EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e da sjecam se samo onih jako interesantnih slika sto je postirao. steta sto vise nije aktivan ovde

i ja sad vidjeh- jesi li ono ti na slici, pored vode?
bas je nekako mirna i tuzna slika. uhvatise te u momentu preispitivanja sebe i okoline, (tako mi se cini)

Poslednja izmena:
Woooow!!!

Al' ste se raspisali...

Pominjali ste Nikolu Vranjkovica iz Block Out-a... Evo jednog, relativno novijeg, intervjua :arrow: http://www.popboks.com/tekst.php?ID=6424 ... Pominje EKV, svakako.

Hmmm... Ja recimo volim da slusam Disciplinu, ali to mi ne smeta da i dalje mislim da ona zajedljiva Kojina prosipanja a propo EKV - NISU ZA ZABORAVLJANJE! Znaci, Koja me je nervirao i uvek ce me nevirati zbog toga... I Milan se tada sa time nosio na tako dobar nacin, pa to se danas ne moze sresti vise! Ma tada je bilo ,,in'' pljuvati po Katarini... Pa ne samo Koja... A tek kad se setim Dragana Kremera! On je jos i pre dve godine, kad je na radiu B92 bilo glasanje za najboljih 100 pesama YU Rocka, ZAMISLITE:eek:, prosipao tu pricu kako su samo prve dva albuma Katarine bila ok... Sve ostalo po njemu je bilo luk i voda! Grohotom sam mu se nasmejala! Ma mislim... Da je bilo manje zajedljivih, mozda nam ova buducnost i ne bi tako tesko pala?!
A i prosle godine u ovo vreme, kad sam bila na tribini ,,Poslednja pobuna-30 godina panka i nju vejva u BGD-u'', pa i tada su i Koja i prof. Pajkic pokusali da izvedu tezu kako je Milan bio pandam Stulica na Beogradskoj sceni... Meni se tu smuci i namerno pitam Koju, da li zaista misli da su Milan i Stulic za poredjenje bilo kakve vrste, a on kaze... kao... ,,Maaa, nemoj mene da pitas to! Meni to sto je Katarina radila nikada nije bilo dobro! I Bojan Pecar se naljutio na mene kada sam mu to govorio.'' ... Daklem, strasno! A posle je prof. Nebojsa Pajkic pokusao da, cini mi se, ublazi svoju tezu... ili da je izmeni... jer je i sam, valjda, shvatio da Milan nije bio niciji pandam... Prof. Pajkic nije voleo bracu Vejvode i Magi, to je i otvoreno rekao na toj tribini... Milana smatra upropascenim od strane Margite... Pisala sam malo o tome ovde na temi... Ne bih vise da zracim i vas i sebe! To je sve bzvzzz... Bljak! A i bas me briga za te frajere sto su uvek bili ljubomorni sto su se tada, po recima onih koji su isli u Akademiju u EKV vreme, sve najbolje ribe u gradu smrtno lozile na Milana i Bojana!

@Oktobar, pa kako si dosla do Rostruma?! A ja sam cak mislila da je Rostrum Boi zapravo Gagi Mihailovic iz Limunovog Drveta...:roll::lol: Kad ono, on je ustvari Zoran Rosic... Bas me je dugo kopkalo ko je bio taj Zoran Rosic... Eto...Wow!

A sto su vam slike sa profila interesantne! Ja nikad i ne gledam u profil, ali vi ste zapoceli tu pricu, pa ja, k'o velim, da ispratim... A ona macketina od Slightsigh je potpuno sjajna! I ona fotka Oktobar pored vode... A i fotka Sibil je slatka... inace, Sibil, ovaj poslednji intervju sto si postavila je, cini mi se, odlomak iz knjige ,,Mesto u mecavi'' Aleksandra Zikica... A naziv te knjige je ustvari preuzet iz SF romana Ursule le Guin ,,Leva ruka tame'' ... ,,Mesto u mecavi'' je naziv drugog poglavlja tog romana... roman moze da se nabavi u Gradskoj biblioteci...

Mnogo sam se raspisala... Katastrofa! :dash:

Necu vise da vam stezem okovratnik!

Veliki pozdrav drugari!

Poslednja izmena:
@Oktobar, pa kako si dosla do Rostruma?! A ja sam cak mislila da je Rostrum Boi zapravo Gagi Mihailovic iz Limunovog Drveta...:roll::lol: Kad ono, on je ustvari Zoran Rosic... Bas me je dugo kopkalo ko je bio taj Zoran Rosic... Eto...Wow!

mislim da je ana (violet parts) pre pricala sa njim, pa joj je on to "otkrio"
pa je ona to podelila sa mnom :)

Bas su zanimljivi tekstovi koje ste postavili,a i fotografije,bas sam se obradovala:)

I da pohvalim slike u profilima,mnogo ste mi simpa,svi(((:

Poslednja izmena:
Aaaa:mrgreen: danas sam pricao sa covekom koga poznajem izvesno vreme,zavrsio je arhitekturu ali nisam imao pojma da se druzio sa Magi! Kaze da su se zabavljali jedan kratak period i da im je pomogao oko izdavanja prvog albuma.....samo zamislite moje odusevljenje:D
Poceli smo pricu o tome kako je bilo mnogo lepse ziveti u Beogradu tamo nekih 70-ih i ranih 80-ih.....ljudi su se poznavali,bilo je puno zurki..kaze kako je nekih ranih 80-ih pravio neku fenomenalnu zurku na kojoj je bila Magi....znaci,to kad sam cuo doziveo sam lagani napad euforije:lol:
Kako bih voleo da sam makar malo zakacio od tog vremena a ne samo da se secam kroz maglu ranog detinjstva tih kasnih 80-ih....od kad sam krenuo u skolu samo znam za nemire,ratove,nacionalizam i sveopsti haos u drustvu...:cry:

želim da znam
želim da znam
ko krije tajnu poraza

želim da znam
želim da znam
odakle ova mrtva stvar....

Poslednja izmena:
Poceli smo pricu o tome kako je bilo mnogo lepse ziveti u Beogradu tamo nekih 70-ih i ranih 80-ih.....ljudi su se poznavali,bilo je puno zurki..kaze kako je nekih ranih 80-ih pravio neku fenomenalnu zurku na kojoj je bila Magi....znaci,to kad sam cuo doziveo sam lagani napad euforije:lol:
Kako bih voleo da sam makar malo zakacio od tog vremena a ne samo da se secam kroz maglu ranog detinjstva tih kasnih 80-ih....od kad sam krenuo u skolu samo znam za nemire,ratove,nacionalizam i sveopsti haos u drustvu...:cry:

....

Pa ti bar imas cega i da se secas...Jer,otkad sam ja svesna sebe,ovom zemljom vladaju narodnjaci..I zato cu sutra umesto da budem u kst-u ili skc-u,ja morati da slusam sugavu Cecu..:thumbdown:.Zalim svoju sudbinu...:cry::roll:

Kako volim da uhvatim nekog starijeg da mi prica o tim 70-tim i 80-tim,i onda je nemoguce izbeci spominjanje EKV-a...:D

Pa ti bar imas cega i da se secas...Jer,otkad sam ja svesna sebe,ovom zemljom vladaju narodnjaci..I zato cu sutra umesto da budem u kst-u ili skc-u,ja morati da slusam sugavu Cecu..:thumbdown:.Zalim svoju sudbinu...:cry::roll:

Kako volim da uhvatim nekog starijeg da mi prica o tim 70-tim i 80-tim,i onda je nemoguce izbeci spominjanje EKV-a...:D

U skolu sam krenuo '91,tako da se jasno secam samo uzasa '90-ih:(tako da smo na istom,manje-vise..i nemoj sutra da ides na Cecu,zajebi drustvo koje slusa to;)

Evo sta mi se danas desilo....
nevazno kako saznam ja da mi profesorka likovnog voli EKV...
i pridjem joj, pitam je, profesorka, jel vi volite ekv?
kaze ona volim...
ja: jeste ikad bili na nekom koncertu?
ona:jesam!
hocete da mi ispricate?!
joooj, pa ne secam se jako davno je to bilo, secam se samo da je bilo skakanja....
ali morate da se setite, eto narezacu vam sve sto imam od njih, a vi dobro razmislite....
:D

obecala je da ce probati da se priseti. :D

Moj nastavnik likovnog voli EKV. :)

Shadow,nece da mi postavi odg.na tvoj profil,pa moram ovako...

Ja bih majicu vec vise od godinu dana da stampam,ali nemam ni odgov.sliku,niti stampariju gde bi to mogli kvalitetno da urade,da traje duze od 2 pranja.

A jos bih i tekst neke njihove pesme da stampam,al ,eto,nista...:(:dash:

video.aol.com/video-detail/milan-mladenovic-ekv-tv-poster-1992-deo-2/3918223318

F e n o m e n a l n o ...

P.S. Nešto me zeza kopiranje linka u post, nisam mogla drugačije nego ovako.

Poslednja izmena:
Sibil

"Ja bih majicu vec vise od godinu dana da stampam,ali nemam ni odgov.sliku,niti stampariju gde bi to mogli kvalitetno da urade,da traje duze od 2 pranja."

takodje... a ponadah se da si mozhda neshto nashla, odavno smo to pominjali, pa mislih, mozhda u medjuvremenu...

"A jos bih i tekst neke njihove pesme da stampam,al ,eto,nista...:(:dash:"

e, to je dobro ideja... ili neki deo vishe pesama, kako kazhe marina. :) pokushacju neshto tako! :D

takodje... a ponadah se da si mozhda neshto nashla, odavno smo to pominjali, pa mislih, mozhda u medjuvremenu...
Bio je Copy Centar, mislim da sam ga više puta pominjao, ali mi se čini da ga više nema (neki veliki broj 29. novembra, iza Pančevačkog mosta). Ima i u 14. decembra ili Maršala Tolbuhina ili već kako se zove, blizu GSP škole jedna kopirnica - mislim da rade i majice.

U svakom slučaju, večeras nosim Milanovu majicu u KST (pozadi je tekst pesme Ogledalo).

Bio je Copy Centar, mislim da sam ga više puta pominjao, ali mi se čini da ga više nema (neki veliki broj 29. novembra, iza Pančevačkog mosta). Ima i u 14. decembra ili Maršala Tolbuhina ili već kako se zove, blizu GSP škole jedna kopirnica - mislim da rade i majice.

U svakom slučaju, večeras nosim Milanovu majicu u KST (pozadi je tekst pesme Ogledalo).

ni ti nemash sliku dovoljne velichine da se mozhe shtampati na majicu?

Back