a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 35.026
secanje na mladji paleolit.Остаци некадашњег патријахалног уређења друштва.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
secanje na mladji paleolit.Остаци некадашњег патријахалног уређења друштва.
tako je.Žena i treba da bude smerna i da čuva svoju čast. Vama koji ste lakog morala je to čudno, ali je tako.
cuti..........i ti imas korist od taj zenski lak moral.Žena i treba da bude smerna i da čuva svoju čast. Vama koji ste lakog morala je to čudno, ali je tako.
Ako pišeš onda te "gledaju ispod oka", ako se slučajno sablazniš onda si konzerva. Pa sada ti nađi negde sredinu.
А што је неко лаког морала ако прича о сексу? Да ли неко губи на смерности и части ако прича о оном чину који предходи рецимо породици и продужењу врсте?Žena i treba da bude smerna i da čuva svoju čast. Vama koji ste lakog morala je to čudno, ali je tako.
Није био прецизан постављач теме свашта се може наћи на жени испод ока.Biram drustvo u kome pričam seksi šale. I niko me ne gleda ispod oka.
To sto ih ti tako gledas ne znaci da i ostatak sveta radi isto. U stvari mozes da budes siguran da sta god ti radio ostatak sveta ne radi.jbt danas me krenulo..ne mogu da ukrotim ovaj talas ideja za kvalitetne teme
lm..da ne duzim...
predrasude o seksualnosti..
zasto je normalno da muskarci misle o seksu ili prave seksualne sale a kad zena misli ili prica uvek se nekako ispod oka gleda na nju?
Aj ne kukaj na tabovim pogresnim pretpostavkama.Ako pišeš onda te "gledaju ispod oka", ako se slučajno sablazniš onda si konzerva. Pa sada ti nađi negde sredinu.
Otvori i ti jednu takvu pa ću možda i na tvojoj prikukati.Aj ne kukaj na tabovim pogresnim pretpostavkama.
Ajde bre, šta si zapenio, pa ove žene ovde vole kad im kažeš tako nešto.А што је неко лаког морала ако прича о сексу? Да ли неко губи на смерности и части ако прича о оном чину који предходи рецимо породици и продужењу врсте?
Да ли ако још роди дете бива обесчашћена и губи смернице?
Људи причају о о стварима у којим уживају ако не уживају у томе имају озбиљан проблем.
Ако причају о томе не краду , не обијају , не убијају , не отимају не знам какве то везе има са моралом?
Најбоље ни било да причају о политици , фудбалу , тикетима , колима ко је узео колико пара и да буду моралне и смерне.
ma brate svaka zena koja kaze kuuj.ac je koorva..To sto ih ti tako gledas ne znaci da i ostatak sveta radi isto. U stvari mozes da budes siguran da sta god ti radio ostatak sveta ne radi.
ni obrva tija nemam zamerke očijumi
pa gde si ti..ne vidjam te nesto po temamaMogu da me gledaju ispod oka koliko god hoće,ali kad se tema pokrene,odjednom svi živnu,nema više umora ni dosade
bi on ali mu je masta slaba stranaOtvori i ti jednu takvu pa ću možda i na tvojoj prikukati.
Misliš? Hm, pre se boji da se ne opusti i da toj mašti na volju. Kao dete koje se stidi da se priključi drugima u igri u pesku.bi on ali mu je masta slaba strana
Nisam dolazila dugo. Svratila da vidim šta imapa gde si ti..ne vidjam te nesto po temama
ili ja ne zalazim na kulturne teme gde ti habitujes
plasi se sam sebeMisliš? Hm, pre se boji da se ne opusti i da toj mašti na volju. Kao dete koje se stidi da se priključi drugima u igri u pesku.
evo imaNisam dolazila dugo. Svratila da vidim šta ima
Ma njemu samo treba jedan zagrljaj.plasi se sam sebe
zajedljivost i malicioznost koju ispoljava je znak nesigurnosti
najvise u sopstveno ja
odbrambeni mehanizam