- Poruka
- 71.332
I sta se ti Loptice smejes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto se pitam kao i vi. A pošto sam već dugo u vezi - ne postupam po tome svakako. Trudim se i da ne emitujem.P kak' ti citas signale?
Nachi i ti postavljas glupa pitanja a? Samo u sebi.Isto se pitam kao i vi. A pošto sam već dugo u vezi - ne postupam po tome svakako. Trudim se i da ne emitujem.
Pa kako da se ne smejem kad je smešnoNachi i ti postavljas glupa pitanja a? Samo u sebi.
Reci nam ti. Kako ti saljes signale? Ali eroticne, ne ono kao lepo mi da pricamo i druzimo se.Pa kako da se ne smejem kad je smešno![]()
Pogledam onim pogledom, erotičnim, skroziram...razumeš?Reci nam ti. Kako ti saljes signale? Ali eroticne, ne ono kao lepo mi da pricamo i druzimo se.
Tako je.Nachi i ti postavljas glupa pitanja a? Samo u sebi.
A pošto imaš i kitu, taman si za napokonaPogledam onim pogledom, erotičnim, skroziram...razumeš?
Ovo je osveta, a?A pošto imaš i kitu, taman si za napokona![]()
Nije. Samo mi smešnoOvo je osveta, a?važi važi
Ne, kakav je to onaj pogled? Opisi mi. Do detalja.Pogledam onim pogledom, erotičnim, skroziram...razumeš?
Kuliraš upade A?Ne, kakav je to onaj pogled? Opisi mi. Do detalja.
Pa pridruzi se ekipi jbmu misa. Da poedlimo bol zajedno.Tako je.
what?A pošto imaš i kitu, taman si za napokona![]()
Zasto bih? Ko se jos pridruzuje timu koji gubi?Pa pridruzi se ekipi jbmu misa. Da poedlimo bol zajedno.
Aj bezi brej. Kao zanimljivi pogledi, uzbudljivi i onda trt.Kuliraš upade A?Ja sam ti zanimljivija sa erotic pogledom? Pa nisam ti ja od tih koji takve stvari opisuju do detalja. To je tren, dva, lepote. Njegove i moje
Pa kad ima
Gubitnici.Zasto bih? Ko se jos pridruzuje timu koji gubi?
Ko ima?Pa kad ima
Da se deli, nego šta!Pa pridruzi se ekipi jbmu misa. Da poedlimo bol zajedno.
Kasno pališ ble
Jel tebi rekla da imas kitu?Kasno pališ ble
Pa šta očekuješ? Kad se ti otvoriš javno, i ja ćuAj bezi brej. Kao zanimljivi pogledi, uzbudljivi i onda trt.
Sta imam ja da se otvaram? Ne saljem ja signale cesanjem nogu ili sta vec.Pa šta očekuješ? Kad se ti otvoriš javno, i ja ću