Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
Ali stvaaarno..
KISS man o__O
KISS man o__O
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Metallica (OPET!) , Radiohead, Foo Fighters, Smashing Pumpkins, Muse (prošli put ne odod) ! Malo šaram po stilovima, ali zdravo je to...
Ajd da se utešim sa Lenijem Kravitzom dok ovi ne dođu.
ih...pa de floyde da zaboravish............
Metallica (OPET!) , Radiohead, Foo Fighters, Smashing Pumpkins, Muse (prošli put ne odod) ! Malo šaram po stilovima, ali zdravo je to...
Ajd da se utešim sa Lenijem Kravitzom dok ovi ne dođu.
Metalika dolazi u Sofiju 25. jula i ja cu da ideeemmmm))
A ishla bih (ponovo) na Mansona i na Maidene i na Kamelot. Ici cu na Whitesnake i Def Leppard 4. jula u Sofiji, a mnoooogo mi se ide na Kalakra rock fest od 5. do 7. jula u Kavarni (Bugarska)- Manowar, ALICE COOPER, Slayer, In Flames... ali necu da mogu da idem ja.... zaaaaaoooooooo!!!
Ulaznica za jedan dan festivala je 25 evro, a za sva tri dana je 45 evro, pritom ce Manowar pokushati da obori Ginisov rekord u duzini metal koncerta!ocu ja na alis kupera![]()
E, ali kasno mi za vizu + treba neko da mi poshalje fotokopiju ulaznice da bih dobila tu istu vizu, a nema koZato jer je rumunija u EU.......ajmo i mi......na festival....shta fali,ko da je to daleko......ih.....samo drakula,mamu li mu ebem.......da ge ne probuge![]()
ebem im misha...........a taman su me ovi moji izrodi pustili da idem...........uh al bi bilo!!!!!!!!
divlje jagode vishe....
Nastupaju u Apatinu na motorijadi,cini mi se...
Ma da bude jedna svirka 30 bendova u zrenjanin i sooper bi se provela. . . (:
Ocem Euforiu da vidim...
Yeah