гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
marke su nekad vrijedile...Da golf2 nov bio 14.000 DEM a danas je nov golf 22.000 EVRA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marke su nekad vrijedile...Da golf2 nov bio 14.000 DEM a danas je nov golf 22.000 EVRA.
I ti porediš te dve stvari?Da golf2 nov bio 14.000 DEM a danas je nov golf 22.000 EVRA.
Pa kaže čovek što se više kupuje itd. Ili mu nešto u glavi nije kako treba?Sto vise kupujete veca proizvodnja.. veca proizvodnja manja cena sve je to normalno samo u tvojoj glavi nesto ne radi kako treba
Tad su plate bile daleko manje ne mislim na Srbiju vec na ostali svet .. I nije nikad golf 2 bio 14k DM .. To smo ga mi mogli dobijati u Sarajevu preko radnika ti nisi .. Tj moji su ga kupili za nekih 15-16 koliko se secam preko jednog koji je radio u TASu..Da golf2 nov bio 14.000 DEM a danas je nov golf 22.000 EVRA.
Kod nas nije bio.. u USA to je druga priča ..Ja ja bite
![]()
Opel kadet sedan verzija sa dizel motorom ,jedan covek iz mojeg mesta platio 40000 DEM pocetkom 90 tihU Americi, tamo se isto pravio, kao i u Meksiku. Kod nas je redovna cena bila 20k, dobro se sećam. Zanimljivo je da je Kadet Suza bio kao nov još skuplji, a posle kao polovnjak mnogo jeftiniji.