- Poruka
- 95.553
Ne mogu..Zaglavi mi se sekira u cepanicu svaki put.Bolje seci drva to smiruje zivce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu..Zaglavi mi se sekira u cepanicu svaki put.Bolje seci drva to smiruje zivce.
Hvala na podršci..
Awwww....Pročitao je Araon moj post.. ? ? ?
Pročitao.
Lagiš, nisi pročitao![]()
Istopiću se....
Pa prijaviJa neznam zasto moderatori dozvoljavaju ovakve uvredljive teme koje se odnose samo na muskarce.
Teme se masovno postavljaju od neke frustrirane i ogorcene osobe kojoj sve smeta.
Treba se postavljati neka tema koja je edukativnog karaktera i koja moze imati neko znacenje,a ne samo Horor.
Znam dušo..I to 5 puta..Pročitao.
Znam dušo..I to 5 puta..
Znam..Želiš li još jednoPročitao.
Znam..Želiš li još jedno![]()
Ti si moj verni čitalac. ?Pročitao.

Volimo se.Sta vam je?!
-
Sta vam je?!
Znam da me voliš.-
Deluje mi da joj fali pažnje, a pošto se pišu nebuloze koje nemam nameru da čitam i da se bavim tim iščašenjima, onda sam obećao da ću joj dati na važnosti time što ću uvek napisati samo "pročitao", iako, normalno, neću pročitati.

Ma kakvo čerupanje...Ako se volite, onda dobro.![]()
Nemoj mnogo da se cerupate, mislite na Jelenu. Znas kako ce se obradovati, ako je bude sacekalo 10 prijava.![]()
![]()
Znam da me voliš.
Ako se volite, onda dobro.![]()
Nemoj mnogo da se cerupate, mislite na Jelenu. Znas kako ce se obradovati, ako je bude sacekalo 10 prijava.![]()
![]()
Vodićeš me na vozić?Pravo si srce.To i jeste poenta, ja ću malo dati na značaju, a onda će moderator da doživi nervni slom i pobrisaće ove njene opsesije i moje automatske odgovore i tako ćemo u krug. To ti je kao dete kad ubaciš na onaj voziš i ono se tako vozi, zabavlja, tužno.

Čekaj da ga zaprosim..ja bih ipak da nosim Leptirici slep dok je budes pratio do oltara ...pu prvi![]()
Vodićeš me na vozić?Pravo si srce.
Mene je tako zezao jedan tip, svidjao mi se i znam da sam se i ja njemu svidjala, u jednom momentu mu kazem:“E cuti, prebicu te.“ tek ce ti on:“Sta sve neces izmisliti, samo da me dotaknes.“Ma kakvo čerupanje...
Da mi je samo da provučem prste kroz njegovu kosu....
Provali me covek odmah.