sinmbad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.425
...celom....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.... like you did before..."
Slusam Whitesnake i pade mi na pemet da vas pitam, da li vam se desilo da vam ista osoba slomi srce vise puta, ako jeste, kako i zasto se to desilo, vasa losa procena, previse ste dobri ili ste jednostavno....ne znam ni ja....:razz:
Da li postoji osoba kojoj bi oprastali i oprastali, nekog na kog ste slabi i kome bi oprostili ponovo i to svesno?
Ne razumijem one koji iznovz i iznova vjeruju u cuda...
.... like you did before..."
Slusam Whitesnake i pade mi na pemet da vas pitam, da li vam se desilo da vam ista osoba slomi srce vise puta, ako jeste, kako i zasto se to desilo, vasa losa procena, previse ste dobri ili ste jednostavno....ne znam ni ja....:razz:
Da li postoji osoba kojoj bi oprastali i oprastali, nekog na kog ste slabi i kome bi oprostili ponovo i to svesno?
Ma jeste.
Ali zato shto sam ja to tako dozvolila,tj. nadala sam se i zzelela i ochekivala da se stvari promene.
I oprostila sam jer su moje povrede nastale kao posledica mog stanja duha a ne tudjih akcija.
Tako da vam kazzem...niko vam ne mozze slomiti srce...ako prihvatate realne okolnosti...slama se samo ako tvrdoglavo insistirate na sopstvenom scenariju.
Aha... znaci sto si vise povredjivan to si znaci inteligentniji....tako ispada....
Jao' sad' bi Perica iz jednog filma rekao nešto kaoNisam nikada bila povredjena. : )
Jao' sad' bi Perica iz jednog filma rekao nešto kao
'Ko nije povređivan ne zaslužuje da živi'.
Dano jesi ti povređivala? Makar fizički.