Doziveti erekciju u toku razgovora?!

bolna_istina

Zainteresovan član
Poruka
370
Sta mi se cesto desava,

JAKO BITNO DA DEVOJKE ODGOVORE KAKO BI SE OSECALE DA SE MUSKARCU DIGNE U TOKU RAZGOVORA?!

U AUTOBUSU i slicno...?

kada pricam sa nekom devojkom ja joj gledam usne i izgubim se i samo malo mi misli skrenu ka sexualnoj masti i eto pocinje da se dize... i to mi se desilo vise puta..

najgore je bilo kada je dosla drugarica kod mene da joj pokazujem nesto i meni poceo da se dize i ja uzeo pa sa knjigama krijem medjunozje.I ona ustala da nesto pokazuje i okrene se iz profila i onda joj je guza dosla do izrazaja.. ***

Kako se izboriti sa ovim i zar ne mislite da su devojke u prednsoti jer imaju trougao? U smislu da im se ne pokazuju emocije?

Poslednja izmena:
Sta mi se cesto desava,

JAKO BITNO DA DEVOJKE ODGOVORE KAKO BI SE OSECALE DA SE MUSKARCU DIGNE U TOKU RAZGOVORA?!

kada pricam sa nekom devojkom ja joj gledam usne i izgubim se i samo malo mi misli skrenu ka sexualnoj masti i eto pocinje da se dize... i to mi se desilo vise puta..

najgore je bilo kada je dosla drugarica kod mene da joj pokazujem nesto i meni poceo da se dize i ja uzeo pa sa knjigama krijem medjunozje.I ona ustala da nesto pokazuje i okrene se iz profila i onda joj je guza dosla do izrazaja.. ***

Kako se izboriti sa ovim i zar ne mislite da su devojke u prednsoti jer imaju trougao?

Jesu u prednosti su, a ti ga odseci i nemas vise brige a i imaces trokutic. :heart:

Ja sam skoro tako na kampovanju uleteo u neko "lančano masiranje" gde sam usput likušu ispred mene povremeno i za dojke uvatio, masirajući i njih :mrgreen: Digo mi se, zube da mi izbije.
A ona fala bogu nije primetila jer je bila okrenuta leđima.
bijač iza mene nije mogla takođe a jedino je jedan ortak video, dok je sa strane sedeo, pekao meso.
Tako da, ko ga ebe. poenta priče, kure se diže na dobre sise

Desava se...razumece,prirodna pojava :mrgreen:
licno bih ignorisala...uglavnom je to situacija neprijatna za oboje...potrudis se da prikrijes,a ako vidi,boze moj,nije smak sveta ;)

a sta da radim,... desilo mi se i u busu kad neka devojka udesena.,... a jeste bila zgodna i osetio sam energiju i poceo da mi se dize... mozes zamislisti u busu?! i sta covek da radi?

Sta mi se cesto desava,

U AUTOBUSU i slicno...?

Kako se izboriti sa ovim i zar ne mislite da su devojke u prednsoti jer imaju trougao? U smislu da im se ne pokazuju emocije?

Sledeći put kada drugarica dođe, lati se Vujaklije ili neke enciklopedije, dobro je za bicepse, a i odvući će ti pažnju :ok:

a sta da radim,... desilo mi se i u busu kad neka devojka udesena.,... a jeste bila zgodna i osetio sam energiju i poceo da mi se dize... mozes zamislisti u busu?! i sta covek da radi?

E moj ti, ja sam na beer festu bio zalepljen za jednu drugaricu u gužvi, ona tačno uz mene, digo mi se tako da sam joj osetio kičmenu moždinu... Posle toga ona više ne sme da me pogleda u oči.
AL ima lepo dupe, da je ebem

Doživi 100 orgazama dnevno

Četrdesetčetvorogodišnja Amerikanka Kim Remzi pati od medicinskog poremećaja zbog kojeg doživljava 100 orgazama dnevno.
481234-kim-remzi.jpg

Probala da sedi na smrznutom grašku kako bi sprečila orgazme
Svaki i najmanji pokret ili dodir izazove vrhunac. Voz, vožnja automobilom ili kućni poslovi započnu reakciju. Ali za razliku od žena koje žude za ovim doživljajem, Kim pomisli "Ne opet". Nakon orgazma oseća bol i iscrpljenost, a zbog ovog poremećaja ne može imati normalnu vezu, piše The Sun.

- Druge žene se pitaju kako da dožive orgazam, ja se pitam kako da ga zaustavim - rekla je ova medicinska sestra.

Kim je dijagnostirciran neizlečivi genitalni poremećaj za koji lekari kažu da je posledica ciste na kičmi, koja je nastala nakon što je, kada je imala 10 godina, pala niz stepenice.

Problem je otkrila nakon seksa s momkom 2008. godine.

- Imala sam konstantne orgazme četiri dana, mislila sam da ću poludeti. To mi se desilo i s drugim partnerom. Čak sam probala da sedim na smrznutom grašku - rekla je Kim

Sta mi se cesto desava,

U AUTOBUSU i slicno...?

Nisam znala da je erekcija pokazatelj emocija :eek:

pa ako ti se ne svidja a vidis da je ono kao da mu ej glupo visha sila sta sad

i sama ruzno mozda jedem i nekom sam gadna ko baba pa me ne napuni shamarima
meni su pali na pamet oni ljigavi manijaci, kad se zena oseca gadno jer je manijak gadan koji je skenira i ima pogled zivotinje..osim ovih normalnih pa im se desi, to je ok to je jer je prirodno,
mozda neprijatno ali prirodno

Sta mi se cesto desava,

U AUTOBUSU i slicno...?

One imaju trougao,
ali i ti nosi šestar.
I rešena stvar...
Počne li se dizati,odma' se 'vataj šestara !

Back