- Poruka
- 239.201
Ali mora se priznati da izgleda moćno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja ne volim te kartice ,mada keyless nije losa stvar kad treba vrata da se otvore.To ne volim ja sam pristalica ključa imaju naravno ali to je meni besmislica. Jedino mi se sviđalo što je suzuki svift tada kada sam uzimao auto imao varijantu da ti je ključ u džepu i kada prilaziš autu on odmah otključa i pališ na dugme. Izađeš iz auta on zaključa. A ovo kartice i ključevi koje guraš pa pališ na taster mi je skrz besmisleno.
Vidi sedan varijanta N auuu koreanci bacili nemce u očaj
A koji auto ima karticu sem Renaulta?I ja ne volim te kartice ,mada keyless nije losa stvar kad treba vrata da se otvore.
Zar nisu uveli i ostali ?A koji auto ima karticu sem Renaulta?
Nesto nisam upucen da je imaju i neki drugi proizvodjaci.
![]()
Ne izgleda lose ,nego sam primetio da su na novijim vozilima bas manje te staklene povrsine -bocna stakla ,,,a ovde ovolika panorama jos dodata .500 evra jeftiniji od novog klot golfaUOstalom tucsona ako uzmeš za 5 god ćeš ga prodati za isti novac. Njemu ne pada cena jer svaki novi model toliko poskupi i dalje je konkurentan.
Mada je meni iskreno ovaj novi model mnooogo ružan, prethodni je avion.
Nema one koja bi ti rekla ne!
Pogledajte prilog 1072979
Ako je ovakav spolja ,kakav li je tek iznutra kuku lele .Sad bi ti dule tražio neki dokaz da dokažeš dal je trula odozdo![]()
je si imao ,vozio Mazdu?Ako je ovakav spolja ,kakav li je tek iznutra kuku lele .
Nisam imao ,al sam vozio … i najbolji drug mi imao ,,, napatio se ziv ,to se sve kvari jedino sto je motor benz bio dobar ,elektronika za nista nije …jedno popravis drugo se kvari.je si imao ,vozio Mazdu?