Doš'o je i taj dan...

Кад би ови радикали схватили како је Солана управо - њих подржавао...

Ипак, гризе савест, мало? ;) Убеђујеш ово самог себе. :twisted:

И пола коша предности је победа, тако остаје у историји.
Сурове и неумољиве, али - чињенице. 8-)

Тебе је већ одавно пољубио, али је штета, рекох, што то ниси схватио.

Da Solana i Toma su najbolji drugari... toma 1999. rekao Solani da sto vise bombarduje Srbiju jer Sloba samo sto nije pao :lol:

Da, grize me savest sto mi 140 rodjaka lezi u Jasenovcu a predsednik Srbije Tadic se izvinjava predsedniku Hrvatske Mesicu. Sta tebe grize? Imas savest?

E ako je 2% pola kosa. Meni se svidja ako vec nije pobeda. 2% sa svim medijima na svojoj strani, besomucnim sejanjem straha medju glasacima, sa svim mogucim sredstvima kojima ste se sluzili (krsenjem izborne tisine, zvanje ljudi, slanja sms, zuti ministiri se ne skidaju sa tv...), sveopsta mobilizacija svih mogucih organizcija za Tadica, maksimalno koristenje pozicije vlasti, naprasno pojeftinjenje goriva , davanje pune penzije, punog trudnickog itd itd. postali ste socijalisti odjednom :lol:, izlazonst musliman ai madjara u ogromnom broju... prema tome smatraj da ste se provukli na mislice, za dlaku, luda sreca 8-)

Prema CeSID-ovom uzorku,
u Beogradu je Tadić dobio 53,6 odsto, a Nikolić 44,5 odsto glasova.
U Vojvodini je Nikolić dobio 43,6 odsto, a Tadić 55,1 odsto,
dok je u centralnoj Srbiji Nikolić osvojio 51,1 odsto, a Tadić 47,2 odsto glasova.

glavni krivac za poraz nikolica je maja, da ih nije ona napustila [srs] u vojvodini bi imali vise glasova, i ti bi glasovi odlucili. ali dobar deo "demokratskih radikala" je sledilo njen put, tj. nisu glasali za srs vec za tadica.

Da Solana i Toma su najbolji drugari... toma 1999. rekao Solani da sto vise bombarduje Srbiju jer Sloba samo sto nije pao :lol:

Da, grize me savest sto mi 140 rodjaka lezi u Jasenovcu a predsednik Srbije Tadic se izvinjava predsedniku Hrvatske Mesicu. Sta tebe grize? Imas savest?

E ako je 2% pola kosa. Meni se svidja ako vec nije pobeda. 2% sa svim medijima na svojoj strani, besomucnim sejanjem straha medju glasacima, sa svim mogucim sredstvima kojima ste se sluzili (krsenjem izborne tisine, zvanje ljudi, slanja sms, zuti ministiri se ne skidaju sa tv...), sveopsta mobilizacija svih mogucih organizcija za Tadica, maksimalno koristenje pozicije vlasti, naprasno pojeftinjenje goriva , davanje pune penzije, punog trudnickog itd itd. postali ste socijalisti odjednom :lol:, izlazonst musliman ai madjara u ogromnom broju... prema tome smatraj da ste se provukli na mislice, za dlaku, luda sreca 8-)

2% je rejting radikalne stranke preko drine, s one strane drine gde je jasenovac. Vi ste tamo statisticka greska.

Tako je,sve potpisujem.Sto bi se reklo provukli se za misji ku.ac!

Дакле, заиста нисте у стању, или не желите да о свему само мало дубље размислите.

И нећете да спортски признате пораз у овој "утакмици".

"Провукао" се или не "провукао", крајњи резултат се једино рачуна - Тадић ће бити председник Србије и даље, а не Тома.

Bas bih voleo da vidim Jerria u NS , on ce nekoga da proziva ccc. NACI-GEDZA natripovani mrsss!

Zivela EVROPSKA SRBIJA !

Ne mozete da zamislite koliko sam danas ljudi zvao i terao da idu da glasaju !!

Malo slavim i pijem .... ura ura ura !!!

PS.. u NS je sve fantasticno ljudi na ulici sa osmehom na licu ... HVALA BOGU !

Дакле, заиста нисте у стању, или не желите да о свему само мало дубље размислите.

И нећете да спортски признате пораз у овој "утакмици".

"Провукао" се или не "провукао", крајњи резултат се једино рачуна - Тадић ће бити председник Србије и даље, а не Тома.

Tadićeva pobeda sa ukusom kiselih krastavaca:
Znaju da im je to zadnja pobeda, kao pacijent kojemu kažu da će ga uskoro odneti neizlečiva bolest!

pa tako i treba šta u ovim banana republikama bivše Juge treba biti deseci stranaka...dovoljno je 5-6 sa jasno prepoznatljivim preferencijama, jedna demokratskog predznaka, jedna liberalnog, jedna nacionalnog, jedna konzervativnog i jedna socijalnog predznaka
i basta...

a ne ovi cirkusi

baš gledam sve te smješne nazive stranaka kako u Hrvatkoj tako i u Srbiji, BiH, itd..

Šta ćeš, dozvolili smo bivšim tiletovim pionirima i istomišljenicima istih da gmižu po Balkanu bez obzira na promjenu države, državnog uređenja itd:D

Trebalo je uhlebiti sve one silne partijske funkcionere, komesare i 'dušobrižnike' koji su šljakerima prodavali pamet o gradnji socijalizma koji pri tome gradi i nas:D:D

jeste stav...al u drugom krugu hejjjj...pa ja bih radije doma sedio nego da se brukam i da dođem još jednom samo zato da precrtam listić

halo
o čemu pričamo:roll:

Severinko, podpisujem! Za moj pojam je prekrižiti listić jednako protudržavnom delovanju:
Onemogućuješ BILO KOJEM kandidatu da osvoji više od 50% glasova, tj. državi blokiraš izbor predsednika!
Takve bi trebalo na Goli Otok!!!!!

Možete li nam malo iznajmiti to ostrvo na nekoliko godina!?:D:D

Severinko, podpisujem! Za moj pojam je prekrižiti listić jednako protudržavnom delovanju:
Onemogućuješ BILO KOJEM kandidatu da osvoji više od 50% glasova, tj. državi blokiraš izbor predsednika!
Takve bi trebalo na Goli Otok!!!!!

Možete li nam malo iznajmiti to ostrvo na nekoliko godina!?:D:D

Da odmah razoružam one koji će:
A šta ako ja nisam ni za jednog od kandidata? Pa kažem:
Izbori nisu zato da se odabere savršeni kandidat, jer takvih NEMA,
već NAJBOLJI od postojećih!:D

Bas bih voleo da vidim Jerria u NS , on ce nekoga da proziva ccc. NACI-GEDZA natripovani mrsss!

Zivela EVROPSKA SRBIJA !

Ne mozete da zamislite koliko sam danas ljudi zvao i terao da idu da glasaju !!

Malo slavim i pijem .... ura ura ura !!!

PS.. u NS je sve fantasticno ljudi na ulici sa osmehom na licu ... HVALA BOGU !

prvo smiri se malo... a drugo sta ce ti Jerry u NS? kakvi ljudi sa osmehom na licu? bar ja nista posebno nisam primetio, sve je kao i uvek
uostalom radikali su ti vlast u Novom Sadu, to ne zaboravi ;)

ја не могу да верујем да је неком ближи један хрват, мађар, албанац, бошњак од једног србина, али тако је мене си бановао сто пута до сад њих ни једном.

зато сам ти поручио оно све на гомилу јер ти то заиста мислим.

ОД СРЦА

бануј ме опет "србине"

a sto bre tako?
pa pusti ih, vidis kako su uzbudjeni, :roll:
to je sve maltretirano od malena, zato su toliko cinicni... cudno je to stvarno, iznenadjenje koliko cinizma ima kod nekih od njih na forumu pa to je za neverovati :confused:
zato neka ih! ako im je neka tamo pobeda sa 2% razlike sa manjinama na nekakvim tamo izborima najveca satisfakcija i zadovoljstvo koje mogu da dozive u njihovim zivotima i da su bas TOLIKO srecni zbog toga... neka im je! :)
nek uzivaju! :) :roll:

Back