EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta, crna ti, radiš u 4:58? :mrgreen:
Evo mene, eto vas - rat gradovcima! :p Nije me bilo dugo, smučio mi se ovaj forum, našao sam dlaku u njemu. :hahaha: Ma šalim se :hahaha: , neki ljudi tu i tamo smoriše sve što se smoriti dalo... Duga je to priča...

Pa znas kako kazu da ko rano rani dvije srece grabi :D. Crna ja :lol: Zaboravljas da sam ja na drugom kontinentu i mi drugacije racunamo vrijeme ;)
E pa dobro je da je sad sve rijeseno i da si nam se vratio;) Te smorove po kratkom postupku ignorisi. Ili samo nama ovde kazi i mi cemo im pokazati :lol:
pozdrav :heart::heart::heart::heart:

@ LD kakve su to sifrovane poruke, "oni koji trebaju da znaju", ko da citam Agatu Kristi :mrgreen: Salim se, nadam se da si se lijepo proveo u NS ili gdje si vec bio :)

Bilo smo u petak limun,oktobar,jecawaste,johan i ja na BF.

A juce isto,samo bez Johana.

I meni je bilo super oba dana,samo se nadam da nismo smorili Limuna i Oktobar...Tj,da ih ja nisam smorila..

A bili smo i na groblju...:neutral:

Pa znas kako kazu da ko rano rani dvije srece grabi :D. Crna ja :lol: Zaboravljas da sam ja na drugom kontinentu i mi drugacije racunamo vrijeme ;)
E pa dobro je da je sad sve rijeseno i da si nam se vratio;) Te smorove po kratkom postupku ignorisi. Ili samo nama ovde kazi i mi cemo im pokazati :lol:
pozdrav :heart::heart::heart::heart:
Kad ćete već jednom da doterate taj sat kao ljudi, a ne non-stop da računate pogrešno. Stalno vam je nešto dan kad je ovde noć. Ma ajde bre... :hahaha:
A smorovi su neke moje bivše kolege koje su se primile na funkciju. Fotelja je čudo.
Ono vece smo uzivali slusajuci "Galiju"....:rotf::thumbdown:
Je l' ti to imaš nešto protiv Galije? :mrgreen: Ne skidaš osmeh s lica, a ovaj tvoj smajli umreće u najgorim mukama smejući se. :hahaha:

Ma Sibil, bilo je divno, stvarno... Hvala tebi i Jeci mnogo... i Oktobarki... njoj najviše
Veljko, drago mi je da smo se upoznali i razmijenili par mišljenja onda na brzinu :)
I izvinite zbog moga ponašanja i nekomunikativnosti...
Vidjećemo se još nekad :)

I meni je drago da smo se konacno okupili:)

Limune,

"...svako ima svoj put
svako je cudan na svoj nacin"

Nikad se nemoj izvinjavati za ono sto jesi,ja sam tek nedavno shvatio koliko je to pogresno....

SINHRO

Promenicu svet do kraja pesme
igracu pijani ples u ritmu vetra
pusticu sunce da topi ljubav
izmedju sveta,daleko od nas

Dosao sam da te nosim da se ne bojis
da ne govoris,nema me
da zatvoris oci,da me zaboravis rec po rec
Dosao sam da te nosim u kuce mojih predaka
da ti pricam da noci nema, da odustanes
da zelja je glad,je vatra

Promenicu jezik, pokret, telo...
govoricu reci tudje pesme...

Dosao sam da ti kazem;cuvaj me
moj korak je moje ime cuvaj me...:heart:

Poslednja izmena:
Pipl, jako mi je drago što smo se upoznali, i ispričali. Zaista mi je bilo divno.
Evo jedna slika sa okupljanja:

fass8z.jpg

Jaoj... a ja bas danas posetila taj forum.hr, posle sto godina... Znam da je tamo jedno vreme na temi EKV bilo zatisja... A sad... Eto... :klap: Leeppooo!
@Milunka, hvala za intervju!

Wow! @FLUID se vratio! Ponovo radi Bioskop!!! :lol: :lol: Pa gde si , bre, covece?! Sto godina.... :lol: E, pa, nek' bude dobrodoslica u duhu Beer Festa ( samo bez bilborda koji se klimaju i padaju:(:(:eek: ) - :pivce:

@Oktobar, mnogo fala za ovu slicku... Bas je s u p e r ! Je l' moz' da padne neka prica kako je bilo na okupljanju?! Cisto za nas sto smo daleko... Nadam se da ima nekih anegdota, k'o sto bese ona sa preskakanjem ograde... Bas mi je drago sto ste se okupili !:super:

Drugari tatatatirci ... toliko od mene... Cmokici! :bye:

P.S. E, sad je krajnje vreme da se javi @TDSC !!! :lol:

Ajoj,tek sad izvaljujem kako su mi bile prljave starke...:hahaha::rumenko::hahaha:

trebalo je da ostavimo ono pivo izmedju starki...

Mozda bolje da stavis sliku na temu o njima....

Poslednja izmena:
Milunka hvala veliko za onaj clanak. Divan je. :) Ti nadjes stvari uvijek koje niko nikad nije vidio. Svaka cast:heart:

Super su ti slicice Oktobar. Na onoj slici gdje se vide starke moze li se znati koje pripadaju kome :mrgreen:

Vec par dana razmisljam o nekoj igrici ovde na nasem forumu da nas malo razdrma. Ideju sam dobila negdje drugo, ali moze biti primjenjeno EKV-u. Ideja je da neko postavi sliku, koja predstavlja jedan od tekstova EKV-a. Recimo za Oci boje meda, moze biti slika sablje ili maca. To bi bilo onako najlakse, pomalo banalno. A moze i recimo slika uplakanih ociju, da predstavlja istu pjesmu po onom stihu "voda pada u tvoje oci boje meda" Ne mora da bude samo jedna slika moze i kombinacija dvije, tri. I naravno ko pogodi postavlja sledecu sliku. ;) Sta mislite? Da li bi neko bio voljan da se tako malo igra? Znam da vec imam jednog dobrovoljca :D
Evo recimo jedna slika ;)
loveinghandsholdforever-1.jpg

pozdrav svima :heart:

Ok ideja. Mada, mislim da jedna slika ne moze oslikati neku pesmu, nego samo neki stih ili tako neki deo, i da ce cesto to biti banalno.
Odgovor za tvoju sliku, mozda pesma Ljubav...:) ''moja ruka u tvojoj ruci''
???

Back