E na ciji koncert biste voleli da idete:))

• Začetnik teme Začetnik teme Roots,rock,reggae
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
..davno propušten Duran Duranov koncetić :sad2:
umrla bih kad bi opet došli !!!!!!! crtala bih se u prvi red tri dana ranije...:heart:
Ja sam već umro što nisam bio. :sad2: Davno bilo, pre godinu i po dana. Sad i da dodju nastup im nikad neće biti tako dobar, ipak je samo jedna reunion turneja...

Takodje žalim što nisam bio na Leb i Solu prošle godine.

Drugar mi priča kako su na koncertu Police-a ovde puštali njih petoro za 1000 din. :lol:

Poslednja izmena:
Ja sam već umro što nisam bio. :sad2: Davno bilo, pre godinu i po dana. Sad i da dodju nastup im nikad neće biti tako dobar, ipak je samo jedna reunion turneja...

Drugar mi priča kako su na koncertu Police-a ovde puštali njih petoro za 1000 din. :lol:

Duran Duran i nije bas bila neka reunion turneja, zato sto ih je gitarista vrlo brzo ostavio, tako da vec kod nas nisu bili u originalnoj postavi. A sto se samog koncerta tice, kao i uvek, bili su veseli i posteno su ga odradili, tako da ako opet dodju, odo' ja ponovo (po cetvrti put ;) ). Samo se nadam da nece opet na sajam...
Od njih se i ne ocekuje da budu perfektni muzicari, Simon Le Bon nikad nije ni umeo da peva (mada sa godinama bolje zvuci), ali su pozitivni i imaju dobru energiju.

kako, bre pustali 5 ljudi za 1000? a karte?

Duran Duran i nije bas bila neka reunion turneja, zato sto ih je gitarista vrlo brzo ostavio, tako da vec kod nas nisu bili u originalnoj postavi. A sto se samog koncerta tice, kao i uvek, bili su veseli i posteno su ga odradili, tako da ako opet dodju, odo' ja ponovo (po cetvrti put ;) ). Samo se nadam da nece opet na sajam...
Od njih se i ne ocekuje da budu perfektni muzicari, Simon Le Bon nikad nije ni umeo da peva (mada sa godinama bolje zvuci), ali su pozitivni i imaju dobru energiju.

kako, bre pustali 5 ljudi za 1000? a karte?

Evo nekog iskusnog. :D
Repertoar im je bio u "reunion" fazonu. Ako budu ponovo došli, izvodiće one gluposti sa poslednjeg albuma. Ali nema veze, neće mi to predstavljati prepreku da odem.
Ovo za pevača si 100% odsto u pravu. ;)

5 ljudi za 1000 dinara - puštali na lepe oči. Izgleda da su imali jako lepe oči. :D

Poslednja izmena:
Evo nekog iskusnog. :D
Repertoar im je bio u "reunion" fazonu. Ako budu ponovo došli, izvodiće one gluposti sa poslednjeg albuma. Ali nema veze, neće mi to predstavljati prepreku da odem.
Ovo za pevača si 100% odsto u pravu. ;)

5 ljudi za 1000 dinara - puštali na lepe oči. Izgleda da su imali jako lepe oči. :D

veruj mi, nisu oni blesavi...gledala sam ih 3 puta, svaki put su promovisali novi album, ali i oni vrlo dobro znaju sta moraju da sviraju, pa su to, naravno, i svirali...stvari sa prvog, drugog i treceg albuma, come undone i ordinary world idu obavezno....

To za Police.......bila je tetka od moje najfrendice.....u lozi(inace ima vip karte za svaki cert)i zvla nas je kad je bilo Messege In The Bottle.........a jedan moj ortak je isto bio......kaze da su na kraju pushtali i dzabe!

wajtsnejke.......tela sam i ja na zeppelin zimus......mislim jesenas........kako god...............al daleko je London

negde sam citala da "ozbiljno razmatraju ponovno okupljanje",zbog oproshtajne turneje

Back