slightsigh
Zainteresovan član
- Poruka
- 396
aham...
a koja je bila njegova veza sa EKV-om.... daj gorim od radoznalosti sad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aham...
a koja je bila njegova veza sa EKV-om.... daj gorim od radoznalosti sad![]()
@Oktobar, pa kako si dosla do Rostruma?! A ja sam cak mislila da je Rostrum Boi zapravo Gagi Mihailovic iz Limunovog Drveta...Kad ono, on je ustvari Zoran Rosic... Bas me je dugo kopkalo ko je bio taj Zoran Rosic... Eto...Wow!
Talenat
Ne verujem da postoje ljudi koji nisu u stanju ništa da naprave, ljudi koji nemaju nikakav talenat. Postoje ljudi koji su otkrili mehanizam pravljenja stvari i ljudi koji to nisu.
Ovo mi je jedna od najupecatljivijih Milanovih misli...Bas je nakako...otimisticna...I zaista verujem u to.
Dusa...
Poceli smo pricu o tome kako je bilo mnogo lepse ziveti u Beogradu tamo nekih 70-ih i ranih 80-ih.....ljudi su se poznavali,bilo je puno zurki..kaze kako je nekih ranih 80-ih pravio neku fenomenalnu zurku na kojoj je bila Magi....znaci,to kad sam cuo doziveo sam lagani napad euforije
Kako bih voleo da sam makar malo zakacio od tog vremena a ne samo da se secam kroz maglu ranog detinjstva tih kasnih 80-ih....od kad sam krenuo u skolu samo znam za nemire,ratove,nacionalizam i sveopsti haos u drustvu...
....
Pa ti bar imas cega i da se secas...Jer,otkad sam ja svesna sebe,ovom zemljom vladaju narodnjaci..I zato cu sutra umesto da budem u kst-u ili skc-u,ja morati da slusam sugavu Cecu...Zalim svoju sudbinu...
Kako volim da uhvatim nekog starijeg da mi prica o tim 70-tim i 80-tim,i onda je nemoguce izbeci spominjanje EKV-a...![]()
Evo sta mi se danas desilo....
nevazno kako saznam ja da mi profesorka likovnog voli EKV...
i pridjem joj, pitam je, profesorka, jel vi volite ekv?
kaze ona volim...
ja: jeste ikad bili na nekom koncertu?
ona:jesam!
hocete da mi ispricate?!
joooj, pa ne secam se jako davno je to bilo, secam se samo da je bilo skakanja....
ali morate da se setite, eto narezacu vam sve sto imam od njih, a vi dobro razmislite....
obecala je da ce probati da se priseti.![]()
Bio je Copy Centar, mislim da sam ga više puta pominjao, ali mi se čini da ga više nema (neki veliki broj 29. novembra, iza Pančevačkog mosta). Ima i u 14. decembra ili Maršala Tolbuhina ili već kako se zove, blizu GSP škole jedna kopirnica - mislim da rade i majice.takodje... a ponadah se da si mozhda neshto nashla, odavno smo to pominjali, pa mislih, mozhda u medjuvremenu...
nem pojma...
:?
zanjimljivo mi.trenutno nemam pametnija posla
![]()
Bio je Copy Centar, mislim da sam ga više puta pominjao, ali mi se čini da ga više nema (neki veliki broj 29. novembra, iza Pančevačkog mosta). Ima i u 14. decembra ili Maršala Tolbuhina ili već kako se zove, blizu GSP škole jedna kopirnica - mislim da rade i majice.
U svakom slučaju, večeras nosim Milanovu majicu u KST (pozadi je tekst pesme Ogledalo).
nem pojma...
nije da te ne podnosim...vec...eto...
ne volem kad generalno neko nema svoje misljenje...
a ti mi od pocetka izgledas tako...
***....