zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
daklem..........ako mogu i pokojni i zivi ondak:nirvana,zeppelin,floyd,maiden,deep purple,queen,hendrix,clapton,dire straits,ac/dc,gansi,whitesnake,black sabbath,azra,smak,ekv..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koncert Hendrixa al mislim da to nije moguce(((((((((((((

E sad,mozda je bilo ovakvih pitanja ali ja ih nisam bas onda lepo videla, pa vas onda pitam na ciji biste koncert voleli da idete uskoro i kojom pesmom da pocne sam koncert![]()
![]()
![]()
![]()
Nije nemoguće, video sam ga skoro u hemijskoj čistioni...![]()

) ! Malo šaram po stilovima, ali zdravo je to... 

Ja sam već umro što nisam bio...davno propušten Duran Duranov koncetić
umrla bih kad bi opet došli !!!!!!! crtala bih se u prvi red tri dana ranije...![]()
Davno bilo, pre godinu i po dana. Sad i da dodju nastup im nikad neće biti tako dobar, ipak je samo jedna reunion turneja...
Ja sam već umro što nisam bio.Davno bilo, pre godinu i po dana. Sad i da dodju nastup im nikad neće biti tako dobar, ipak je samo jedna reunion turneja...
Drugar mi priča kako su na koncertu Police-a ovde puštali njih petoro za 1000 din.![]()
Duran Duran i nije bas bila neka reunion turneja, zato sto ih je gitarista vrlo brzo ostavio, tako da vec kod nas nisu bili u originalnoj postavi. A sto se samog koncerta tice, kao i uvek, bili su veseli i posteno su ga odradili, tako da ako opet dodju, odo' ja ponovo (po cetvrti put). Samo se nadam da nece opet na sajam...
Od njih se i ne ocekuje da budu perfektni muzicari, Simon Le Bon nikad nije ni umeo da peva (mada sa godinama bolje zvuci), ali su pozitivni i imaju dobru energiju.
kako, bre pustali 5 ljudi za 1000? a karte?
Evo nekog iskusnog.
Repertoar im je bio u "reunion" fazonu. Ako budu ponovo došli, izvodiće one gluposti sa poslednjeg albuma. Ali nema veze, neće mi to predstavljati prepreku da odem.
Ovo za pevača si 100% odsto u pravu.
5 ljudi za 1000 dinara - puštali na lepe oči. Izgleda da su imali jako lepe oči.![]()
@sekana
A ko su SIK?

tkacio: