- Poruka
- 1.097
Jerry brate.....samo opušteno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Кад би ови радикали схватили како је Солана управо - њих подржавао...
Ипак, гризе савест, мало?Убеђујеш ово самог себе.
И пола коша предности је победа, тако остаје у историји.
Сурове и неумољиве, али - чињенице. 8-)
Тебе је већ одавно пољубио, али је штета, рекох, што то ниси схватио.

, izlazonst musliman ai madjara u ogromnom broju... prema tome smatraj da ste se provukli na mislice, za dlaku, luda sreca 8-)
, izlazonst musliman ai madjara u ogromnom broju... prema tome smatraj da ste se provukli na mislice, za dlaku, luda sreca 8-)Jerry brate.....samo opušteno

Blagi užas - tiha jeza :-D...eto sta izbori mogu da urade coveku
Prema CeSID-ovom uzorku,
u Beogradu je Tadić dobio 53,6 odsto, a Nikolić 44,5 odsto glasova.
U Vojvodini je Nikolić dobio 43,6 odsto, a Tadić 55,1 odsto,
dok je u centralnoj Srbiji Nikolić osvojio 51,1 odsto, a Tadić 47,2 odsto glasova.
Blagi užas - tiha jeza :-D
A baš mi se prispavalo, počeo sam da dremuckam.....Kud spomenu Normu i 90-e......odma sam razrogačio oči.....ko ovaj na smajliju :shock:...sad ce Norma da ti kaze da to nije nista ako se uporedi sa 90`
Da Solana i Toma su najbolji drugari... toma 1999. rekao Solani da sto vise bombarduje Srbiju jer Sloba samo sto nije pao
Da, grize me savest sto mi 140 rodjaka lezi u Jasenovcu a predsednik Srbije Tadic se izvinjava predsedniku Hrvatske Mesicu. Sta tebe grize? Imas savest?
E ako je 2% pola kosa. Meni se svidja ako vec nije pobeda. 2% sa svim medijima na svojoj strani, besomucnim sejanjem straha medju glasacima, sa svim mogucim sredstvima kojima ste se sluzili (krsenjem izborne tisine, zvanje ljudi, slanja sms, zuti ministiri se ne skidaju sa tv...), sveopsta mobilizacija svih mogucih organizcija za Tadica, maksimalno koristenje pozicije vlasti, naprasno pojeftinjenje goriva , davanje pune penzije, punog trudnickog itd itd. postali ste socijalisti odjednom, izlazonst musliman ai madjara u ogromnom broju... prema tome smatraj da ste se provukli na mislice, za dlaku, luda sreca 8-)
Da Solana i Toma su najbolji drugari... toma 1999. rekao Solani da sto vise bombarduje Srbiju jer Sloba samo sto nije pao
Da, grize me savest sto mi 140 rodjaka lezi u Jasenovcu a predsednik Srbije Tadic se izvinjava predsedniku Hrvatske Mesicu. Sta tebe grize? Imas savest?
E ako je 2% pola kosa. Meni se svidja ako vec nije pobeda. 2% sa svim medijima na svojoj strani, besomucnim sejanjem straha medju glasacima, sa svim mogucim sredstvima kojima ste se sluzili (krsenjem izborne tisine, zvanje ljudi, slanja sms, zuti ministiri se ne skidaju sa tv...), sveopsta mobilizacija svih mogucih organizcija za Tadica, maksimalno koristenje pozicije vlasti, naprasno pojeftinjenje goriva , davanje pune penzije, punog trudnickog itd itd. postali ste socijalisti odjednom, izlazonst musliman ai madjara u ogromnom broju... prema tome smatraj da ste se provukli na mislice, za dlaku, luda sreca 8-)
Дакле, заиста нисте у стању, или не желите да о свему само мало дубље размислите.Da Solana i Toma su najbolji drugari... toma 1999. rekao Solani da sto vise bombarduje Srbiju jer Sloba samo sto nije pao
Bas bih voleo da vidim Jerria u NS , on ce nekoga da proziva ccc. NACI-GEDZA natripovani mrsss!
Zivela EVROPSKA SRBIJA !
Ne mozete da zamislite koliko sam danas ljudi zvao i terao da idu da glasaju !!
Malo slavim i pijem .... ura ura ura !!!
PS.. u NS je sve fantasticno ljudi na ulici sa osmehom na licu ... HVALA BOGU !

evropa i usa ne vole nikolica.....i to je cinjenica......
nece nikolic da nas sjebe, vec oni koji ga ne vole.....e zato je bolje da pobedi tadic........

Дакле, заиста нисте у стању, или не желите да о свему само мало дубље размислите.
И нећете да спортски признате пораз у овој "утакмици".
"Провукао" се или не "провукао", крајњи резултат се једино рачуна - Тадић ће бити председник Србије и даље, а не Тома.
pa tako i treba šta u ovim banana republikama bivše Juge treba biti deseci stranaka...dovoljno je 5-6 sa jasno prepoznatljivim preferencijama, jedna demokratskog predznaka, jedna liberalnog, jedna nacionalnog, jedna konzervativnog i jedna socijalnog predznaka
i basta...
a ne ovi cirkusi
baš gledam sve te smješne nazive stranaka kako u Hrvatkoj tako i u Srbiji, BiH, itd..

jeste stav...al u drugom krugu hejjjj...pa ja bih radije doma sedio nego da se brukam i da dođem još jednom samo zato da precrtam listić
halo
o čemu pričamo

Severinko, podpisujem! Za moj pojam je prekrižiti listić jednako protudržavnom delovanju:
Onemogućuješ BILO KOJEM kandidatu da osvoji više od 50% glasova, tj. državi blokiraš izbor predsednika!
Takve bi trebalo na Goli Otok!!!!!
Možete li nam malo iznajmiti to ostrvo na nekoliko godina!?

Bas bih voleo da vidim Jerria u NS , on ce nekoga da proziva ccc. NACI-GEDZA natripovani mrsss!
Zivela EVROPSKA SRBIJA !
Ne mozete da zamislite koliko sam danas ljudi zvao i terao da idu da glasaju !!
Malo slavim i pijem .... ura ura ura !!!
PS.. u NS je sve fantasticno ljudi na ulici sa osmehom na licu ... HVALA BOGU !

jesu do maja :-Dprvo smiri se malo... a drugo sta ce ti Jerry u NS? kakvi ljudi sa osmehom na licu? bar ja nista posebno nisam primetio, sve je kao i uvek
uostalom radikali su ti vlast u Novom Sadu, to ne zaboravi
ја не могу да верујем да је неком ближи један хрват, мађар, албанац, бошњак од једног србина, али тако је мене си бановао сто пута до сад њих ни једном.
зато сам ти поручио оно све на гомилу јер ти то заиста мислим.
ОД СРЦА
бануј ме опет "србине"