Don't break my heart again....

funnyanimation20.gif

:-]

.... like you did before..."

Slusam Whitesnake i pade mi na pemet da vas pitam, da li vam se desilo da vam ista osoba slomi srce vise puta, ako jeste, kako i zasto se to desilo, vasa losa procena, previse ste dobri ili ste jednostavno....ne znam ni ja....:razz:
Da li postoji osoba kojoj bi oprastali i oprastali, nekog na kog ste slabi i kome bi oprostili ponovo i to svesno?

........dvaput mi je puklo srce sa dve devojke ,kad jednom pukne ne moze ga ista sastaviti i ponovno razbiti ,svaka ima samo jedan pokushaj .........

...da nije ono kao toliko te povredi...pređeš preko toga...nekako još ti stalo, ali ne očekuješ ništa više..predaš se...pustiš vremenu...a?

E pa bas to.

Ma ne. Kad te povredi neko treba da shvatis da ne mozes nikog da promenis, osim sebe, da te je povredio zbog toga sto je on takva osoba, i da ce te uvek povredjivati na isto to mesto, ako se ti ne promenis.

Promena i jeste u tome sto ne ocekujes vise nista.

Kod mene je to jedna od bezbroj promena koja cak sama ne deluje nego uvek zajedno sa jos promena. Ako se radi o decku. A ako se radi o nekome drugom, rodjaku, o nekom iz porodice, o drugarici, onda se slazem sa tobom. Ne pada mi na pamet da se menjam zbog njih. Onda ne bi bilo kraja promenama, jer njih je mnogo.

Back