad zanimalo kako se drzimo i sl!

Ja uzimam izlazim iz igre! Smradovi jedni,cak ti se i kuca trosi posle par dana! Od mene pare vise nece dobi,cekam da napadnu Slavoniju i onda do vidjenja! Samim cinom sto boravimo na eRepubliku dajemo im pare kao i na Krstarici,tj ne mi ali provajder nas,od mene vise nece zaradjivati,sve cu na org da prebacim ako budu vratili na v1 ili ako me bude nekad zanimalo kako se drzimo i sl!

Zato sam ja batalio odavno...Pa nek muzu evropljani...

CHLO, otkud ti ovde? :D
btw, a ko je onda meni poslao zahtev sa CHLO naloga pre neki dan, ako ti sad imaš drugi nalog?

@Petar
ja verovatno uzimam heli za vojni skill i builder za ekonomski... imam neki utisak da će opet najbolje plate biti u const sektoru, pa što da ne iskoristim da se prebacim sa glupavog landa na nešto isplatljivije...

@Mrkela

vama naređuju šta da uzmete? znaš kad bih ja pristala na to? nikad... :D
valjda zato i nisam ni za kakvu vojnu jedinicu... :lol:

CHLO, otkud ti ovde? :D
btw, a ko je onda meni poslao zahtev sa CHLO naloga pre neki dan, ako ti sad imaš drugi nalog?

@Petar
ja verovatno uzimam heli za vojni skill i builder za ekonomski... imam neki utisak da će opet najbolje plate biti u const sektoru, pa što da ne iskoristim da se prebacim sa glupavog landa na nešto isplatljivije...

@Mrkela

vama naređuju šta da uzmete? znaš kad bih ja pristala na to? nikad... :D
valjda zato i nisam ni za kakvu vojnu jedinicu... :lol:

nzm stvarno ko ti je poslao zahtev xD a na chlo nalogu igra batinjo al dobro necu da se svadjam nabavio sam bolji i jaci nalog tako da me briga necu vise da igram erep sve jedno do danas sam mislioo da cu budem heli al eto necu kraj igre za mene 1k wp je stvarno punoo

nzm stvarno ko ti je poslao zahtev xD a na chlo nalogu igra batinjo al dobro necu da se svadjam nabavio sam bolji i jaci nalog tako da me briga necu vise da igram erep sve jedno do danas sam mislioo da cu budem heli al eto necu kraj igre za mene 1k wp je stvarno punoo

ja sam mislila da se ti samo praviš blesav, kad ono... :lol:

@Mrkela

pa što bre u pešadiju, pešadije će da bude previše... i ja koliko sam skontala pešadija je za manje aktivne, da čuče i brane polja... a vojska bi trebalo da uzme neki "napadački skil", da ganja neprijatelje ili kako već... bem ga, nije ni meni to baš jasno... :lol:

ja sam mislila da se ti samo praviš blesav, kad ono... :lol:

@Mrkela

pa što bre u pešadiju, pešadije će da bude previše... i ja koliko sam skontala pešadija je za manje aktivne, da čuče i brane polja... a vojska bi trebalo da uzme neki "napadački skil", da ganja neprijatelje ili kako već... bem ga, nije ni meni to baš jasno... :lol:

nema jasno ne jasno uzmes heli ili tenk za napad artiljerija i pesadija cuce u glavnom gradu a tenk i heli se probijaju i kako naidjete na neprijatelja saljete helija ili tenka da ga unisti zavisi od neprijateljske jedinice nisat tesko prosto je i odustao sam od napustanja igrice haha xD koi sam nab obecao mi all-x da ce da mi pomaze finansijski haha xD

Back