- Poruka
- 1.447
Ne radim. :-P

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.... like you did before..."
Slusam Whitesnake i pade mi na pemet da vas pitam, da li vam se desilo da vam ista osoba slomi srce vise puta, ako jeste, kako i zasto se to desilo, vasa losa procena, previse ste dobri ili ste jednostavno....ne znam ni ja....:razz:
Da li postoji osoba kojoj bi oprastali i oprastali, nekog na kog ste slabi i kome bi oprostili ponovo i to svesno?

I tako...dva meseca nakon shto me je ostavio,posle veze od 9 godina, chovek me zove da mi kazze da mu nije dobro...da ne mozze tako...i shta sad?
Rekla sam mu da che to prochi i da che biti dobro.
A zzao mi ga. A njemu nije bilo zzao da me ostavi. A sad sebe sazzaljeva?
Jah.
Joj! Nisam valjda tako grozna...

Slusam Whitesnake i pade mi na pemet da vas pitam, da li vam se desilo da vam ista osoba slomi srce vise puta, ako jeste, kako i zasto se to desilo, vasa losa procena, previse ste dobri ili ste jednostavno....ne znam ni ja....:razz:
Da li postoji osoba kojoj bi oprastali i oprastali, nekog na kog ste slabi i kome bi oprostili ponovo i to svesno?
 ... I valjda je tu bio problem...i rekla sam vishe necu tako, vishe necu da dozvolim tako...ne znam jesam li bila nesrecnija s njim ili bez njega...ali pada kisha ponekad...i eto, priznam sebi da bih se spustila josh jednom....iako znam gde to vodi...
 ... I valjda je tu bio problem...i rekla sam vishe necu tako, vishe necu da dozvolim tako...ne znam jesam li bila nesrecnija s njim ili bez njega...ali pada kisha ponekad...i eto, priznam sebi da bih se spustila josh jednom....iako znam gde to vodi...a zasto ja ne verujem u ovo sto procitah u tvom postu?Pregorela sam, ali nisam sagorela. Moj zzivot je sada samo moj. On mozze da gostuje koliko god hoche,dolazi i odlazi...ali vishe ne verujem u "nash" zzivot....