Doš'o je i taj dan...

Ljudi na.ebali smo...j.beš i EU i svo to njihovo s.anje...ima jada i bede u Srbiji više nego što ljudi znaju samo što to vlast vešto prikriva (pogotovo kada se šalje slika Srbije u svet)...šta su toliko zapeli sa tom EU kada ovde ljudi masovno ostaju bez posla,prodaju firme kriminalcima koji kasnije unesrećuju njihove porodice,traže da nam udare žig na sve što čovek u Srbiji proizvede da bi preživeo (sir,suhomesnati proizvodi,domaća pića-konkretno šljivovica itd)...kaže mi jedan čeh iz Praga da je kod njih takva beda ali to nećeš videti na TV-u zato što je za njih Prag svet a okolo sve sama sirotinja...u tom smeru sada i ovi naši idu. :evil::evil::evil::evil::evil:

Ljudi na.ebali smo...j.beš i EU i svo to njihovo s.anje...ima jada i bede u Srbiji više nego što ljudi znaju samo što to vlast vešto prikriva (pogotovo kada se šalje slika Srbije u svet)...šta su toliko zapeli sa tom EU kada ovde ljudi masovno ostaju bez posla,prodaju firme kriminalcima koji kasnije unesrećuju njihove porodice,traže da nam udare žig na sve što čovek u Srbiji proizvede da bi preživeo (sir,suhomesnati proizvodi,domaća pića-konkretno šljivovica itd)...kaže mi jedan čeh iz Praga da je kod njih takva beda ali to nećeš videti na TV-u zato što je za njih Prag svet a okolo sve sama sirotinja...u tom smeru sada i ovi naši idu. :evil::evil::evil::evil::evil:
Bolje da si ostao na onoj temi o Big brotheru8-)

Pa tako ti i u Poljskoj.Varsava i mozda jos 2-3 grada kao zive ostalo pustara.Kao kod nas kao BGS,NS i mozda jos neki grad ostalo teska beda i jad

evo da ti kazem iskreno nikad nisam glasaao za Demokratsku stranku na parlamentarnim izborima,ali sam glasao sad za Tadica jer je bolji od Tome samo zato.a sto se tice ratova meni je stric poginuo u Bosni,dao je zivot za Republiku Srpsku ali on nije bio koljac vec normalan vojnik koji se borio i branio svoje.nisam zuti nikad bio a to sto ste vi radikali tako ostrasceni i mrzite sve koji nisu sa vama to je vas problem.

Au breee... ja ostrascen. Pa ti si se opet nesto zbunio. Previse gledas tv, trebas malo da odmoris od toga. E ako si glasao za Tadica... imaces sta da pricas unucima.

Ne znam odkud ti to da su Srbi koljaci ali mora da ti je to od onog televizora pa opet preporucujem da smanjis ispiranje mozga na tv.

Tvom stricu, slava i vecno hvala. Nikolic se zalaze zapostovanje takvih a Tadic ti se druzi sa Solanom koji je takve po Bosni bombardovao i izvinjava Mesicu koji je ratoao protiv takvih kao tvoj stric.

E garisa garisa.. logika ti je malo jaca ali nema veze... :roll:

Znam skoro sve njegove naloge.

Добро...

Него,Џери се мало изнервирао,па сад кад је Тома за длаку изгубио,то му прелило чашу,избило нагомилано незадовољаство од силних бановања.Морао је да растерети душу на неком од ДС-ових присталица.;)

За Џерија:
Еј,немо` да се нервираш!Ово је само форум...Немој да те форумске за*ебаванције и пискарања избацују из такта.
А,што се тиче Томе,па ваљда знаш чији је Коштуница чим раскине са Тадићем.Тома је следећи...на првим параламентарним изборима.:D

Back