Ljubavna ili životna priča?

Imao sam dobre priče, stvarno super devojke i veza je išla bez ikakvih problema, ali zafali te ljubavne na kraju i zbog različitosti karaktera i ljudskih to se prosto ugasi.

Bez te ljubavne priče, da se ja radujem što ću opet videti tu osobu, da mi bude lepo, ne ide mi nekako da se foliram da mi je stalo.

Bravo,...tebe onda gledamo u nastavku Titanika, samo sa happy end-om.😁
Ja sam više za "7 godina na Tibetu", "Beli očnjak", "Divljina" i te priče. ;)
Па ето, можеш неког да волиш, а да не будеш са њим. Имаш љубав, а немаш муке и проблеме. 🙂 😋
Uh, pa nije to to. To je ili jednosmerno ili na daljinu... ili "ja ga volim, a on ne zna ni da postojim" ljubavna roman tinejdž priča.
Imao sam dobre priče, stvarno super devojke i veza je išla bez ikakvih problema, ali zafali te ljubavne na kraju i zbog različitosti karaktera i ljudskih to se prosto ugasi.

Bez te ljubavne priče, da se ja radujem što ću opet videti tu osobu, da mi bude lepo, ne ide mi nekako da se foliram da mi je stalo.
Da, to je taj osećaj kada ti nedostaje neki sastojak u priči.

Skoro sam negde čula ovo pitanje. Šta birate, životnu ili ljubavnu priču?

Mnogo ljudi možemo da volimo ali to nisu ljudi sa kojima ćemo provesti život. Da li tražimo ljubavnu ili životnu priču? Nekoga možemo da volimo ali ne bismo mogli da živimo sa tom osobom. Imati životnu priču, životnog partnera nosi probleme, patnju, izazov...
Svi želimo da životna priča bude i ljubavna priča ali životne priče često nisu i ljubavne. Drugačiji su "sastojci", radi se o vrednostima života, ne samo o osećanjima.

Šta birate? Ljubavnu priču koja je sigurna ili životnu koja nosi više sastojaka i postoji mogućnost da ne bude doživotno ljubavna, može da se "razvodni"? Igrate li na sigurnu kartu ili birate izazov?
Ja ljubavnu definitivno...a nekako mislim da cu dati sve od sebe da bide ujedno i zivotna...nadam se i osoba koju volim...
Mislim da je ljubav veliki pokretac i snaga da se covek potrudi i oko mnogih "zivotnih" stvari o kojima mozda ne bi inace...
Verujem u to...

Ne treba sve da bude savršeno. To je monotono, kada je sve potaman i lagano. Opusti se čo'ek i onda nestane čar. Međutim, sastojci koji nam daju ukus životu su neophodni.

Mislim da nije ni to kao monotono, nisam od osoba kojima treba haos i histerični ludaci da bi bilo "dešava se nešto" jer živim dosta brzo.

Više mi je nedostatak tog faktora jako bitnog.

Mislim da nije ni to kao monotono, nisam od osoba kojima treba haos i histerični ludaci da bi bilo "dešava se nešto" jer živim dosta brzo.

Više mi je nedostatak tog faktora jako bitnog.
Ne, kakav haos, nisam na to mislila. Mirne vode su sigurne vode. Ono što sam htela da kažem da u svakoj vezi, ne samo partnerskoj već i prijateljskoj, treba uvek ubaciti malo truda i žara, jer kolotečina vodi ka monotoniji - "Lepo i je, ušuškano i sada ću samo da dišem".

Da, baš tako - vremenom. Nema veze da li je kafa koju će neko skuvati za 20 minuta ili srediti garažu za mesec dana. Proces je važan. Ali i volja. Sada koliki je taj period to je manje važno, mada do kraha dolazi jer jedna strana često želi da je to "sad i odmah".

Skoro sam negde čula ovo pitanje. Šta birate, životnu ili ljubavnu priču?

Mnogo ljudi možemo da volimo ali to nisu ljudi sa kojima ćemo provesti život. Da li tražimo ljubavnu ili životnu priču? Nekoga možemo da volimo ali ne bismo mogli da živimo sa tom osobom. Imati životnu priču, životnog partnera nosi probleme, patnju, izazov...
Svi želimo da životna priča bude i ljubavna priča ali životne priče često nisu i ljubavne. Drugačiji su "sastojci", radi se o vrednostima života, ne samo o osećanjima.

Šta birate? Ljubavnu priču koja je sigurna ili životnu koja nosi više sastojaka i postoji mogućnost da ne bude doživotno ljubavna, može da se "razvodni"? Igrate li na sigurnu kartu ili birate izazov?
Tražimo da nas voljena osoba dovede do ludila - pozitivnog

Da stvorimo takvun atmosferu sa voljenom osobom da od momenta veze s tom osobom postoje 2 sveta:
- Svakodnevni polumonotoni svet na koji smo navikli i od koga znamo šta da očekujemo
- I drugi svet pun boja u kome sunce jače sija, a svaka pesma je naša i gde nas ta osoba neprestano iznenađuje iz dana u dan :zaljubljena:

I stvarno to mora biti drugi svet, u smislu da kad smo pod energijom tog sveta i ovaj prvi svakodnevni više ne može biti običan

Back