Doš'o je i taj dan...

Šta ćeš, dozvolili smo bivšim tiletovim pionirima i istomišljenicima istih da gmižu po Balkanu bez obzira na promjenu države, državnog uređenja itd:D

Trebalo je uhlebiti sve one silne partijske funkcionere, komesare i 'dušobrižnike' koji su šljakerima prodavali pamet o gradnji socijalizma koji pri tome gradi i nas:D:D

pa zar to nije prekrasan feeling kad netko ko je glasao za Nikolića mže da me podrži u mišljenju:D

Severinko, podpisujem! Za moj pojam je prekrižiti listić jednako protudržavnom delovanju:
Onemogućuješ BILO KOJEM kandidatu da osvoji više od 50% glasova, tj. državi blokiraš izbor predsednika!
Takve bi trebalo na Goli Otok!!!!!

Možete li nam malo iznajmiti to ostrvo na nekoliko godina!?:D:D

lepo što se slažeš sa mnom al...opet si otišao radikalno ...ipak radikal ostaje radikal;):D

pa nije propao ne kazem al sve jedno im se priblizio kraj , nisu ovako lose stajali u gradu u poslednjih 5 godina, a sada kad nema vise Maje mogu da zamislim kako ce se ruralne bosanske lopuze Mircic i Mirovic provesti sami na izborima.

a sta se ti nadas? pa Maja ce se opet kandidovati za gradonacelnika i dobice glasove bar 55% Novosadjana. Nema frke za to.
A ti kad god se probudis i pogledas kroz prozor tvoja zgada ce da gleda u ruski Gazpromnjeft/NIS. ;) zauvek.

a sta se ti nadas? pa Maja ce se opet kandidovati za gradonacelnika i dobice glasove bar 55% Novosadjana. Nema frke za to.
A ti kad god se probudis i pogledas kroz prozor tvoja zgada ce da gleda u ruski Gazpromnjeft/NIS. ;) zauvek.
pa gradoonacelnik se ne bira viose direktno nego u gradskim skupstinama , a i da se Maja kandiduje kandidovace se ispred grupe gradjana tako da SRS opet pusi , a sto se tice NISa ne gleda mi prozor od sobe na njega vec od kujne i ne smeta mi uopste .

Mene su banovali prosle godine sa tog foruma www.srpskinacionalisti.com. Imao sam naloge Seselj_car i aca_srbin. Od onda vise nemam pristup na forumu SRS, od prosle godine.

Predstavljao sam se kao Seselj_car tamo.

Jel ima ovde neko iz SRS da mi pomogne da napravim nove naloge na forumu SRS?

Hocu da pisem na tom forumu, da imam pristup, jel moze neko da mi pomogne? Ili ako vec neko ima vise kreiranih naloga tamo - da mi da jedan, ili da kreira za mene jedan nov nalog. Javite se ljudi da pomognete.

joj ne znam jeste li videli sliku,listala sam juce neciji press valjda i videla ovu sliku i morala sam odma da je secem mrzelo me da trazim na netu :D
zss6co.jpg

odusevila me vuciceva "ljutim se" faca i stav :lol: :lol: e jednom i on da me nasmeje onako od srca :D

Back