- Poruka
- 33.040
ParanojaДелује као да он стално треба да је држи стегнутом уза се. Као да ће му побећи сваки час.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ParanojaДелује као да он стално треба да је држи стегнутом уза се. Као да ће му побећи сваки час.
Rspiši se, obrazloži, analiziraj! .Dmsm nije ne znam kakva skrivena mudrost pa da je zlata vredna
napolju nikakvo drzanje,ljubljenje,mazenje..mislim ok ali nije mi prijatnožene ćute
ne vole da ih voljeno biće drži malo za ruku malo za kosu![]()
Може?napolju nikakvo drzanje,ljubljenje,mazenje..mislim ok ali nije mi prijatno
unutra za kosu,guzu,vrat.. moze sve![]()
šu,šu!
Wow supr ti je odgovor, ti si posebna na forumu za mene sadanapolju nikakvo drzanje,ljubljenje,mazenje..mislim ok ali nije mi prijatno
unutra za kosu,guzu,vrat.. moze sve![]()
posebna sam kako god me okrenes,sa svih strana.Wow supr ti je odgovor, ti si posebna na forumu za mene sada
Ahhh nemoj više ,neće mi biti dobroposebna sam kako god me okrenes,sa svih strana.
Ček d se vratim na ovoNemam pojma sta je taj mudri starac mislio pod time?
Da pred javnosti budem nezan i uvidjavan prema njoj a privatno divljak?
Zato sto volim da budem divljak privatnoČek d se vratim na ovo
Zašto misliš da bi privatno trebalo da budeš divljak?
Ja to drži je za kosu drugačije tumačim.
Ne bukvalno budi grubijan
Već učini stvari pikantnim dodaj začine, promeni mesto, prišunjaj se dok sprema večeru ne znam nešto blisko i sexi.
To držanje za kosu pre svega podrazumeva da muškarac ima kompas šta treba da radi
da ne čeka da ga žena organizuje
Pa ima svakakvih ukusa nije o tome reč ljudi se u realu nekako organizuju u vremenu i prostoruJesam li potrefio temu ili ?
Epa eto.Zato sto volim da budem divljak privatno![]()
Kako vi shvatate poruku i da li mislite da je savet za muškarce
Kad si napolju drži je za ruku
dok si unutra drži je za kosu
zlata vredan?
Pogledajte prilog 1769871
i zašto nije?
Haha pa žene bi isto mogle da kažuA što baš kao kurvu? Sada ga i ti pretera. Šta - dama, *****, domaćica? I to je ta vaša klasifikacija? Sveto muško trojstvo.Ništa manje, ništa više?
pa jesi, nisu sve žene isteJesam li potrefio temu ili ?
Dok ručaju u restoranu čvrsto je drži ispod stola za kolenoZnači za neke samo čvrst stisak svuda![]()
Više mi ovo zvuči kao nečija sekusalna fantazija, sada da li je muška ili ženska nzm, mada deluje mi kao neka krajnost ...Kako vi shvatate poruku i da li mislite da je savet za muškarce
Kad si napolju drži je za ruku
dok si unutra drži je za kosu
zlata vredan?
i zašto nije?
Ne, ja sam mislio na seks, mudrost je neodredjena i metaforicka, a mozda i nije, a mozda i jeste.Pa ima svakakvih ukusa nije o tome reč ljudi se u realu nekako organizuju u vremenu i prostoru
Ono nežni sa nežnima, žestoki sa svojom ciljnom grupom i tako…
Reč je o očekivanjima žene, jer nije nemoguće da je ovaj slogan upravo smislila neka žena zar ne?
Ili o mudrosti mudraca kao što reče
Tako si neočekivano potvrdio da je ova izreka ipak mudrost?