ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Ma ti si ovako opusteniji lik, ja sam napet..
ko zna sta on voli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ti si ovako opusteniji lik, ja sam napet..
Sta mi se cesto desava,
JAKO BITNO DA DEVOJKE ODGOVORE KAKO BI SE OSECALE DA SE MUSKARCU DIGNE U TOKU RAZGOVORA?!
U AUTOBUSU i slicno...?
kada pricam sa nekom devojkom ja joj gledam usne i izgubim se i samo malo mi misli skrenu ka sexualnoj masti i eto pocinje da se dize... i to mi se desilo vise puta..
najgore je bilo kada je dosla drugarica kod mene da joj pokazujem nesto i meni poceo da se dize i ja uzeo pa sa knjigama krijem medjunozje.I ona ustala da nesto pokazuje i okrene se iz profila i onda joj je guza dosla do izrazaja.. ***
Kako se izboriti sa ovim i zar ne mislite da su devojke u prednsoti jer imaju trougao? U smislu da im se ne pokazuju emocije?

Ti ko da si pala sa marsa.
mora da si dozivio erekciju 
mora da si dozivio erekciju
ja nisam i mislim da cu u krevet.
ispravljas menidjera ko da si prvi dan na forumu ***.

To kao kad mi kazu ĐU BOKS
![]()
Najlakše klizi kad ga tresneš na astal,pa dodaš tartar sos...
Mislim na "karađorđevu" i šopsku salatu !
I ona može da asocira na unutrašnjost farmerki.

Ne , mozda ranije kad sam bio mladji...
smejala bih se ko mlada siparicaSta mi se cesto desava,
JAKO BITNO DA DEVOJKE ODGOVORE KAKO BI SE OSECALE DA SE MUSKARCU DIGNE U TOKU RAZGOVORA?!
U AUTOBUSU i slicno...?
kada pricam sa nekom devojkom ja joj gledam usne i izgubim se i samo malo mi misli skrenu ka sexualnoj masti i eto pocinje da se dize... i to mi se desilo vise puta..
najgore je bilo kada je dosla drugarica kod mene da joj pokazujem nesto i meni poceo da se dize i ja uzeo pa sa knjigama krijem medjunozje.I ona ustala da nesto pokazuje i okrene se iz profila i onda joj je guza dosla do izrazaja.. ***
Kako se izboriti sa ovim i zar ne mislite da su devojke u prednsoti jer imaju trougao? U smislu da im se ne pokazuju emocije?

Sta mi se cesto desava,
U AUTOBUSU i slicno...?

A, koliko imas godina sada?
Eto, bas sam sinoc razmisljala o tome, dok sam sedela sa deckom u kaficu. I njemu se to dogodilo. Ja sam to elegantno iskulirala. Sta drugo da radim?!
a koliko ti imas godina Vrela Cico ?
pa da te onda pitam nesto?
kobas blajvatore recimo
Na sta ti ja licim?
nezgodno je ako ti se i pripisa tad ..kako da pogodis solju kad gadjas u plafon?![]()
a ranije u gace lone farmerke upisase