Doš'o je i taj dan...

e po stranu nacionalne manjine - homoseksualci stalno ponavljaju da ih ima taman 100 hiljada u celoj drzavi :)
e taman ta razlika od 100 hiljada to su oni (homoseksualci) koji su odlucili izbore... ako je istina da ih ima toliko u celoj drzavi ko sto oni kayu
a oni su gotovo svi glasali za demokratiju
a ima ih po parkovima nocu i nije to nesto novo vec 20 godina se okupljaju po parkovina, to jeste istina.
ali nije zajebancija nego stvarno ima tu istine. :)

e ja moram da objavim pp koji sam upravo dobila pa makar me banovali,mislim supermoderator moze slobodno da mi pogleda u sanduce ako sumnja u autenticnost iste i sve to ali ne pada mi na pamet da cutim kad su idioti u pitanju.
samo da pokazem kojih jadnika od ljudi ima na forumu - pa ne mogu da kazu javno nego na pp.

radni naslov poruke: kurvooooooooooooo

svedok-saradnik:
je.bo ti jadnik mrtvu sestru posred pi.cke ku.rvo narkomanska, razje.bana

idemo sledeca poruka,opet ako neko sumnja nek proveri autenticnost u mom sanducetu.

radni naslov poruke: *********

svedok-saradnik:
sta je pusikurko drogeraska, znas da prozivas pickice smrdljiva , a kad ti se odgovori pocnes odma da places kao neka plac.ipicka

da ti mrtvu se.stru j.ebem ja onu narkomansku

ku.rvo moderatorska

i jos jedna poruka: kurvooo 2

svedok-saradnik:
samo vam pokazujem da ste gamad i da na vase prozivke i maltretiranja znam i da odgovorim istom merom.

to ce da vidi i ovaj moderator u pokusaju, jomini

a ti mozes da nastavis da jedes ta govna koja si izasrala , narkomanska jebu.ljo razvaljena

i jos jedna

svedok-saradnik:
znas ti samo da dudlas moderatorski **** spermuljo

evo kakav stvor ovde obitava :D

Da Solana i Toma su najbolji drugari... toma 1999. rekao Solani da sto vise bombarduje Srbiju jer Sloba samo sto nije pao :lol:

Da, grize me savest sto mi 140 rodjaka lezi u Jasenovcu a predsednik Srbije Tadic se izvinjava predsedniku Hrvatske Mesicu. Sta tebe grize? Imas savest?

E ako je 2% pola kosa. Meni se svidja ako vec nije pobeda. 2% sa svim medijima na svojoj strani, besomucnim sejanjem straha medju glasacima, sa svim mogucim sredstvima kojima ste se sluzili (krsenjem izborne tisine, zvanje ljudi, slanja sms, zuti ministiri se ne skidaju sa tv...), sveopsta mobilizacija svih mogucih organizcija za Tadica, maksimalno koristenje pozicije vlasti, naprasno pojeftinjenje goriva , davanje pune penzije, punog trudnickog itd itd. postali ste socijalisti odjednom :lol:, izlazonst musliman ai madjara u ogromnom broju... prema tome smatraj da ste se provukli na mislice, za dlaku, luda sreca 8-)

Potpisujem! 100%

Nikolic je predsednik Srba, Tadic predsednik Srbije. Madari, Muslimani i ostale nacijonalne manjine glasali masovno za Tadica, naravno i narkomani i gejovci. I pored te cinjenice, DS slavi ubedljivu pobedu sa samo 2% prednost nad radikalima. Da nije zalosno, bilo bi smeso:lol:

Pominje se jomini i na radikalskom forumu, u slicnom kontekstu.To pokazuje da ne znaju da gube, nimalo.

ma znaju oni da gube.
ne znaju da pobede
icon10.gif

Back