Tutsi, ti to nastavljas onaj psiho test ili sta? : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@dana: Kako si nam ti postala senzualna otkako si gej. : )-
Što da ne? Imamo vremena na pretek, pa rekoh da iskoristimo. : )Tutsi, ti to nastavljas onaj psiho test ili sta? : )
Znam da je nekima nemoguce da zamisle da na planeti postoje skromni i krotki ljudi koji ne zive spanske serije, ono adrenalin i histerija, vec jednostavno provedu i izradjaju decu sa jednom osobom i jedno drugom ne prave sranja, pa i ostanu nepovredjeni na neki nacin. Jeste da je to retko, ali desava se.
Kad' sam već kod reforme foruma i smajlija, predlažem da se ubuduće sledećaPa vidis da niko nema iskustva sa "duplim" povredjivanjem. Ovde niko nikom nikad nista nije oprostio.![]()
Meni se više sviđa moj. I:I-DKul smajli jos radi. 8)
Meni se više sviđa moj. I:I-D
Sve što ima veze sa mnom mora biti višesmisleno. ☺na mene te skracenice zbunjujuce deluju,mogu dvostruko da se tumace...)
Pa vidis da niko nema iskustva sa "duplim" povredjivanjem. Ovde niko nikom nikad nista nije oprostio.
Sve što ima veze sa mnom mora biti višesmisleno. ☺
Emotivni invalid ne oseca. Mozda si htela da kazes "mazohist", ali i to ne mora da stoji ako ti se ne desava stalno i uvek sa kojom god osobom da si. Nekad se stvari jednostavno dese, a da ih mi ni ne ocekujemo. Bar ne svesno.