e?dosadio/la si mi!

sta bi kazali da vam bracni drug kaze ---> dosadio/la si mi! jer je sve predvidljivo, znam kako dises, prdish svaki tvoj pokret znam

pih!

baksuza u kutji

sta bi ste rekli?

Pokupila bih se i otisla. Što kaže Balašević: "Ne trudi se toliko da me izgubiš. Ja sam od onih što znaju sami kad treba da odu..." Tako i ja; nema potrebe da mi kažeš dva puta, da me ne voliš. Sve što fali...je reč. ♥

sta bi kazali da vam bracni drug kaze ---> dosadio/la si mi! jer je sve predvidljivo, znam kako dises, prdish svaki tvoj pokret znam

pih!

baksuza u kutji

sta bi ste rekli?
То није мали проблем. Ја мислим да човек увек треба да има простора за себе и неке активности независне од партнера.
То могу да буду курсеви страног језика или било какви курсеви, школа плеса, удружења или шта год или једноставно више дружења и излажења...
Одређена доза мистерије и недокучивости је увек потребна. Немој дозволити да те сматра територијом коју је већ освојио и која њему безусловно припада.

Оно шта хоћу да кажем је да ниједан партнер не треба да дозволи да га други партнер УОКВИРИ И ЛУПИ МУ НЕКУ ЕТИКЕТУ у стилу "ти си то и то и толико вредиш и то је то".
Исто то важи и за другове. Човек не треба да престане да изненађује околину, али не буквално говорећи, већ су неке промене и дешавања потребна.
Не треба дозволити да партнер један другог гледа као кућног љубимца, мајку, оца, брата или сестру или некакву играчку коју је већ изгустирао и која није више занимљива.

Можда су моја поређења мало груба, али то је само због тога да бих лакше објаснио мој поглед на ствари.

Poslednja izmena:
Nikome ja ništa ne namećem.
Niti mi pada na pamet.
Ovo sam shvatio kao zdravu polemiku.I ništa više od toga.
Tema je kompleksna,a moji stavovi su rečeni !

Dosadu poistovecujes sa zasicenoscu a to su dve razlicite kategorije,posebno kad je bracni odnos u pitanju.Svom muzu ponekad i kazem-***,kako si dosadan,a tek imas 34 godine...Sta ce biti kad budes imao 60?-ali,u tome nema nicega loseg jer on zna da ja njega volim takvog kakav jeste.

pih!

baksuza u kutji

sta bi ste rekli?

ae bre Fato vise ti i tvoj smoreni visuljak , idi muza pod ruku pa nadji tamo neke dojchere crnce svingere ,istetovirane ispirsingovane glavitje pa cuclaj .egzotika ti je na dohvat ruke ,tj. jezika :lol:

То није мали проблем. Ја мислим да човек увек треба да има простора за себе и неке активности независне од партнера.
То могу да буду курсеви страног језика, школа плеса, удружења или шта год или једноставно више дружења и излажења...
Одређена доза мистерије и недокучивости је увек потребна. Немој дозволити да те сматра територијом коју је већ освојио и која њему безусловно припада.

Оно шта хоћу да кажем је да ниједан партнер не треба да дозволи да га други партнер УОКВИРИ И ЛУПИ МУ НЕКУ ЕТИКЕТУ у стилу "ти си то и то и толико вредиш и то је то".
Исто то важи и за другове. Човек не треба да престане да изненађује околину, али не буквално говорећи, већ су неке промене и дешавања потребна.
Не треба дозволити да партнер један другог гледа као кућног љубимца, мајку, оца, брата или сестру или некакву играчку коју је већ изгустирао и која није више занимљива.

Можда су моја поређења мало груба, али то је само због тога да бих лакше објаснио мој поглед на ствари.

super si sve rekao ,objasnio si ,ni ja ne bi mogao bolje :rumenko:

Back