jesu do maja :-D
ma da... to je zato sto je Novi Sad propao pod radikalima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu do maja :-D

srescemo se uskoro ja i ti jomini da mi objasnis sve face to face, pa makar mi to bilo zadnje u zivotu .
iskreno tvoj,
jerry ropero
P.S MIRNO SPAVAJ NANO
koji jadnik ybt svedok-saradnik:je.bo ti jadnik mrtvu sestru posred pi.cke ku.rvo narkomanska, razje.bana

svedok-saradnik:sta je pusikurko drogeraska, znas da prozivas pickice smrdljiva , a kad ti se odgovori pocnes odma da places kao neka plac.ipicka
da ti mrtvu se.stru j.ebem ja onu narkomansku
ku.rvo moderatorska
svedok-saradnik:samo vam pokazujem da ste gamad i da na vase prozivke i maltretiranja znam i da odgovorim istom merom.
to ce da vidi i ovaj moderator u pokusaju, jomini
a ti mozes da nastavis da jedes ta govna koja si izasrala , narkomanska jebu.ljo razvaljena
svedok-saradnik:znas ti samo da dudlas moderatorski **** spermuljo

em je visestruka licnost
em mu je kandidat puko na izborima
em je labilna osoba
decko je zreo za lazu
p.s. ko o cemu dzeri o *****![]()

Da Solana i Toma su najbolji drugari... toma 1999. rekao Solani da sto vise bombarduje Srbiju jer Sloba samo sto nije pao
Da, grize me savest sto mi 140 rodjaka lezi u Jasenovcu a predsednik Srbije Tadic se izvinjava predsedniku Hrvatske Mesicu. Sta tebe grize? Imas savest?
E ako je 2% pola kosa. Meni se svidja ako vec nije pobeda. 2% sa svim medijima na svojoj strani, besomucnim sejanjem straha medju glasacima, sa svim mogucim sredstvima kojima ste se sluzili (krsenjem izborne tisine, zvanje ljudi, slanja sms, zuti ministiri se ne skidaju sa tv...), sveopsta mobilizacija svih mogucih organizcija za Tadica, maksimalno koristenje pozicije vlasti, naprasno pojeftinjenje goriva , davanje pune penzije, punog trudnickog itd itd. postali ste socijalisti odjednom, izlazonst musliman ai madjara u ogromnom broju... prema tome smatraj da ste se provukli na mislice, za dlaku, luda sreca 8-)

a i Seseselja parafrazira :shock: ko zna cime je jadnicak ubijao tugu sinoc :-(em je visestruka licnost
em mu je kandidat puko na izborima
em je labilna osoba
decko je zreo za lazu
p.s. ko o cemu dzeri o *****![]()
pa nije propao ne kazem al sve jedno im se priblizio kraj , nisu ovako lose stajali u gradu u poslednjih 5 godina, a sada kad nema vise Maje mogu da zamislim kako ce se ruralne bosanske lopuze Mircic i Mirovic provesti sami na izborima.ma da... to je zato sto je Novi Sad propao pod radikalima...![]()

Pominje se jomini i na radikalskom forumu, u slicnom kontekstu.To pokazuje da ne znaju da gube, nimalo.
daj link da vidimo i to cudoPominje se jomini i na radikalskom forumu, u slicnom kontekstu.To pokazuje da ne znaju da gube, nimalo.