Drži je

Ja seksualno mogu svasta da joj radim i da bude zabavno.
Ali ovako van kreveta, ona krecimo krene da histerise a ja imam neke muzevne metode da je smirim u sekundi, a da je to celicna saka u satenskoj pesnici ili kokos spolja tvrd iznutra mleko ili pritajeni tigar skriveni zmaj, jook. Obicno sam u fazonu: slusaj, ovo prelazi granice, zaustavljamo pricu or else.

I znas sta ne volim. Od tih bezim ko oparen. Cirkus zene. Mora stalno nesto da joj se desava. Idi bre covece. To je uvek da moras da joj reziras zivot i drzis je u tom seratonin-dopamin-adrenalin stanju. Cim padne to je haos. Ne hvala brate, znaci nisam klovn zabavljac, sta ima sledeci vikend sta se desava? ima plethora of pinjatas, meni meni meni pinjatas.

Nemam pojma sta je taj mudri starac mislio pod time?
Da pred javnosti budem nezan i uvidjavan prema njoj a privatno divljak?
Ček d se vratim na ovo
Zašto misliš da bi privatno trebalo da budeš divljak?
Ja to drži je za kosu drugačije tumačim.
Ne bukvalno budi grubijan
Već učini stvari pikantnim dodaj začine, promeni mesto, prišunjaj se dok sprema večeru ne znam nešto blisko i sexi.
To držanje za kosu pre svega podrazumeva da muškarac ima kompas šta treba da radi
da ne čeka da ga žena organizuje

Ček d se vratim na ovo
Zašto misliš da bi privatno trebalo da budeš divljak?
Ja to drži je za kosu drugačije tumačim.
Ne bukvalno budi grubijan
Već učini stvari pikantnim dodaj začine, promeni mesto, prišunjaj se dok sprema večeru ne znam nešto blisko i sexi.
To držanje za kosu pre svega podrazumeva da muškarac ima kompas šta treba da radi
da ne čeka da ga žena organizuje
Zato sto volim da budem divljak privatno :D

Jesam li potrefio temu ili ?
Pa ima svakakvih ukusa nije o tome reč ljudi se u realu nekako organizuju u vremenu i prostoru
Ono nežni sa nežnima, žestoki sa svojom ciljnom grupom i tako…
Reč je o očekivanjima žene, jer nije nemoguće da je ovaj slogan upravo smislila neka žena zar ne?
Ili o mudrosti mudraca kao što reče
Tako si neočekivano potvrdio da je ova izreka ipak mudrost?

Kako vi shvatate poruku i da li mislite da je savet za muškarce

Kad si napolju drži je za ruku
dok si unutra drži je za kosu

zlata vredan?
i zašto nije?
Više mi ovo zvuči kao nečija sekusalna fantazija, sada da li je muška ili ženska nzm, mada deluje mi kao neka krajnost ...
Ono može da bude ok nekim ljudima, ali za baš šire mase mislim da ne prolazi.

Pa ima svakakvih ukusa nije o tome reč ljudi se u realu nekako organizuju u vremenu i prostoru
Ono nežni sa nežnima, žestoki sa svojom ciljnom grupom i tako…
Reč je o očekivanjima žene, jer nije nemoguće da je ovaj slogan upravo smislila neka žena zar ne?
Ili o mudrosti mudraca kao što reče
Tako si neočekivano potvrdio da je ova izreka ipak mudrost?
Ne, ja sam mislio na seks, mudrost je neodredjena i metaforicka, a mozda i nije, a mozda i jeste.
A ne znam na sta si ti mislila.
Da bih dao odgovor, bitno mi je konkretno da znam na sta je pisac mislio. Zato su mudrosti zayeb, jer su univerzalno primenjive a takodje i univerzalno neprimenljive.

Back