Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To ne volim ja sam pristalica ključa imaju naravno ali to je meni besmislica. Jedino mi se sviđalo što je suzuki svift tada kada sam uzimao auto imao varijantu da ti je ključ u džepu i kada prilaziš autu on odmah otključa i pališ na dugme. Izađeš iz auta on zaključa. A ovo kartice i ključevi koje guraš pa pališ na taster mi je skrz besmisleno.

Vidi sedan varijanta N auuu koreanci bacili nemce u očaj :sad2:

I ja ne volim te kartice ,mada keyless nije losa stvar kad treba vrata da se otvore.

266736245_4619188681493389_690987092384552386_n.jpg

Keyless go imaju mnogi proizvodjaci odavno.
Spomenuli ste karticu a karticu jedino ima Renault dok ostali proizvodjaci imaju kljuc koji nije kartica iako imaju taj Keylees Go.
I sam sam imao nekolicinu automobila s ti Keyless-om ali samo je Renault imao kljuc u obliku kartice koju inace ima i kad nema Keyless.
Svi ostali proizvodjaci imaju redovan oblik kljuca.

Ja jos nisam video Renault-a koji se pali sa ubacivanjem kartice. Renault kljuc jeste u obliku kartice ali se on nigde ne ubacuje i apsolutno se isto koristi kao i svaki drugi kljuc jedina razlika je u obliku kljuca jer velika vecina koristi "skakavce" dok je Renault odlucio da metalni kljuc sakrije u samo kuciste pa kada se skine poklopac kljuca moze se naci metalni kljuc. Sve ostalo je apsolutno isto.

Onda kod tebe nema Renault automobila jer svaki se pali sa karticom koja se ubaci u leziste tj citac kartice koji se nalazi ispred menjaca.
Samo mali broj Renault automobila ima i Kayless jer se to uglavnom dobija u jacim opremama.
BMW isto ima kljuc u kucistu i nije skakavac a sluzi da otkljucas vrata kad rikne baterija.

500 evra jeftiniji od novog klot golfa :mrgreen: UOstalom tucsona ako uzmeš za 5 god ćeš ga prodati za isti novac. Njemu ne pada cena jer svaki novi model toliko poskupi i dalje je konkurentan.

Mada je meni iskreno ovaj novi model mnooogo ružan, prethodni je avion.

Nema one koja bi ti rekla ne!
x5_903902207yhh.jpg

Poslednja izmena:
500 evra jeftiniji od novog klot golfa :mrgreen: UOstalom tucsona ako uzmeš za 5 god ćeš ga prodati za isti novac. Njemu ne pada cena jer svaki novi model toliko poskupi i dalje je konkurentan.

Mada je meni iskreno ovaj novi model mnooogo ružan, prethodni je avion.

Nema one koja bi ti rekla ne!
Pogledajte prilog 1072979
Ne izgleda lose ,nego sam primetio da su na novijim vozilima bas manje te staklene povrsine -bocna stakla ,,,a ovde ovolika panorama jos dodata .
I bela boja mu dobro stoji.

Back