- Poruka
- 1.447
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.... like you did before..."
Slusam Whitesnake i pade mi na pemet da vas pitam, da li vam se desilo da vam ista osoba slomi srce vise puta, ako jeste, kako i zasto se to desilo, vasa losa procena, previse ste dobri ili ste jednostavno....ne znam ni ja....:razz:
Da li postoji osoba kojoj bi oprastali i oprastali, nekog na kog ste slabi i kome bi oprostili ponovo i to svesno?
...celom....

Da se vratimo temi i meni je jednom "slomljeno srce" i stvarno kad oprostis, vise ne moze nista da te povredi ponovo.
....dobro...Neee. To celom je uvek bilo visak. Podseca me na film Tango Argentino. Ali nikad nisam insistirala da Igor to izbaci iz svog opusa.

...da nije ono kao toliko te povredi...pređeš preko toga...nekako još ti stalo, ali ne očekuješ ništa više..predaš se...pustiš vremenu...a?
Ma ne. Kad te povredi neko treba da shvatis da ne mozes nikog da promenis, osim sebe, da te je povredio zbog toga sto je on takva osoba, i da ce te uvek povredjivati na isto to mesto, ako se ti ne promenis.

To je jedna promena. Ali nije to jedina moguca promena.Promena i jeste u tome sto ne ocekujes vise nista.
 Drugi i ne znaju da li se mi menjamo. Zbog sebe, naravno, pa rekoh ti da je cilj da se promenis da te ne bi osoba ponovo povredjivala na isto mesto.Menjaj sebe zbog sebe, da te ni bi opet u isto mesto povredila ta osoba.
 Drugi i ne znaju da li se mi menjamo. Zbog sebe, naravno, pa rekoh ti da je cilj da se promenis da te ne bi osoba ponovo povredjivala na isto mesto.Menjaj sebe zbog sebe, da te ni bi opet u isto mesto povredila ta osoba. ....
....Ja sam odluchila da se ne menjam. Sasvim sam fina ovako. Odluchila sam da samo da mi je moje mishljenje vazznije od tudjeg. I - paf - srce opet celo.