EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ej ljudi nije me bilo neko vreme,pa reko da vidim sta ima novo na forumu.
bila sam sa skolom na ekskurziji,ponela svoj mp3 i - super! jedno 60-ak pesama od ekv-a sam slusala kad god sam mogla.
martina,hvala ti za link.
a u subotu smo taman bili u nasoj crkvi u trstu,i setila sam se da je bojanu godisnjica,i zapalila sam 4 svece - za milana,magi,bojana i vd-a.

vidim da spominjete sonju savic...meni je ona bila stvarno prelepa,kao npr u "kako je propao r`n`r",a sad.....njena transformacija me podseca na margitinu,od prelepe mlade devojke do osobe za koju niko ne moze da veruje da je to ona....

inace,moze li neko bolje da mi pojasni kakve tacno veze sonja ima sa ekv-om?

Sonja Savic je bila iz te ekipe. Bila je veliki prijatelj sa Milanom a i Vdom. Pokusaj da nadjes intervju sa Sonjom Savic, emisija Kroz Balkansku Ulicu, pre jedno pet, sest godina je bila na tvu. Tu ona govori o tom vremenu o njima , o tome kako su se oni nekad provodili. Bas je potresno, sa puno emocija.

011ib3.jpg

009to9.jpg

Hvala za slike,Oktobar.Kako je lep na onoj manjoj,a na prvoj mi izgleda nekako cudno.Bas je imao izrazhene oci...:-(jeste li citali onaj Sonjin intervju,gde kaze da zhivi od ljubavi mrtvih prijatelja?tu spominje i Vd-a i ostale,i kaze da joj je susret sa njima obelezhio zhivot.plakala sam kad sam to citala.:cry:

E kad sam ovo videla...:shock::shock::shock: Ne znam šta da kažem... Ja prvi put vidim i čujem Milana kada vodi razgovor...Do sada sam samo mogla da zamišljam kako je izgledao taj čovek izvan konteksta koncerta ili spota ili filma...

Da li neko ima saznanje vezano za neki koncert...tamo negde oko 5.11. ???

@Firči, da li ti nešto spremaš?

Joooj... Intervju me je izbacio iz stajne tačke...

Čini mi se da je violet_parts pominjala ovaj intervju... I znam da smo praktično došle do zaključka da se do ovog intervjua ne može doći sem ako ga ovi sa RTS ne repriziraju u nekom ,,super povoljnom i lepo najavljenom terminu''...
I eto...
:shock:

Ne znam da li ima da se kupi. Pogledajte na sajmu. Ja je imam, ali sam je kupila pre cetiri godine kad je izasla. Moguce da moze da se nadje u nekoj knjizari. Mislim da je tad kostala oko 150 dinara.

Pa ja mogu da ti dam da je iskopiras, ako zelis. Mala je knjizica a imam i onu Mesto u mecavi , ako nemas mogu ti i nju dati. To je odlicna knjiga, Aleksandar Zikic je napisao.

Pa to je fina ideja sto se tice kopiranja jedino je meni malko problem da se pojavim kod tebe i pozajmim knjigu na kopiranje jer sam u Dubaiju, u Emiratima. :-D
Tako da mislim da u mom slucaju dolazi u obzir samo skeniranje i slanje preko net-a. Ali nije frka, ako je nadjem negde poslacu zainteresovanima link ;)

Mesto u mecavi? A je li ta knjiga obimna? Koliko strana ima?

Čini mi se da je violet_parts pominjala ovaj intervju... I znam da smo praktično došle do zaključka da se do ovog intervjua ne može doći sem ako ga ovi sa RTS ne repriziraju u nekom ,,super povoljnom i lepo najavljenom terminu''...
I eto...
:shock:

...sto se nece desiti,jer im se ne isplati...:sad:Kako deluje smieno dok prica,i nekako se smeska...:-(Bas je dobro izgledao tada:oops:.mislim da je taj intervju vodila ona Irena Misovic.i stampan je u Decaku iz vode.Danas ta knjiga ima svuda da se kupi,videla sam u B92 shopu u Makedonskoj,u prvom planu,u izlogu.Isto u Platou...
i meni je jako cudno da ga gledam dok prica,i izgleda bas opusteno,to mi se svidja.I dobar je onaj deo na pocetku kad prica o Koji i Sarlu.:-)ali mi je sve opet jeko tuzno,jer ga vise nema...
Valjda ce biti nesto sad u novembru...ni na jedan tribute nisam isla...

Back