Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako mnogo bolje msm laptop sad može da radi 5 sati jer procesor i led displej ne troše ko pre 10 god ako na to misliš? Svaka batt ima prednosti i mane i uvek nešto fali. Baterija će uvek biti skupi poluproizvod jer nikome ne odgovara da se nafta napusti.

Nabavna cena nafte je džabaka i onda se svi samo ugrađuju. Na kraju i država klepi sa 50% :lol:

Ama ništa brez pozlaćenih konektora :lol:

Daj pet il nijedan!

Screenshot_2021-03-19-11-40-23-454_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Ne pratis tesline baterije su male lagane a garancija je 10g ili 240k km ali jesu skupe kao I sve ostalo dok ne krene masovna proizvodnja od vise proizvodaca ..
I šta ja imam od toga sem što ih stalno menjaju jednu po jednu ćeliju ako ne utvrde da je auto upao u vodu ili imao strujni udar pa ne podleže reklamaciji ko isvaki drugi tehnički uređaj? Malo je to mnogo novca za zajebanciju sa trgovcima.

I šta ja imam od toga sem što ih stalno menjaju jednu po jednu ćeliju ako ne utvrde da je auto upao u vodu ili imao strujni udar pa ne podleže reklamaciji ko isvaki drugi tehnički uređaj? Malo je to mnogo novca za zajebanciju sa trgovcima.
Kakvu vodu ? ti nisi sav svoj .. Ni obicni auto kad upadne u vodu nema garancije ako si ga sam gurnuo ...Ti kvarovi su obicno skuplji od vrednosti auta .. mislim nzn ni sto ti odgovaram na ove gluposti ..

Back