Don't break my heart again....

Ja nisam bila master situacije jer je on taj koji chas dolazi chas odlazi...ja i pricham o tome da sam postala master situacije zato shto sam stavila svoj zzivot u prvi plan, a ne predstavu o zajednichkom zzivotu.
Vidi, kad si s nekim dugo, normalno je da imate zajednichke planove koji ti i te kako utichu na tvoju viziju sebe u buduchnosti s njim...a onda on kazze: E, ja sam povredjen, ne mogu vishe" I ti dobijesh OFF te slike pa sebe vidish samu u buduchnosti ili se ne vidish...Pa se mamlaz vrati cvilechi i kukajuchi shto si ga ostavila(?) Pa ti je zajednichka slika opet ON i tako svaki chas...jednom do dvaput mesechno,ko PMS....
Pa od toga kamen puca,ja sam zzena,treba mi sigurnost,pa sam reshila da je sama sebi dam. Sad sebe vidim samu,a on dolazi i igra se ON/OFF i to je izvesno...

Pa od toga kamen puca,ja sam zzena,treba mi sigurnost,pa sam reshila da je sama sebi dam. Sad sebe vidim samu,a on dolazi i igra se ON/OFF i to je izvesno...
ali ne vidis sebe sa nekim drugim... zato sto znas da ce se on vratiti uvek...

okej, kako ti kazes. meni deluje (ne samo po ovoj temi, nego i ono pre pre kad si pisala) da ti drzis konce u rukama, i da bi sasvim drugacije reagovala da si mislila da on odlazi zauvek... ali dobro, mozebiti da je to moj trip.

I zzao mi ga je...zaista jeste..zbog toga shto pati i kad je samnom i josh vishe kad je bez mene...i pokushala sam svashta..a sad kazzem da tu nema pomochi...
A njemu nije bilo zzao...da mi malo-malo rushi svet...a kad to konstatujem, to ne znachi da mu se ja sad neshto svetim, naprotiv...samo konstatujem 130 kila sujete i samoljublja...

Ja sam se raspadala svaki put kada je odlazio...nadala svaki put kada se vrachao...vishe ne uchestvujem u tome...preplakala sam raskid isuvishe puta.
Ne vidim sebe s nekim drugim zato shto ja njega volim. Bez obzira da li smo zajedno ili ne. A mozzda je zdravije da je NE trajno nego da stalno bude...naslov teme.

Back