igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.871
Sonatu ovaj gore u videuMisliš na Sonatu ili Stinger?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sonatu ovaj gore u videuMisliš na Sonatu ili Stinger?
Ne umeju jos za 30€ ali ce doci to na svoje ..Pa ni običan akumulator za auto ne umeju da naprave evo već 150 godina sad će električni auto nije nego![]()
Samo treba logično razmišljati bez fantaziranja.
I šta ja imam od toga sem što ih stalno menjaju jednu po jednu ćeliju ako ne utvrde da je auto upao u vodu ili imao strujni udar pa ne podleže reklamaciji ko isvaki drugi tehnički uređaj? Malo je to mnogo novca za zajebanciju sa trgovcima.Ne pratis tesline baterije su male lagane a garancija je 10g ili 240k km ali jesu skupe kao I sve ostalo dok ne krene masovna proizvodnja od vise proizvodaca ..
Kakvu vodu ? ti nisi sav svoj .. Ni obicni auto kad upadne u vodu nema garancije ako si ga sam gurnuo ...Ti kvarovi su obicno skuplji od vrednosti auta .. mislim nzn ni sto ti odgovaram na ove gluposti ..I šta ja imam od toga sem što ih stalno menjaju jednu po jednu ćeliju ako ne utvrde da je auto upao u vodu ili imao strujni udar pa ne podleže reklamaciji ko isvaki drugi tehnički uređaj? Malo je to mnogo novca za zajebanciju sa trgovcima.
Pa kad pametuješ a razumeš se ko marica u kriwimislim nzn ni sto ti odgovaram na ove gluposti ..
I prve plazme tv su bile po 20k € Pa ih sad kupus na kg .. stvar izbora potrošača
Pogurao bi ih ja jednom atomskom bombom dvesta godina ne mogu da naprave električni auto svaki put neka magla. Imaš 10 godina garancije a ukinu ti aplikaciju za punjenje.. kupi el auto pa ih poguraj .
Dzba ti je i punjenje uz Teslu u tih 10g samo izvali lovu ako imas I ne prdi bez veze .. Nego da vidimo kako su se cene kretale u zadnjih 10g ..Pogurao bi ih ja jednom atomskom bombom dvesta godina ne mogu da naprave električni auto svaki put neka magla. Imaš 10 godina garancije a ukinu ti aplikaciju za punjenje![]()