EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eeeeeeeeej evo i mene at last :bye:.
Jedva sam stigao sve da procitam,mail mi je zatrpan, sanduce puno,friend request x 20...Uf ne znam ni sam odakle da pocnem....
Knjigu sam procitao. Ne bih iznosio svoje misljenje, a mozda je najbolji moj komentar na nju jedan grafit koji sam video lutajuci gradovima po Srbiji i glasi "Only god can judge me" . Koga zanima vise na private :roll:.
Eh na festival piva ove godine nisam stigao, mada sam se smorio kada sam saznao da nece biti na kalisu nego na uscu... Jedino mi je krivo sto sam propustio Bruna Langera, donekle i Idijote.
E fotka je skroz originalna i sto rece johan s samo bi odudarao sa svojim Adidaskama ili Le Coq Sportif :plez:. Bas mi je krivo sto nisam mogao da budem na festu iako nisam ljubitelj piva, ako nista zbog druzenja i muzike :(.
Arzberg stvarno je bilo kranje vreme :okok:
Puno vas pozdravljam sve !!!

Ma nisu toliko strašne. Staviću, moždak posle. Evo, jedna slika sa groblja...

24zxir6.jpg

Bas je lepo ispala...

I meni je drago sto sam vas upoznala,Martu sam vec znala:)
Na groblju smo svi bili u nekom cudnom raspolozenju,Marta nas je tesila,pa smo se smirili i duugo razgovarali:)Tu je nastala i ova slicka.
Na Beer Festu smo bili u petak i subotu,i bas mi je zao sto Veljko nije mogao da nam se pridruzi drugog dana.
Prvog dana smo zakasnili na Block Out,pa su nam Limun i Oktobar bili malo tuuzni,ali je ostaatak bio super,pricali smo,pili pivo i tak:D
Nadam se da cemo sledeci put biti u vecem broju;)

@profa

Da,poslali smo sa jecinog broja odgovor na tvoju poruku da stizes za pola cuke..Mi bili jos tri sata tamo,al nista,mislili smo da ne dolazis .:confused:

@TDSC-Ni ja ne mogu da prezalim Atomce...:neutral:

Ljudi...bas mi je nekako ova slika groba tuzna,strasna nekako.
...Zar nije ?:( Lepo se vidi vase cvece:)

Bio nam je lep plan da napravimo magi spomenik,al malo neostvariv..malo vise...

Poslednja izmena:
Preneseno s hrvatskog foruma, prvi Magin intervju za časopis "Rock", iz marta '84:

Odlično.... Hvala! :p
Wow! @FLUID se vratio! Ponovo radi Bioskop!!! :lol: :lol: Pa gde si , bre, covece?! Sto godina.... :lol: E, pa, nek' bude dobrodoslica u duhu Beer Festa ( samo bez bilborda koji se klimaju i padaju:(:(:eek: ) - :pivce:
Nisam zaboravljen? :tease: Iako je prošlo 100 godina još ne dočekah penziju. :mrgreen:
Nego, eto dobro da se videsmo bar u prolazu, da popijemo koje pivce. :pivce:
@fluid KONACNO KONACNO:worth:
A tu je i Martina, tj. O., cura fina... :super:

Milunka hvala veliko za onaj clanak. Divan je. :) Ti nadjes stvari uvijek koje niko nikad nije vidio. Svaka cast:heart:

Super su ti slicice Oktobar. Na onoj slici gdje se vide starke moze li se znati koje pripadaju kome :mrgreen:

Vec par dana razmisljam o nekoj igrici ovde na nasem forumu da nas malo razdrma. Ideju sam dobila negdje drugo, ali moze biti primjenjeno EKV-u. Ideja je da neko postavi sliku, koja predstavlja jedan od tekstova EKV-a. Recimo za Oci boje meda, moze biti slika sablje ili maca. To bi bilo onako najlakse, pomalo banalno. A moze i recimo slika uplakanih ociju, da predstavlja istu pjesmu po onom stihu "voda pada u tvoje oci boje meda" Ne mora da bude samo jedna slika moze i kombinacija dvije, tri. I naravno ko pogodi postavlja sledecu sliku. ;) Sta mislite? Da li bi neko bio voljan da se tako malo igra? Znam da vec imam jednog dobrovoljca :D
Evo recimo jedna slika ;)
loveinghandsholdforever-2.jpg

pozdrav svima :heart:

Misli na RUKE kao vesnike bure,voli svaki prst ponaosob...:D
Je l` sam pogodila?

Poslednja izmena:
Bas je lepo ispala...

I meni je drago sto sam vas upoznala,Martu sam vec znala:)
Na groblju smo svi bili u nekom cudnom raspolozenju,Marta nas je tesila,pa smo se smirili i duugo razgovarali:)Tu je nastala i ova slicka.
Na Beer Festu smo bili u petak i subotu,i bas mi je zao sto Veljko nije mogao da nam se pridruzi drugog dana.
Prvog dana smo zakasnili na Block Out,pa su nam Limun i Oktobar bili malo tuuzni,ali je ostaatak bio super,pricali smo,pili pivo i tak:D
Nadam se da cemo sledeci put biti u vecem broju;)

Ispala je... :( Tužno. Eh, kako smo svi ... stvarno. Ali najgora je ona dečija parcela stvarno... I onda kad dodaš ovo. Inače već sam rekla, ali... Tekst ogledala mi se pre nije svidjao nešto posebno... A sada. :(
Ma nije bilo najgore to što smo zakasnili već što su oni onako ... bezveze zvučali...
I meni je žao što Veljko nije bio sa nama i drugog dana. Dobro, videćemo se opet, ako budete hteli naravno.

Ma ta parcela je...:sad2:treba da vlast bude sramota sto je takvo kakvo je:(.

I ona pored koje si ti stala( sa jelenom,livadicom),ja tu zastanem svaki put,i srce mi se uvek cepa.:(

Niceg tuznijeg i goreg nema.

Samo mi je zao sto ste se ti i jeca pogotovu onako rastuzile...Bas je bilo potresno:neutral:

Ali mi je mnogo drago sto smo se videli:)

Poslednja izmena:
@profa

Da,poslali smo sa jecinog broja odgovor na tvoju poruku da stizes za pola cuke..Mi bili jos tri sata tamo,al nista,mislili smo da ne dolazis .:confused:
Znači ne mogu da verujem... znam da je mobilna mreža jedva radila, ali sam to veče normalno dobijao poruke od drugih ljudi. Dakle poslao sam na Jecin broj tu poruku da dolazim za pola sata, ništa mi nije stiglo tako da sam poslao i na tvoj broj još dve poruke, i onda ih više nisam slao. :( Da sam znao da ćete biti i u subotu još bih vas iscimao. U subotu sam naleteo na Anu i rekla mi je da je videla Oktobar i Limunovo drvo, ali nisam znao kako da ih nađem. :( Baš mi je krivo.

Što se tiče dečije parcele, to je ona pored koje smo prošli kada smo bili prošli put ti, martina_hingis i ja? Svaki put kada prođem i pročitam neki od epitafa (ili već kako to da nazovem) naježim se. Zaista je sramota da makar ta dečija parcela nije sređena.

Ma ta parcela je...:sad2:treba da vlast bude sramota sto je takvo kakvo je:(.
Samo mi je zao sto ste se ti i jeca pogotovu onako rastuzile...Bas je bilo potresno:neutral:
Ali mi je mnogo drago sto smo se videli:)
Ne, ono je stvarno strašno da gore ne može biti... Nikako mi nije jasno kako to može biti tako... A jeste videli onaj maleni grob na kom je kao statua deteta koje se igra sa nečim... :sad2:
I meni je jako drago što smo se videli svi! :)

Ovaj rakurs je, baš, ono... originalan, sviđa mi se. A, neka asocijacija mi je, ne znam zašto:
Došao sam da te nosim
U kuće mojih predaka...
Drago mi je da ti se svidja... Nije mi se "svidela" ni jedna slika njegovog groba, i onda sam htela da napravim nešto... gde bi izgledalo kako mislim da treba.

Sjajna je ova slika groblja...
A verujem vam da ste se osećali teško na groblju....i biće još prilika za okupljanje,sigurno:D
hvala za komentar...
kako smo prišli grobu.... :(
još kad videh koliko se jeca rastužila ... baš mi je bilo... :sad2:

Ne, ono je stvarno strašno da gore ne može biti... Nikako mi nije jasno kako to može biti tako... A jeste videli onaj maleni grob na kom je kao statua deteta koje se igra sa nečim... :sad2:
I meni je jako drago što smo se videli svi! :)

Ili ono,kao kolevkica...?I 5-6 statua malene dece...:sad2: I ima ih jooooos, gore,niste videli,blizu Milana...

I tako mi je bilo zao kad je jeca pocela da place...:(

Zao mi je ako spamujem...ali da znate,tako je bilo tuzno,da mi je posle bilo krivo sto sam vas 3 i dovela tu.

Poslednja izmena:
2ezpowk.jpg

NOKTURNO

Bojim se uvelog lisca
Bojim se gaja punog rose
Odoh da spavam
Ako me ne probudis
ostavicu pokraj tebe svoje mrtvo srce

Sta to zvoni u daljini?
Vetar u prozorskim oknima
Ljubavi moja!

Sacuvala sam ti zorine dragulje