jennasilence
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Fizicku prevaru bih mozda jos i oprostila,ne bih zaboravila,ali emotivnu....ne bih mogla da oprostim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fizicku prevaru bih mozda jos i oprostila,ne bih zaboravila,ali emotivnu....ne bih mogla da oprostim
Evo da ti pojednostavimАли ја ипак не капирам како се ,,не може опростити'' емотивна превара.
Ако неко каже свом партнеру да се заљубио у другу особу, шта је ту за (не)опраштање?!
Можда бисмо теже преболели, али се кривица опрашта или не. А не може ми неко бити крив што ме више не воли, или што се заљубио у другу.
Можда бисмо теже преболели, али се кривица опрашта или не. А не може ми неко бити крив што ме више не воли, или што се заљубио у другу.
Али ја ипак не капирам како се ,,не може опростити'' емотивна превара.
Ако неко каже свом партнеру да се заљубио у другу особу, шта је ту за (не)опраштање?!
Претпостављам да се под ''не опростити'' подразумева ''не моћи прећи пркео тога'', не моћи наставити даље....па чак и кад се трудиш да наставиш даље и да не мсилиш на то - опет му-јој у себи (или гласно) стално пребацујеш и константно те боли та помисао....![]()
Emotivna je definitivno gora od fizičke....Sam sex je pet minuta gimnastike (ako emocije nisu u igri) ali ako on dok dodiruje mene želi neku drugu, čezne za njom, pati, sanja je.....onda šta sam ja? Loša zamena dok original ne bude dostupan? Možda bih oprostila kratku kres šemu ali da održava paralelnu vezu sa mnom i sa još nekom devojkom ili da je sve vreme našeg zabavljanja zaljubljen u drugu (a ja to ne znam) skinula bih mu skalp. Razumem da se u odnos uđe sa otvorenim kartama. Kaže mi da voli drugu, ne može da bude sa njom, eto dopadam mu se ja, ako želim možemo da probamo da budemo zajedno. Ali da me farba, maže i laže mesecima a ustvari čeka da tamo neka raskine sa dečkom ili se razvede, to je licemerno, jadno i pokazuje krajnje nepoštovanje prema meni. Jer očigledno po njegovim aršinima ne vredim mnogo čim me tako tretira.....
Mozda se treba sloziti i da ima vise vrsta emotivne prevare,a i da neku podelu treva izvrsiti u odnosu na one koje se ne saznaju,na one koje se naslucuju i na one koje su potpuno jasne.
Mozda se treba sloziti i da ima vise vrsta emotivne prevare,a i da neku podelu treva izvrsiti u odnosu na one koje se ne saznaju,na one koje se naslucuju i na one koje su potpuno jasne.
kako bi ti to nazvao npr. da ideš sa nekom ribom dugo, jako dugo... i prilikom sexualnog odnosa,zamišljaš da si sa recimo,sad ću da lupim Mišel Fajfer..ne bitno! Da li je i to emotivna prevara?
Што значи да превару квалификујемо на основу наше спознаје о њој, а не на основу ње као такве?
Nisam mislila samo na net![]()
Dopisivanje sms-om tj stalna komunikacija sa objektom interesovanja. Vidjenja na ivici. Prevara u mislima, zelja za tim nekim 24/7, poklanjanje paznje, vremena ..
Gore mi je 170865 puta nego kres od 5 min![]()
Jeste prevara.Priznajete li je tj da li je to za vas prevara? Gora vam je kao meni od sexualne?
Oprostili biste ?![]()
Kako mogu da oprostim nešto za šta me niko ne pita?!Priznajete li je tj da li je to za vas prevara? Gora vam je kao meni od sexualne?
Oprostili biste ?![]()
Prevara, kakva god da je ("emotivna" ili "fizička") je odlika slabića. Zadovoljavaju se kompromisima. Koja je poenta biti u "vezi radi veze"? Da bih, kao, bio baja, ili riba koja kaže da imam ribu ili dečka? Samo zbog toga da bih se konformirao i da ne bih štrčao? A pritom sam neviđeni licemer. Nepošten prema onom sa kime sam, šatro, prema onome kome sam, kao, poklonio svoje emocije, konačno i prema samom sebi.
A sve zbog toga jer sam slabić i nisam u stanju da neke stvari presečem, da kažem sebi da ne pristajem na kompromis i da raskinem vezu, makar i po cenu toga da budem sam ko zna dokad.Onaj ko to nije u stanju da uradi, uvek će biti nesrećan.Vrlo je moguće da i onaj ko jeste (u stanju da to uradi) uvek bude nerećan. Ali, on će bar živeti slobodan i u nadi da će naći ono što želi. Za ove prve nema ni nade, a još manje slobode.