DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 56.992
I jel planiras nekad opet da kupis auto sa direct injection-omsta se mucim? prosto kao pasulj da se otvori, kia ako je na pola zivota, samo treba da se ocisti od garezi, ne mogu da je bacim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jel planiras nekad opet da kupis auto sa direct injection-omsta se mucim? prosto kao pasulj da se otvori, kia ako je na pola zivota, samo treba da se ocisti od garezi, ne mogu da je bacim
pa kupio sam vec subarua, i on ima samo direktno ubrizgavanje, njega vozim, a kia ce da mi bude za rezervu, a imam i decu, moram i njima nesto da dam, ili kupimI jel planiras nekad opet da kupis auto sa direct injection-ompored svih muka?
nove kie su izbacili direktno ubrizgavanje, samo to "pranje" ne znam kako ce da budeDanas nemaš baš puno izbora jbg ali po meni za takvu iskorišćenost goriva se isplati na 100kkm skinuti usisnu i oprati ventile. Ionako se tada i klapna čisti ovo je 4-5 šrafova više.
Kad kupujes nesto uvek u detalje treba covek da se upozna sta i kako....dileri su isti kao dileri droge samo gledaju da navuku musteriju i da ga izmuzu sto vise.pa kupio sam vec subarua, i on ima samo direktno ubrizgavanje, njega vozim, a kia ce da mi bude za rezervu, a imam i decu, moram i njima nesto da dam, ili kupim
zasto muke, ako je sve prosto kao pasulj, samo eto nisam znao, a diler se pravio lud dok sam imao garanciju
sad sam zakazao za subarua sto stucka na malim brzinama i malim rpm, i radio sto ne reaguje da ga utisam odmah kada se upali auto, ili kada uparkiravam u rikverc, mislim da su zato produzili garanciju, pa sam zakazao za nedelju dana da dileru ostavim auto... videcu i da napisem poruku, i ostavim da ne bude zabune sta mi smeta, na sta se zalimDileri se uvek prave ludi dok ih ne pritisneš. Drugar advokat je za seata u garanciji večito pisao predtužbe jer ništa nisu hteli da mu reše.
sta ima da se upoznam, probam i kupimKad kupujes nesto uvek u detalje treba covek da se upozna sta i kako....dileri su isti kao dileri droge samo gledaju da navuku musteriju i da ga izmuzu sto vise.
picim pravo, prikocio, skrecem i nastavljam 15mph to ti je 24 km/h necu brze, i subaru stucne, a nekad zna i vise puta da stucka uzastopno, salterusa na dileru pita, pa jel jerk? pa jeste drka se sam od sebe, ja da sam znao ne bih ga kupio, jer sta ga ja drkam ako je cvt menjac? tako je kompjuter setovan, treba de se presetuje da radi na visim obrtajima, i onda ce valjda da prestane da me nervira - to javljam za nedelju dana sta je diler napravioRđavom qrtzu i dlaka smeta![]()