Don't break my heart again....

.... like you did before..."

Slusam Whitesnake i pade mi na pemet da vas pitam, da li vam se desilo da vam ista osoba slomi srce vise puta, ako jeste, kako i zasto se to desilo, vasa losa procena, previse ste dobri ili ste jednostavno....ne znam ni ja....:razz:
Da li postoji osoba kojoj bi oprastali i oprastali, nekog na kog ste slabi i kome bi oprostili ponovo i to svesno?

Razmisljam o tome koliko neko treba da bude emotivni invalid da bi nekome ko mu je fig.receno slomio srce i ukucao kao sliku na zidu oprostio i dozvolio sve ponovo i ponovo..pa jos i vise puta..sve ima svoje granice pa i oprastanje, upravo zbog ovoga sto je Julian rekao..citiram:Oprostaj podrazumeva da si raskrstio sa svime i pomirio se situacijom, sto prevashodno znaci da covek oprasta sebi sva ocekivanja, misli i dugovanja, a ne drugome

.... like you did before..."

Slusam Whitesnake i pade mi na pemet da vas pitam, da li vam se desilo da vam ista osoba slomi srce vise puta, ako jeste, kako i zasto se to desilo, vasa losa procena, previse ste dobri ili ste jednostavno....ne znam ni ja....:razz:
Da li postoji osoba kojoj bi oprastali i oprastali, nekog na kog ste slabi i kome bi oprostili ponovo i to svesno?

deshavalo mi se da se osetim povredjenom na ovaj ili onaj nachin ali "slomljenog srca" ne... nisam neko ko bash ume da prashta tako da bih teshko mogla zamisliti sebe sa nekim ko me uvek iznova povredjuje...

Ma jeste.
Ali zato shto sam ja to tako dozvolila,tj. nadala sam se i zzelela i ochekivala da se stvari promene.
I oprostila sam jer su moje povrede nastale kao posledica mog stanja duha a ne tudjih akcija.
Tako da vam kazzem...niko vam ne mozze slomiti srce...ako prihvatate realne okolnosti...slama se samo ako tvrdoglavo insistirate na sopstvenom scenariju.

Laie_60A.gif

Back