- Poruka
- 95.553
Ne mogu..Zaglavi mi se sekira u cepanicu svaki put.Bolje seci drva to smiruje zivce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu..Zaglavi mi se sekira u cepanicu svaki put.Bolje seci drva to smiruje zivce.
Hvala na podršci..
Awwww....Pročitao je Araon moj post.. ? ? ?
Pročitao.
 Istopiću se....
  Istopiću se....Lagiš, nisi pročitao

Istopiću se....
Pa prijaviJa neznam zasto moderatori dozvoljavaju ovakve uvredljive teme koje se odnose samo na muskarce.
Teme se masovno postavljaju od neke frustrirane i ogorcene osobe kojoj sve smeta.
Treba se postavljati neka tema koja je edukativnog karaktera i koja moze imati neko znacenje,a ne samo Horor.
Znam dušo..I to 5 puta..Pročitao.
Znam dušo..I to 5 puta..
Znam..Želiš li još jednoPročitao.

Znam..Želiš li još jedno
Ti si moj verni čitalac. ?Pročitao.

Volimo se.Sta vam je?!
-
Sta vam je?!
Znam da me voliš.-
Deluje mi da joj fali pažnje, a pošto se pišu nebuloze koje nemam nameru da čitam i da se bavim tim iščašenjima, onda sam obećao da ću joj dati na važnosti time što ću uvek napisati samo "pročitao", iako, normalno, neću pročitati.

Ma kakvo čerupanje...Ako se volite, onda dobro.
Nemoj mnogo da se cerupate, mislite na Jelenu. Znas kako ce se obradovati, ako je bude sacekalo 10 prijava.

Znam da me voliš.
Ako se volite, onda dobro.
Nemoj mnogo da se cerupate, mislite na Jelenu. Znas kako ce se obradovati, ako je bude sacekalo 10 prijava.

Vodićeš me na vozić?Pravo si srce.To i jeste poenta, ja ću malo dati na značaju, a onda će moderator da doživi nervni slom i pobrisaće ove njene opsesije i moje automatske odgovore i tako ćemo u krug. To ti je kao dete kad ubaciš na onaj voziš i ono se tako vozi, zabavlja, tužno.

Čekaj da ga zaprosim..ja bih ipak da nosim Leptirici slep dok je budes pratio do oltara ...pu prvi
Vodićeš me na vozić?Pravo si srce.
Mene je tako zezao jedan tip, svidjao mi se i znam da sam se i ja njemu svidjala, u jednom momentu mu kazem:“E cuti, prebicu te.“ tek ce ti on:“Sta sve neces izmisliti, samo da me dotaknes.“Ma kakvo čerupanje...
Da mi je samo da provučem prste kroz njegovu kosu....

Provali me covek odmah.
 Provali me covek odmah.