R
Roots,rock,reggae
Gost
E sad,mozda je bilo ovakvih pitanja ali ja ih nisam bas onda lepo videla, pa vas onda pitam na ciji biste koncert voleli da idete uskoro i kojom pesmom da pocne sam koncert

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Doso nam je yugoslav,la,la,la,la,la!yugoslav:NARAVNO NA
""""TOY DOLLS-e"""
Jugoslave,tuci cu te... :x a dobro,dalek je to put,svatam jayugoslav:Dosao ali samo na pola sata posto se spremam za put!!!
Courtney:Jugoslave,tuci cu te... :x a dobro,dalek je to put,svatam jayugoslav:Dosao ali samo na pola sata posto se spremam za put!!!E,sad kad dodjes u BG,obavezno mi se javi!
E,super!Aj srecan put!yugoslav:Courtney:Jugoslave,tuci cu te... :x a dobro,dalek je to put,svatam jayugoslav:Dosao ali samo na pola sata posto se spremam za put!!!E,sad kad dodjes u BG,obavezno mi se javi!
Vazi isto ovako preko FORUMA!!!!
He,isti si ko ja.Nema te,pa dodjes pa odgovoris na sve teme...lepo,ako nas ima dvoje znaci da nisam luda. . .:Definitivno King Dimond (Halloween) i Falhenbach (bilo sta)
FALKENBACH ja pogresio. . .:Definitivno King Dimond (Halloween) i Falhenbach (bilo sta)
. . .:FALKENBACH ja pogresio. . .:Definitivno King Dimond (Halloween) i Falhenbach (bilo sta)ops:
Nadya:. . .:FALKENBACH ja pogresio. . .:Definitivno King Dimond (Halloween) i Falhenbach (bilo sta)ops:
iju.... crrrne tri tacke! :wink:
Nadya:KOme 'njima'?
rekoh... u smislu , kako si samo smeo da pogresis, posto si se tako slatko postideo, pa te jos zezam:wink:
JA?! MA ne samo ti se ciniNadya:U je... sto si ti dzavolak opasan!! :shock:
Nezaboravi PUNK!!!mortishaaa:Ma bilo ciji!!! Naravno od Metala ili Rocka!! samo da nam neko dodje, pa ce poceti i ostali..![]()