Zasto je normalno da muskarci pricaju o seksu, a kada to zene rade nekako se ispod oka gleda na njih?

ovo si se naknadno setio neceg smesnog :rotf:
uh komplikovano je. Setio sam se lika s volom facom, stav sirina ramena, ruke oklembesene, sake rotirane ka nazad, u jednoj ruci kljucevi i klima ih po interciji dok jojo fofolja kako da parkira sa senzorom. A ona cini mi se to voli. A mozda samo treba da da signal ocima samo ne ume.

jbt danas me krenulo..ne mogu da ukrotim ovaj talas ideja za kvalitetne teme :mrgreen:

lm..da ne duzim...

predrasude o seksualnosti..
zasto je normalno da muskarci misle o seksu ili prave seksualne sale a kad zena misli ili prica uvek se nekako ispod oka gleda na nju?

Остаци некадашњег патријахалног уређења друштва.

"ali se osecam sigurno pored njega, necu ogrebati kol'ma."
Dobro, ok , podsemavm se, znam, nije lepo. Ali covek mora da se distancira od neke sfere drustva. Budes u dodiru s tim stvarima ali odlucis da sebe ogranicis koliko zelis da si u dodiru. Inace si prso, ko bas. Tako da na kraju nije osuda, vec mehanizam da se odbranis od toga. Da budes bivo koji misli da zene ne treba da imaju smisao za humor u vezi sa seksom.
A ima i zena koje i te kako imaju smisao za humor kada je i seks u pitanju. Zive bile!

jbt danas me krenulo..ne mogu da ukrotim ovaj talas ideja za kvalitetne teme :mrgreen:

lm..da ne duzim...

zasto je normalno da muskarci misle o seksu ili prave seksualne sale a kad zena misli ili prica uvek se nekako ispod oka gleda na nju?
kako se ispod oka gleda na forumu?
onako pitam:lol:

Zato što su žene same od njih napravile svetice sa onim "eh, muškarci" ili "muške svinje" kao da se od nas očekuje nešto gadno i loše jer smo, eto, muškarci, pa onda uđeš na komentare na slici nekog napucanog batice na instagramima i pročitaš gomilu onih "kako bih ga" i budemo "čekaj, sestro, pa zar vi niste fine i divne i ne bi vi nikad?" :D

lm..da ne duzim...

a ko me to gleda ispod oka?

Back