Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa kupio sam vec subarua, i on ima samo direktno ubrizgavanje, njega vozim, a kia ce da mi bude za rezervu, a imam i decu, moram i njima nesto da dam, ili kupim
zasto muke, ako je sve prosto kao pasulj, samo eto nisam znao, a diler se pravio lud dok sam imao garanciju
Kad kupujes nesto uvek u detalje treba covek da se upozna sta i kako....dileri su isti kao dileri droge samo gledaju da navuku musteriju i da ga izmuzu sto vise.

Dileri se uvek prave ludi dok ih ne pritisneš. Drugar advokat je za seata u garanciji večito pisao predtužbe jer ništa nisu hteli da mu reše.
sad sam zakazao za subarua sto stucka na malim brzinama i malim rpm, i radio sto ne reaguje da ga utisam odmah kada se upali auto, ili kada uparkiravam u rikverc, mislim da su zato produzili garanciju, pa sam zakazao za nedelju dana da dileru ostavim auto... videcu i da napisem poruku, i ostavim da ne bude zabune sta mi smeta, na sta se zalim

Kako bude biće bitno da je jeftino i funkcionalno. Nemoj samo da zaliješ kaiševe, alternator i elektroniku.

Ja juče oprao naftom masan ladin motor četkom, grosso posle naprskao i udri. Pokrio alternator kesom. Lada ko nova.

1000009760.jpg

Kad kupujes nesto uvek u detalje treba covek da se upozna sta i kako....dileri su isti kao dileri droge samo gledaju da navuku musteriju i da ga izmuzu sto vise.
sta ima da se upoznam, probam i kupim
posle sam probao isti, samo godinu dana stariji, i ide lepo, a moj me nervira - setovali su kompjuter da spusta obrtaje na najnize 1100, a auto tada ne ide glatko, stucne tu i tamo... ja idem uzbrdo, a on spusta na 1000 i nesto - pa ne moze, muci se, ali proizvodjacu je sigurno bilo stalo da prikaze kako jos manje trosi 2022 godiste od 2021, pa su sjebali stvar... mislim, ide super, samo me nervira kad osetim da stucne, a ako ga zgazim na 2000 rpm i vise, onda ide nista se ne oseti, ali ja ocu da ide lepo i kada mrljavim polako, u guzvi, na parkingu ili gde je ogranicenje skolska zona, ili gde je limit 25milja/h

Poslednja izmena:
Rđavom qrtzu i dlaka smeta :kafa:
picim pravo, prikocio, skrecem i nastavljam 15mph to ti je 24 km/h necu brze, i subaru stucne, a nekad zna i vise puta da stucka uzastopno, salterusa na dileru pita, pa jel jerk? pa jeste drka se sam od sebe, ja da sam znao ne bih ga kupio, jer sta ga ja drkam ako je cvt menjac? tako je kompjuter setovan, treba de se presetuje da radi na visim obrtajima, i onda ce valjda da prestane da me nervira - to javljam za nedelju dana sta je diler napravio
A jerk is a sharp, sudden movement. When you're learning to drive a stick shift, it’s hard to avoid the jerk and...

Poslednja izmena:

Back