R
Roots,rock,reggae
Gost
E sad,mozda je bilo ovakvih pitanja ali ja ih nisam bas onda lepo videla, pa vas onda pitam na ciji biste koncert voleli da idete uskoro i kojom pesmom da pocne sam koncert
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doso nam je yugoslav,la,la,la,la,la!yugoslav:NARAVNO NA
""""TOY DOLLS-e"""
Jugoslave,tuci cu te... :x a dobro,dalek je to put,svatam ja E,sad kad dodjes u BG,obavezno mi se javi!yugoslav:Dosao ali samo na pola sata posto se spremam za put!!!
Courtney:Jugoslave,tuci cu te... :x a dobro,dalek je to put,svatam ja E,sad kad dodjes u BG,obavezno mi se javi!yugoslav:Dosao ali samo na pola sata posto se spremam za put!!!
E,super!Aj srecan put!yugoslav:Courtney:Jugoslave,tuci cu te... :x a dobro,dalek je to put,svatam ja E,sad kad dodjes u BG,obavezno mi se javi!yugoslav:Dosao ali samo na pola sata posto se spremam za put!!!
Vazi isto ovako preko FORUMA!!!!
He,isti si ko ja.Nema te,pa dodjes pa odgovoris na sve teme...lepo,ako nas ima dvoje znaci da nisam luda. . .:Definitivno King Dimond (Halloween) i Falhenbach (bilo sta)
FALKENBACH ja pogresio ops:. . .:Definitivno King Dimond (Halloween) i Falhenbach (bilo sta)
. . .:FALKENBACH ja pogresio ops:. . .:Definitivno King Dimond (Halloween) i Falhenbach (bilo sta)
Nadya:. . .:FALKENBACH ja pogresio ops:. . .:Definitivno King Dimond (Halloween) i Falhenbach (bilo sta)
iju.... crrrne tri tacke! :wink:
Nadya:KOme 'njima'?
rekoh... u smislu , kako si samo smeo da pogresis, posto si se tako slatko postideo, pa te jos zezam :wink:
I jaNadya:Jedva cekam 8)
JA?! MA ne samo ti se ciniNadya:U je... sto si ti dzavolak opasan!! :shock:
Nezaboravi PUNK!!!mortishaaa:Ma bilo ciji!!! Naravno od Metala ili Rocka!! samo da nam neko dodje, pa ce poceti i ostali..