EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
149a1xf.jpg

ni ti nemash sliku dovoljne velichine da se mozhe shtampati na majicu?
Imao sam tri slike koje sam skenirao iz knjige "Dečak iz vode" i resize-ovao programom PhotoZoom Pro. Rezultat je ispao jako dobar.

@Sibil Vejn: moju omiljenu iz te knjige - crno bela, on sa kratkom kosom i gitarom, čini mi se da ima belu majicu na tregere. :)
[Edit]: Kad bolje razmislim, to je upravo ova slika koju Oktobar ima na avataru. :) :) :)

@Shadow i Oktobar: zaista ne morate da nastavljate na temi, čisto teme radi.

Poslednja izmena:
Imao sam tri slike koje sam skenirao iz knjige "Dečak iz vode" i resize-ovao programom PhotoZoom Pro. Rezultat je ispao jako dobar.

@Sibil Vejn: moju omiljenu iz te knjige - crno bela, on sa kratkom kosom i gitarom, čini mi se da ima belu majicu na tregere. :)
radi.

Da nije to slika ona koju Oktobar ima kao avatar?

Da nisi bio 4 .novembra u SKC-u?Cini mi se da sam videla decka koji je imao takvu majicu.Verovatno gresim...

Da nije to slika ona koju Oktobar ima kao avatar?
Napisah u editu poruke da je to ta. :)

Da nisi bio 4 .novembra u SKC-u?Cini mi se da sam videla decka koji je imao takvu majicu.Verovatno gresim...
Nope, ne grešiš. :) Ja bar do sada nisam video nekoga sa istom slikom. Uradio sam i onu sa Milanom i Magi, u nekoj crvenkastoj boji, i onu plavu gde je Milan ispod tuša. Hteo sam da uradim i omot sa albuma Ekatarina Velika ali nisam uspeo da nađem dovoljno veliku sliku. :(

BTW. Na EKV Revisited koncertu u NS sam upoznao lika koji je fotografisao sliku sa Marininog avatara. Bilo je jako simpatinočno - ono, ja se šetam i startuje me lik i kaže "hm, to je moja fotografija". :) :) :)

Znaci,to jesi ti :D.

Ja bih pravila neku sa slikom gde Milan ima dugu kosu...

Kad smo ti videle majicu,drugarica i ja nismo prestajale da blejimo u nju...Mislim,bas je uocljiva.

Ja bih pravila neku sa slikom gde Milan ima dugu kosu...
Ima ona gde stoji sa prekrštenim rukama, nosi prsluk i gleda negde u daljinu. Nju sam isto hteo da uradim.

Kad smo ti videle majicu,drugarica i ja nismo prestajale da blejimo u nju...Mislim,bas je uocljiva.
Heh, verovatno zato što je crno bela - ima dosta kontrasta pa se lepo vidi. Ona crvenkasta se vidi slabije.

Najlepše bi bilo kada bih mogao da uradim vektorsku sliku koja bi se štampala kao reljef - imam majicu Džimija Hendriksa sa reljefom od nekog pliša, skroz je super. :)

[Edit] Je l' na kraju ide neko u KST večeras?

Ima ona gde stoji sa prekrštenim rukama, nosi prsluk i gleda negde u daljinu. Nju sam isto hteo da uradim.

)

E,ta mi se svidja.Mada,kad sam je prvi put videla,pomislila sam (jos nisam bila EKV zaludjenik)kako je Milan ruzan...greh...A danas,obozavam tu sliku:).

Ili bih onu sa krova skc-a,sa njih cetvoro.Divna je.

Ja ne idem ukst,srce mi se cepa...:cry:

Poslednja izmena:
Talenat
Ne verujem da postoje ljudi koji nisu u stanju ništa da naprave, ljudi koji nemaju nikakav talenat. Postoje ljudi koji su otkrili mehanizam pravljenja stvari i ljudi koji to nisu.
Ovo mi je jedna od najupecatljivijih Milanovih misli...Bas je nakako...otimisticna...I zaista verujem u to.
Dusa...

da, znam...ja to cesto citiram...zato sto se sasvim slazem sa njim u tome(a i mnogo cemu drugom) a ja sama ne bih mogla to da objasnim ...:)

Pa ti bar imas cega i da se secas...Jer,otkad sam ja svesna sebe,ovom zemljom vladaju narodnjaci..I zato cu sutra umesto da budem u kst-u ili skc-u,ja morati da slusam sugavu Cecu..:thumbdown:.Zalim svoju sudbinu...:cry::roll:

Kako volim da uhvatim nekog starijeg da mi prica o tim 70-tim i 80-tim,i onda je nemoguce izbeci spominjanje EKV-a...:D

veruj mi, ja to sebi govorim svaki dan...

Back