Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Ja slao poruke u petak al' mi niko nije odgovorio.![]()
Mislim da je Sibil poslala poruku sa Jecinog broja tebi, čekali smo na odgovor ali odgovor nije stigao, odgovor je zakasnio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja slao poruke u petak al' mi niko nije odgovorio.![]()
.
. Bas mi je krivo sto nisam mogao da budem na festu iako nisam ljubitelj piva, ako nista zbog druzenja i muzike
.
Ma nisu toliko strašne. Staviću, moždak posle. Evo, jedna slika sa groblja...
![]()

Tu je nastala i ova slicka.
Lepo se vidi vase cvece
Odlično.... Hvala!

Nisam zaboravljen?Wow! @FLUID se vratio! Ponovo radi Bioskop!!!![]()
Pa gde si , bre, covece?! Sto godina....
E, pa, nek' bude dobrodoslica u duhu Beer Festa ( samo bez bilborda koji se klimaju i padaju
) -
![]()
Iako je prošlo 100 godina još ne dočekah penziju. 
A tu je i Martina, tj. O., cura fina...@fluid KONACNO KONACNO![]()

Milunka hvala veliko za onaj clanak. Divan je.Ti nadjes stvari uvijek koje niko nikad nije vidio. Svaka cast
Super su ti slicice Oktobar. Na onoj slici gdje se vide starke moze li se znati koje pripadaju kome
Vec par dana razmisljam o nekoj igrici ovde na nasem forumu da nas malo razdrma. Ideju sam dobila negdje drugo, ali moze biti primjenjeno EKV-u. Ideja je da neko postavi sliku, koja predstavlja jedan od tekstova EKV-a. Recimo za Oci boje meda, moze biti slika sablje ili maca. To bi bilo onako najlakse, pomalo banalno. A moze i recimo slika uplakanih ociju, da predstavlja istu pjesmu po onom stihu "voda pada u tvoje oci boje meda" Ne mora da bude samo jedna slika moze i kombinacija dvije, tri. I naravno ko pogodi postavlja sledecu sliku.Sta mislite? Da li bi neko bio voljan da se tako malo igra? Znam da vec imam jednog dobrovoljca
![]()
Evo recimo jedna slika
![]()
pozdrav svima![]()
Bas je lepo ispala...
I meni je drago sto sam vas upoznala,Martu sam vec znala
Na groblju smo svi bili u nekom cudnom raspolozenju,Marta nas je tesila,pa smo se smirili i duugo razgovaraliTu je nastala i ova slicka.
Na Beer Festu smo bili u petak i subotu,i bas mi je zao sto Veljko nije mogao da nam se pridruzi drugog dana.
Prvog dana smo zakasnili na Block Out,pa su nam Limun i Oktobar bili malo tuuzni,ali je ostaatak bio super,pricali smo,pili pivo i tak
Nadam se da cemo sledeci put biti u vecem broju![]()
Tužno. Eh, kako smo svi ... stvarno. Ali najgora je ona dečija parcela stvarno... I onda kad dodaš ovo. Inače već sam rekla, ali... Tekst ogledala mi se pre nije svidjao nešto posebno... A sada. 
treba da vlast bude sramota sto je takvo kakvo je
.

Ovaj rakurs je, baš, ono... originalan, sviđa mi se. A, neka asocijacija mi je, ne znam zašto:Ma nisu toliko strašne. Staviću, moždak posle. Evo, jedna slika sa groblja...
![]()
Znači ne mogu da verujem... znam da je mobilna mreža jedva radila, ali sam to veče normalno dobijao poruke od drugih ljudi. Dakle poslao sam na Jecin broj tu poruku da dolazim za pola sata, ništa mi nije stiglo tako da sam poslao i na tvoj broj još dve poruke, i onda ih više nisam slao.@profa
Da,poslali smo sa jecinog broja odgovor na tvoju poruku da stizes za pola cuke..Mi bili jos tri sata tamo,al nista,mislili smo da ne dolazis .![]()
Da sam znao da ćete biti i u subotu još bih vas iscimao. U subotu sam naleteo na Anu i rekla mi je da je videla Oktobar i Limunovo drvo, ali nisam znao kako da ih nađem.
Baš mi je krivo.Ne, ono je stvarno strašno da gore ne može biti... Nikako mi nije jasno kako to može biti tako... A jeste videli onaj maleni grob na kom je kao statua deteta koje se igra sa nečim...Ma ta parcela je...treba da vlast bude sramota sto je takvo kakvo je
.
Samo mi je zao sto ste se ti i jeca pogotovu onako rastuzile...Bas je bilo potresno
Ali mi je mnogo drago sto smo se videli![]()

Drago mi je da ti se svidja... Nije mi se "svidela" ni jedna slika njegovog groba, i onda sam htela da napravim nešto... gde bi izgledalo kako mislim da treba.Ovaj rakurs je, baš, ono... originalan, sviđa mi se. A, neka asocijacija mi je, ne znam zašto:
Došao sam da te nosim
U kuće mojih predaka...
hvala za komentar...Sjajna je ova slika groblja...
A verujem vam da ste se osećali teško na groblju....i biće još prilika za okupljanje,sigurno![]()

TacnoMisli na RUKE kao vesnike bure,voli svaki prst ponaosob...
Je l` sam pogodila?
Nije Ljubav, mislila sam da je to mozda malo suvise jasno. Sad je tvoj red La chica nueva
), svi se ponovo okupljamo na nasoj temi 
Ne, ono je stvarno strašno da gore ne može biti... Nikako mi nije jasno kako to može biti tako... A jeste videli onaj maleni grob na kom je kao statua deteta koje se igra sa nečim...
I meni je jako drago što smo se videli svi!![]()
I ima ih jooooos, gore,niste videli,blizu Milana...
Ili ono,kao kolevkica...?I 5-6 statua malene dece...
I tako mi je bilo zao kad je jeca pocela da place...![]()

Ljubav?...nije tesko...![]()