Jary
Elita
- Poruka
- 16.163
Imam taj auto prezadovoljan sam,aali karoseriju je mnogo ostetio krupan grad,ocakutane haube, krov lajsne ...Farove ipozicije sam nasao ali da li ima neka polovna takva Mazda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Senta:Kada se pojavila mazda 6, bio sam odusevljen novom zoom-zoom strategijom kojom je krenula Mazda.. Ubrzo se pojavila i Honda Accord koju je (cini mi se) hrvatski Auto blic ocenio kao bolji od onog prethodnog.. Pored ovo dvoje bio sam u prilici da dosta citam i o Toyoti Avensis ciji je prethodnik bio toliko dosadan i neprimetan, dok se ovaj pokazao kao dosta inovativan.. e sada, sledi pitanje..
Ne obaziruci se na dizajn (o ukusima ne vredi diskutovati) koji od ova tri automobila najkvalitetniji, tj. koji prestavlja onaj pravi izbor?
postovanje, Senta
O "koroli" je odlično mišljenje imao i moj prijatelj, sve do dana kada ga je lako "čuknuo" od pozadi kamiončić za prevoz hleba i uterao mu gepek na zadnje sedište. Kad je video debljinu lima ohladio se u čemu se vozio...Zagor BG:Dobri su japanci dok ne krenu da se kvare, a kada to počne otpadaju uši. Malo troše zbog toga što su u principu lagani a veliku snagu (npr. Honda CRX ''dečji grob'' ima od prilike 900 kg a 130 KS). Zato većina pri većim brzinama ''šeta'' po putu, tj. ne drži stazu. O Toyoti Corolli XL benzincu sam čuo sve najbolje. Vozio sam japance ali ih nisam imao tako da ovo što sam rekao je činjenica uočena blic krig testovima. Pozdrav svima!![]()
Ništa nije savršeno!!! i ti preteruješ!Espanol:O "koroli" je odlično mišljenje imao i moj prijatelj, sve do dana kada ga je lako "čuknuo" od pozadi kamiončić za prevoz hleba i uterao mu gepek na zadnje sedište. Kad je video debljinu lima ohladio se u čemu se vozio...Zagor BG:Dobri su japanci dok ne krenu da se kvare, a kada to počne otpadaju uši. Malo troše zbog toga što su u principu lagani a veliku snagu (npr. Honda CRX ''dečji grob'' ima od prilike 900 kg a 130 KS). Zato većina pri većim brzinama ''šeta'' po putu, tj. ne drži stazu. O Toyoti Corolli XL benzincu sam čuo sve najbolje. Vozio sam japance ali ih nisam imao tako da ovo što sam rekao je činjenica uočena blic krig testovima. Pozdrav svima!![]()
![]()
karlos:Evo najmerodavnije statistike o pouzdanosti
automobila pa sami procenite:
Mali automobili
Srednja klasa
Sportski
Vans
Niza srednja klasa
Visa srednja / Gornja klasa
SUV
Senta:Mozes li mi reci samo sta oni koeficijenti znace, posto (nazalost) ne razumem nemacki.. hvala..
Espanol:O "koroli" je odlično mišljenje imao i moj prijatelj, sve do dana kada ga je lako "čuknuo" od pozadi kamiončić za prevoz hleba i uterao mu gepek na zadnje sedište. Kad je video debljinu lima ohladio se u čemu se vozio...Zagor BG:Dobri su japanci dok ne krenu da se kvare, a kada to počne otpadaju uši. Malo troše zbog toga što su u principu lagani a veliku snagu (npr. Honda CRX ''dečji grob'' ima od prilike 900 kg a 130 KS). Zato većina pri većim brzinama ''šeta'' po putu, tj. ne drži stazu. O Toyoti Corolli XL benzincu sam čuo sve najbolje. Vozio sam japance ali ih nisam imao tako da ovo što sam rekao je činjenica uočena blic krig testovima. Pozdrav svima!![]()
![]()
Prvo veliki pozdrav za Dovlu.Dovla:Sto se tice brava na golfu tacno je da su napravili veliku gresku sa izborom takve vrste brava, ali opet je to nasa nemarnost sto nemamo obicaj da odrzavamo auto. npr. ja sam pre neki dan za dva sata namestio sve cetiri brave na svom passatu (kod koga su brave iste kao i kod golfa II) i sad rade kao nove. Sto se tice snage VW motora prvo treba obratiti paznju na to da je VW u prevodu "narodni auto" i (verovatno) zbog toga u VW nemaju motore o kojima ti pricas. Slazem se sa tobom da su japanci bolji jer japanci kao ljudi sta god rade rade tako da ono sto proizvedu bude sto kvalitetnije a sto jeftinije. Naravno da se ni jedno auto ne moze porediti sa drugim ali treba imati u vidu zelje, potrebe i mogucnosti nasih vozaca. Nama trebaju vozila sa sto jeftinijom registracijom, koja ce izdrzati nase puteve, ciji se delovi mogu "povoljno" i lako nabaviti. Kome u Srbiji treba auto koje moze da ide 24h prosecnom brzinom 190km/h? Prvo Srbiju uzduz i popreko predjes za manje od 24h a drugo postoji mozda svega 100-200km puta u celoj Srbiji po kome se moze bezbedno voziti preko 160km/h.
I samo da dodam jos jedan dokaz da su japanci najbolji automobili: Da ne valjaju ne bi im bio zabranjen uvoz u Ameriku. Amerikanci znaju da stite svoje firme i svesni su da ako puste japance na trziste da ce im propasti kompletan General Motors i celokupna autoindustrija. :wink:
Bustura:Da ne valjaju ne bi im bio zabranjen uvoz u Ameriku. Amerikanci znaju da stite svoje firme i svesni su da ako puste japance na trziste da ce im propasti kompletan General Motors i celokupna autoindustrija. :wink: