E sad, da utvrdimo činjenično stanje:
a) Nisi sposoban da nađeš odluku Vlade u Službenom Glasniku.
b) Nisi sposoban da shvatiš zbog čega ni tvoje gazde ne potežu to pitanje.
c) U svojoj nemoći i besu, skačeš sam sebi u usta, čas tvrdiš jedno, čas drugo.
Stvar je prosta - pokazes objavu iz Sl. glasnika za koju vise puta tvrdis da postoji... iako znas da NE POSTOJI i onda pozoves prvog moderatora i prijavis me i istestiras odmah svoju (opet LAZNU) tvrdnju da mene neko ovde navodno stiti... Zasto bi me stitio - je l mi tetka ljubavnica Ane Brnabic, da li mi je stric prijatelj americkog ili ruskog ambasadora? Evo, reci javno ko me iz administracije sajta nepravedno *stiti* da ga odmah zamolimo da to vise ne cini ...
samo pre toga prikazi vec jednom tu odluku srpske vlade o slobodnom kretanju putevima Srbije vozila sa tablicama Kosove za koju lazes da je objavljena u Sluzb. glasniku Republiike Srbije. Da mozes to da prikazes uradio bi tako vec 10 X... ali, avaj.
Da potvrdimo cinjenicno stanje -
a) Bole nije sposoban da nadje odluku srpske vlade za koju vise puta LAZE da je objavljena u Sluzb. glasniku (a i kako bi nasao nesto sto NE POSTOJI)
Pravo pitanje je - Zasto NIJE OBJAVLJENA takva odluka? Odgovor nije mnogo tezak...
b) NE POSTOJE bilo kakve moje gazde - sto podanik bole ne moze da shvati (da postoje SLOBODNI ljudi koji pisu po savesti i iz uverenja). Mozes da procitas moje nekadasnje postove o onima za koje lazes da su *moje gazde* - sta sam o njima pisao ali DOK SU BILI NA VLASTI. Slobodni ljudi kritikuju one koji su na vlasti a jadni podanici cipelare opoziciju (sto je posebno mizerno).
A ovo pitanje - (NEPOSTOJECE odluke) potezu vrlo znacajni ljudi (koji nisu moje ni bilo cije *gazde*) koji su npr. profesori prava - kad prikazuju primere uzurpacije vlasti u Srbiji koju sprovodi kriminalno udruzenje na celu sa veleizdajnikom, tzv. *predsednikom*
c) Ne razumem sta *cas jedno, cas drugo tvrdim*??? Nemocan i besan si samo ti - posto si, kao sto vidimo, raskrinkani lazov (u povratu i sticaju).
I na kraju tvoj biser kojim dokazuješ da nisi u stanju da shvatiš ni najjednostavniju
činjenicu
Gde sam ja tvrdio da su oni fizički prisutni u Srbiji, bedni lažovčiću?
Evo ovde si tvrdio -
*Kad naučiš razliku između
broja popisanih stanovnika i stvarnog broja stanovnika...* ( TVOJ post, br. 11 u onoj drugoj temi, u utorak u 14h 19 min.)
Eto, tu si tvrdio da u Srbiji postoji 1,3 miliona fizicki prisutnih a nepopisanih ljudi jer obe ove kategorije - i broj POPISANIH i STVARNI broj se valjda odnose na fizicke
ljude (a ne na duhove, senke predaka...).
Posto se popisom (po popisnom dokumentu koji sam tamo vec prikazao)
popisuju SVI stanovnici Srbije - dakle
i oni koji nisu prisutni u zemlji u casu popisa NEMOGUCE je da popis *promasi* za cak 1,3 miliona ako se radi o redu velicine 5,6,7 miliona.
Tako da nema nikakve razlike koju *treba da naucim*
- ne postoje nikakvi *STVARNI* stanovnici Srbije (o kojima haluciniras) koji se razlikuju od popisanih stanovnika Srbije a narocito u kolicini od CAK 1,3 miliona... posto se, kako rekoh, popisuju SVI (sto ti ocito NE ZNAS)... (postoje, naravno, u svakom popisu poneke nepopisane osobe ali njihov broj je statistickim metodama obrade rezultata itekako predvidjen i *zanemarljiv* je).
Ali zato u birackom spisku itekako postoji tih preko milion imena (osoba) koje u njemu NE BI SMELE DA BUDU kad bi se u Srbiji primenili propisi koji kazu da
onaj ko ne zivi u Srbiji vec u inostranstvu
treba da se odjavi odavde i prijavi tamo gde zaista zivi
i NE BUDE VISE U IZVODU IZ BIRACKOG SPISKA NA GLASACKOM MESTU U SRBIJI