Zasto je normalno da muskarci pricaju o seksu, a kada to zene rade nekako se ispod oka gleda na njih?

Žena i treba da bude smerna i da čuva svoju čast. Vama koji ste lakog morala je to čudno, ali je tako.
А што је неко лаког морала ако прича о сексу? Да ли неко губи на смерности и части ако прича о оном чину који предходи рецимо породици и продужењу врсте?
Да ли ако још роди дете бива обесчашћена и губи смернице?
Људи причају о о стварима у којим уживају ако не уживају у томе имају озбиљан проблем.
Ако причају о томе не краду , не обијају , не убијају , не отимају не знам какве то везе има са моралом?

Најбоље ни било да причају о политици , фудбалу , тикетима , колима ко је узео колико пара и да буду моралне и смерне.

jbt danas me krenulo..ne mogu da ukrotim ovaj talas ideja za kvalitetne teme :mrgreen:

lm..da ne duzim...

predrasude o seksualnosti..
zasto je normalno da muskarci misle o seksu ili prave seksualne sale a kad zena misli ili prica uvek se nekako ispod oka gleda na nju?
To sto ih ti tako gledas ne znaci da i ostatak sveta radi isto. U stvari mozes da budes siguran da sta god ti radio ostatak sveta ne radi.

А што је неко лаког морала ако прича о сексу? Да ли неко губи на смерности и части ако прича о оном чину који предходи рецимо породици и продужењу врсте?
Да ли ако још роди дете бива обесчашћена и губи смернице?
Људи причају о о стварима у којим уживају ако не уживају у томе имају озбиљан проблем.
Ако причају о томе не краду , не обијају , не убијају , не отимају не знам какве то везе има са моралом?

Најбоље ни било да причају о политици , фудбалу , тикетима , колима ко је узео колико пара и да буду моралне и смерне.
Ajde bre, šta si zapenio, pa ove žene ovde vole kad im kažeš tako nešto.

I nemoj više da mi kvariš komunikaciju.

Back