bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Jok, perem sudove i masiram je ČСви ви другари немате пуки минимум да понудите али бисте да вам се перу ноге етц
Гуесс ввхат максо

Nisam sub u tom smislu, ali se nipošto ne junačim Č

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok, perem sudove i masiram je ČСви ви другари немате пуки минимум да понудите али бисте да вам се перу ноге етц
Гуесс ввхат максо

Probao sam ovo da izvedem i uhvati me grc.Ма могу и ја, али је неудобно. Није природно.
Kad bi obukla mrezaste carapice druga bi prica bilaJa tako skoro uvek sedim...razocaracu muske, nista to ne znaci, prosto mi zgodnije tako...![]()

Mislim da ova tema treba da se spoji sa temom "koji je vaš fetiš" ČKad bi obukla mrezaste carapice druga bi prica bila![]()

Mrežaste su svima fetiš, jer kao muve volimo da se hvatamo u paukovu mrežu. Ovaj način seda ističe noge, pa se na to ložeMoj fetish su crne suknjice.

Nekada davno, još u prošlom veku..Милион пута сам ухватио даму како седи дупло прекрштених ногу што је мени на око било врло женствено и привлачно, а понекад и еротично, зависи од ситуације
Даме да ли сте некада овако седеле и да ли такво седење има неку поруку?
Мислим да сам негде још пре прочитао да је такво седење заводничког карактера, и да девојке често несвесно (а понекад и свесно) тако седе када се осећају сексипилнима и/или желе да на тај начин привулу мушку пажњу.
Шта ви мислите? Мушки да ли вам лепо изгледа кад жена овако седи? Је л сте ви некад видели неку вашу девојку или пријатељицу у овој пози?

nema ništa od toga sa ovako kratkom suknjicom.

Necu, ne planiram da se duplo prekrstam vise.Treba da vežbaš istezanje
Хахахахаха. Што перверзњак, питам легитимно питање које ме занимаVidi ti @bernardo koji je to perverznjak....
Mada moram priznati da sam se i sam čudio fenomenu duplo prekrštenih nogu kod ljepšeg pola i došao do zaključka da su vjerovatno u pitanju gasovi.
Зар постоји фетиш и на то?Дркаље на гледање девојчица како газе пужеве је ок али да ли си стварно мислила да смеш носити мрежасте чарапе кypвo вавилонска
https://forum.krstarica.com/threads/koji-su-vasi-fetisi.974190/page-3#post-47144243Зар постоји фетиш и на то?
А ја мислио да не анал фистинг неки горњи лимит ненормалних фетиша, кад оно...
Максим* , врста митраљеза
Па чек зар ти ниси.....мушко?Ni moje nisu dugačke, ali volim nekad tako da ih umrsim.
I opet te famozne dame i one druge nedame
Али баш је женствено!!Ja tako skoro uvek sedim...razocaracu muske, nista to ne znaci, prosto mi zgodnije tako...![]()
Шта ради бмакса....а видиш ја сам ј*бо табуре
Не морам ја све да знам, стварно :ДШта ради бмакса....а видиш ја сам ј*бо табуре
Каже платон да је знање највећа врлина!!Не морам ја све да знам, стварно :Д
Знамо се Платон и ја одавно, све знам шта је рекао, алиКаже платон да је знање највећа врлина!!