aaaa,kako to da empacipovane zene ulaze u veze sa neempacipovanim muskarcima..chini se da niste bash empacipovane jer u suprotnom ne bi se smarale sa debilima..Pogledajte prilog 36203
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim te, nemoj mi politicke besmislice pisati..a jaja smo farbali u petak
posto vidim da si sav pun iskustva u porodicnom zivotu,pozdravi muza i decu,a mi zene cemo se ugledati na tebeDraga...kada budes imala muza i decu...onda ces videti da li si u pravu ili gresis...

aaaa,kako to da empacipovane zene ulaze u veze sa neempacipovanim muskarcima..chini se da niste bash empacipovane jer u suprotnom ne bi se smarale sa debilima..Pogledajte prilog 36203

Draga...kada budes imala muza i decu...onda ces videti da li si u pravu ili gresis...
o gagi ja sam na temi emancipacije odavno ali si ti skrenuo na crkvu,homoseksualce i kosovo.
posto vidim da si sav pun iskustva u porodicnom zivotu,pozdravi muza i decu,a mi zene cemo se ugledati na tebe
aj cao.

priroda ne namece, vec ljudi namecu prirodi raznorazne ljudske gluposti...i kao sto i biva, priroda pobedjuje...nisu ljudi iznad prirode i prirodnih zakona..
ljudi DA ŽELE mogli bi uništiti planetu u roku od pola dana. Da, time bi uništili i sebe, ali mis' kome ti pričaš tu priču da "priroda pobeđuje", šta bre pobeđuje? Ispade kao da bi muskarci izumrli da im nije zena, domacica..............
Tek kada upoznas momke koji zive sami, vidis koliko zena nije ni potrebna kako radnica u kuci, rob sa keceljom koji ce da cisti, pere, kuva............nego zene nikako da se odlijepe od praistorijskih shvatanja da su potcinjene, a niko ih ne tlaci osim njih samih.........
Aaaaaaaaaaaaaaahahaha definicija Jove Toševskog, a?Ova grozna rec ima i groznu definiciju :
Emancipacija
Emancipacija predstavlja oslobodjenje od staresinstva i starateljstva, odnosno sticanje nezavisnosti tokom razvoja.
Termin je cesce u upotrebi u vezi sa sticanjem statusne i akcione nezavisnosti zena u savremenom drustvu.
Radikalni deo savremenih teznji ka emancipaciji zenskog pola odigrava se u okviru Adlerovih shema.
Nezavisno od opstih drustvenih kretanja, koja se mogu razlikovati od sredine do sredine, pretvaranje
zahteva za stvaralackom emacipacijom u igri uloga koje u principu ne mogu biti uspesne, moze dovesti
do naknadne frustracije, osecaja bezizlaznosti i delatne nemoci.
dao čovek i mišljenje

Većina muškaraca bi izumrli kad im ne bi bilo mame do 30-e. OK, snašli bi se oni sami, sami bi sebi oprali ćega, ali je njih same izuzezno teško ubediti u to!Ne vredi to njoj pricati... :rolleyes:
upoznala sam jednog vozaca autobusa koji tvrdi da je zavrsio psihologiju... pa se pitam,
da li da polazem klasu C sad unaprijed,
ili da drzim fige da necu isto da prodjem
zalosno, al' 'ajde da se smijem ....
iako sam zavrsio fakultet... 
Većina muškaraca bi izumrli kad im ne bi bilo mame do 30-e. OK, snašli bi se oni sami, sami bi sebi oprali ćega, ali je njih same izuzezno teško ubediti u to!
Pojam muške emancipacije je postao jako kritičan u našem društvu, ženska je još i mali problem.
Hm... a kome se ti konkretno obraćaš?

Jes, pa svaka krpa nađe zakrpu :wink:
Kad si završio faks? Vidim fališ se![]()
Gdje grijesim?
Sta ti se nije dopalo u napisanom?
Kada budem imala porodicu, radicu, bicu i domacica kada bude potrebno, cuvacu male bebirone..........to je normalno i prirodno, kao sto je normalno da ce i muz pomoci u tome........ali necu kukati kako sam u podredjenom polozaju, kako me muz izrabljuje, jer necu mu dozvoliti..........
))ljudi DA ŽELE mogli bi uništiti planetu u roku od pola dana. Da, time bi uništili i sebe, ali mis' kome ti pričaš tu priču da "priroda pobeđuje", šta bre pobeđuje?
Koliko puta si se pokakio u žbun pred ostalim humanoidima, jer priroda nije izmislila WC šolju? Daj malo mozak uključi...
))Nemas pojma kako bi sa ovim emancipovano - zagorelim buckom to lako islo...I mozdane funkcije bi ti ostale ocuvane, ne bi se izlagala opasnostima divljeg seksa...brinuo bi ja o takvoj pametnici...a da ne zaboravimo ni na paprikas...moje misljenje:
umesto sto se ovde vade oci o tome sta je emancipacija (boli me iskreno kita za emancipaciju, znam ko sam i sta sam), dajte neke pametne teme o pushenju ili o analnom seksu.![]()
ops:
ops:Draga, domacica nije povremeno zanimanje...uloga zene je takva da bude oslonac u kuci, a muskarca kao zastitnika porodice...
Ne kontamo se Dragane, mimoilazimo se sve vrijeme.....govorimo o totalno razlicitim stvarima.........
Ti, sada, pises o necemu sto ja nisam ni spomenula a ne kontrirala ti....
Ovo je rasprava na temu Emancipacije zena...govorimo o istim stvarima....da li si zivela zajedno sa muskarcem..recimo 2 godine..sami, ti i on?...ajde...da ne spominjem brak i decu...