Kiss_me
Aktivan član
- Poruka
- 1.516
Pala mi je na pamet jedna stara igra koja bi mozda nekima mogla biti zanimljiva. Pocecu neku pricu koja moze imati mnogo zavrsetaka.
Zadatak sledeceg forumasa je da citirajuci tu pricu, napise kraj iste.
Kad vise ne budemo imali inspiracije za istu, nek neko pocne drugu pricu.
"Sanja sedi za kompjuterom, surfuje netom i smeje se citajuci sta su forumasi pisali dok je nije bilo. Ivan sedi na kaucu, cita novine i pijucka kafu. Pogleda Sanju koji put kada cuje kako se slatko nasmeje i okrene novi stranicu.
- Hej Ivane, molim te slusaj ovo.
- Ma necu, samo ti uzivaj, posle cu ja da se ulogujem pa cu da ti "udarim kontru".
- Hehe sumnjam da ces me nadigrati, al aj bas izazovi me.
- Izazivas ti mene kad te vidim kako se slatko smejuljis - uz osmeh i znacajan pogled Ivan joj odgovori.
- Da da znam, "sram" te bilo, samo na sex mislis. Ja odoh pod tus, a ti vidi sta ces. "Cak" ti i komjuter ostavljam - izazovno rece Sanja. Podje u kupatilo, i kao slucajno ovlas dodirnu njegovu nogu...."
Zadatak sledeceg forumasa je da citirajuci tu pricu, napise kraj iste.
Kad vise ne budemo imali inspiracije za istu, nek neko pocne drugu pricu.
"Sanja sedi za kompjuterom, surfuje netom i smeje se citajuci sta su forumasi pisali dok je nije bilo. Ivan sedi na kaucu, cita novine i pijucka kafu. Pogleda Sanju koji put kada cuje kako se slatko nasmeje i okrene novi stranicu.
- Hej Ivane, molim te slusaj ovo.
- Ma necu, samo ti uzivaj, posle cu ja da se ulogujem pa cu da ti "udarim kontru".
- Hehe sumnjam da ces me nadigrati, al aj bas izazovi me.
- Izazivas ti mene kad te vidim kako se slatko smejuljis - uz osmeh i znacajan pogled Ivan joj odgovori.
- Da da znam, "sram" te bilo, samo na sex mislis. Ja odoh pod tus, a ti vidi sta ces. "Cak" ti i komjuter ostavljam - izazovno rece Sanja. Podje u kupatilo, i kao slucajno ovlas dodirnu njegovu nogu...."