EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Štulićevi tekstovi ipak meni nekako bliži...Po temperamentu.

Ovih dana preslušavam album Ljubav...

"Putujemo rečima i razmišljamo koracima"

Jedno vreme sam se ubijala od slusanja Azre,staalno sam je slusala,sad mi se na glavu popela:p

Ljudi,danas mi bio ukljucen Pink music,i dok sam se motala oko TV-a,cuh poznatu melodiju...I ukapiram-"Iznad grada":eek::

U ovom studiju,sve isto...cak sam uhvatila malo i trenutak kad Zika gleda magi,kako je slatko to bilo...:D

( nema snimak Iznad grada,na tube-u)

IZNAD GRADA

pojeli smo svako zrno
celu noc strpali u nedra
popili smo sve do kapi
suve usne duvaju u jedra

putujemo iznad grada
grad se smeje gleda na nas
bezimo u novo jutro
iznad grada, ispod nas

spojili smo dlan i dlan
zamenili noc za dan

ne gubimo dah
ne gubimo dah
mala deca ne poznaju strah

putujemo iznad grada
grad se smeje
gleda na nas
bezimo u novo jutro
iznad grada
ispod nas

IZNAD GRADA ...

Poslednja izmena:
Ljudi,danas mi bio ukljucen Pink music,i dok sam se motala oko TV-a,cuh poznatu melodiju...I ukapiram-"Iznad grada":eek::

U ovom studiju,sve isto...cak sam uhvatila malo i trenutak kad Zika gleda magi,kako je slatko to bilo...:D

( nema snimak Iznad grada,na tube-u)

Postoji vise pesama, ako ne i sve, sa Samo par godina za nas koje su snimljene tako u tom studiju. Jednom sam na tvu gledao Krug, isto nema na jutjubu.

I ovo?
2005382169000297444_rs.jpg

Ljudi, možete li mi, vi koji ste iz Bg-a, reći gde ste kupili Vrati unatrag? Ja u NS nisam našla (izgleda cene da je "interesovanje" toliko da i ne moraju da je nabavljaju), pa sam sad zamolila jednu prijateljicu da mi nađe u Bg-u... ali ona mi pre jedno sat vremena reče da je nigde nema, da je svi belo gledaju i da je pitaju ko je izdavač!!! Valjda joj je ostalo samo da pogleda u nekoj knjižari na Slaviji, i onda je sve obišla ako sam je dobro shvatila.

Inače, MIlunka, znaš li ima li gde da se downloaduje u mp3 formatu to Kao u snu što si postavila? Stavljao je to i Firči pre nekog vremena, ali isto you tube snimak.

Poslednja izmena:
Inače, MIlunka, znaš li ima li gde da se downloaduje u mp3 formatu to Kao u snu što si postavila? Stavljao je to i Firči pre nekog vremena, ali isto you tube snimak.
Ja to nisam našla, a, iskreno, još uvek ni stigla da tražim u MP3 formatu. Ali, postoji način da se to dobije, malo okolišan, ali vrlo je korisno znati, i za sve ostale stvari što se tiče Youtubea i uopšte konvertovanja video u audio ili razne formate videa iz jednog u drugi. Elem, skinuti programe: "VDownloader", za samo skidanje Youtube fajlova, kao i "AoA Audio Extractor", ili Total Video Converter" za konvertovanje video fajla u MP3 ili neki drugi audio format, ili "Vin Avi Video Converter" za konvertovanje iz jednog video formata u drugi.

Drustvo evo mene opet. Izvinjavam se nije me bilo dugo, cini se kao citava vjecnost, a i vi ste mi se malo ucutali. Da li da krivim Beer Fest za to? Da li da verujem u to?
Jedan veliki pozdrav Fluidu, pa gdje si ti covjece, nema te sto godina! Drago mi je da si opet tu :heart:
Pozdrav drustvu i cmoka :cmok::heart:

Drustvo evo mene opet. Izvinjavam se nije me bilo dugo, cini se kao citava vjecnost, a i vi ste mi se malo ucutali. Da li da krivim Beer Fest za to? Da li da verujem u to?
Jedan veliki pozdrav Fluidu, pa gdje si ti covjece, nema te sto godina! Drago mi je da si opet tu :heart:
Pozdrav drustvu i cmoka :cmok::heart:
Šta, crna ti, radiš u 4:58? :mrgreen:
Evo mene, eto vas - rat gradovcima! :p Nije me bilo dugo, smučio mi se ovaj forum, našao sam dlaku u njemu. :hahaha: Ma šalim se :hahaha: , neki ljudi tu i tamo smoriše sve što se smoriti dalo... Duga je to priča...

Back