Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Недотупавни испразни створе - КАКО ТИ НИЈЕ ЈАСНО ДА СРБИ ВОЛЕ РУСЕ И ОБРАТНО РУСИ ВОЛЕ СРБЕ - МИ СЕ СМАТРАМО ЈЕДНИМ НАРОДОМ... како мислиш да ми ти или било која друга овдашња багра одредите КОГА ЋУ ЈА ДА ВОЛИМ А КОГА НЕ... дај, прекините више да блатите Русију... Срби ће УВЕК али УВЕК волети Русе а ви можете само да кмечите...

У овој пропалој земљи поведен је судски поступак против особе која је рекла ЈА НЕ ВОЛИМ ЈЕВРЕЈЕ - а у исто време кретенчине нападају оне који кажу ЈА ВОЛИМ РУСЕ... доста, бре, више, схватите да Срби неће трпети такву тортуру... ено, и јуче су Борису певали СПАСИ СРБИЈУ И УБИЈ СЕ... то је јасна поруке да о'ладите и оставите нас на миру.:rtfm::rtfm::rtfm:

Ne lupetaj, Mito, to ih mozda volite vi Srbi iz Hrvatske, sa Kosova, iz Bosne, iz CG. Pravi, izvorni Sumadinci nikad nisu voleli Ruse...mozda par njih koji vode poreklo iz ovih juznih i zapadnih krajeva :kafa:

Tи глупљи него што сам мислио.

Поздрав из "Лондона"!

Ja za tebe nikad nisam ni mislio da si pametan, ako cemo pravo.

`Ajde sad neki copy/paste nekog clana Ustava, zakona ili WC pravilnika sa vecernjeg kursa prava. Ili postavi neku sliku i klip, posto iz glave nista ne mozes, to smo odavno svi ukapirali.

A to sto gore pise, suva je istina. Pravi Srbi iz Srbije su jos u 19. veku ukopcali da nemaju ni saveznike ni prijatelje...a onda je stigao neki uticaj Srba sa juga i zapada i eto nam ga sad - jedni vole ove, drugi vole one, a ukupno su svi budale.

Да резимирамо!:D

1. Цара путина Борис је ословио са ''председниче'' :eek:

2. Цар Путин је понудио помоћ од 10 милијарди за Србију и Српску привреду :cool:

3. Цару Путину су направили величанствен дочек на Маракани, а уједно су Борису скандирали, знамо већ шта----->народ пре признаје Путина као свог него Бориса (Борис може само да :besna: )

4. Цару Путину Бг универзитет је доделио титулу почасног доктора:)

5. Цару Путину је Српски патријарх Иринеј доделио Орден ''Свети Сава''

Још нешто? :mrgreen:

`Ajde sad neki copy/paste nekog clana Ustava, zakona ili WC pravilnika sa vecernjeg kursa prava. Ili postavi neku sliku i klip, posto iz glave nista ne mozes, to smo odavno svi ukapirali.

A to sto gore pise, suva je istina. Pravi Srbi iz Srbije su jos u 19. veku ukopcali da nemaju ni saveznike ni prijatelje...a onda je stigao neki uticaj Srba sa juga i zapada i eto nam ga sad - jedni vole ove, drugi vole one, a ukupno su svi budale.

По твом писању бих рекао да је тебе стрефио крсташки утицај са Запада.

Ја сам из Србије брале и сви моји, никакве везе немам ни са Црном Гором, Босном, Крајином, Македонијом.

На квадрат си глуп!

Поздрав одох до "Лондона"!

По твом писању бих рекао да је тебе стрефио крсташки утицај са Запада.

Ја сам из Србије брале и сви моји, никакве везе немам ни са Црном Гором, Босном, Крајином, Македонијом.

На квадрат си глуп!

Поздрав одох до "Лондона"!

Ma da bre, kako da nisi :roll:

Evo, verujem ti na rec. Daj neki clan Ustava da potvrdi to

`Ajde, Putin prdn`o odavno, sad si slobodan.

I ja bih se složio da samo oni koji nisu Srbijanci mogu da simpatišu Ruse.

Evo, pogledajte koliko je bilo ljudi na golom otoku i iz kojih su krajeva... To takođe može biti jedan od pokazatelja.

Ma boske garant... Najviše je prvo koleno u Srbiji.

Ma boli me q... i da je indijanac. Ja znam da ovde u Sumadiji nema rusofila do nekolicine koju svi ismevaju, a neki mekog srca i sazaljevaju...ono, dodju k`o cirkuzanti, pri tom malo necisti u glavi.

Dobro, ne racunam tu komunjare do koske - grupicu Titovih metuzalema. Tako gledam i na ovu grupicu sa Krste

Да резимирамо!:D

1. Цара путина Борис је ословио са ''председниче'' :eek:

2. Цар Путин је понудио помоћ од 10 милијарди за Србију и Српску привреду :cool:

3. Цару Путину су направили величанствен дочек на Маракани, а уједно су Борису скандирали, знамо већ шта----->народ пре признаје Путина као свог него Бориса (Борис може само да :besna: )

4. Цару Путину Бг универзитет је доделио титулу почасног доктора:)

5. Цару Путину је Српски патријарх Иринеј доделио Орден ''Свети Сава''

Још нешто? :mrgreen:

mogul ja .. mogul ja .... :rumenko:

krome etogo - ima jos ... svasta nesto .... :klap:

Ma boli me q... i da je indijanac. Ja znam da ovde u Sumadiji nema rusofila do nekolicine koju svi ismevaju, a neki mekog srca i sazaljevaju...ono, dodju k`o cirkuzanti, pri tom malo necisti u glavi.

Dobro, ne racunam tu komunjare do koske - grupicu Titovih metuzalema. Tako gledam i na ovu grupicu sa Krste

ovo nema veze sa vezom.........samo glupi turista gejevski može ovoliku količinu gluposti da izvali........naravno da ****** po šumadiji nisu za putina i rusiju ali svi kaldrmaši kragujevčani pravi......ne oni koji su došli u kg po bilo kom osnovu......znači oni koji nit su došli nit su pošli......mi čije su porodice vekovima na ovom prostoru smo svi do reda za bratski nam narod rusije.......otprilike situacija po pitanju prijatelja je ista ko sinoć na marakani.......e sad mnogo nam se smeća i pedera doselilo u kg i oni kao takvi i nisu merodavni da bi se izvukao zaključak na osnovu njih kakvo je raspoloženje u narodu po pitanju prijatelja......živela srbija živela rusija

ovo nema veze sa vezom.........samo glupi turista gejevski može ovoliku količinu gluposti da izvali........naravno da ****** po šumadiji nisu za putina i rusiju ali svi kaldrmaši kragujevčani pravi......ne oni koji su došli u kg po bilo kom osnovu......znači oni koji nit su došli nit su pošli......mi čije su porodice vekovima na ovom prostoru smo svi do reda za bratski nam narod rusije.......otprilike situacija po pitanju prijatelja je ista ko sinoć na marakani.......e sad mnogo nam se smeća i pedera doselilo u kg i oni kao takvi i nisu merodavni da bi se izvukao zaključak na osnovu njih kakvo je raspoloženje u narodu po pitanju prijatelja......živela srbija živela rusija

Pa da, o tebi i pisem, jer ti spadas u onu prvu grupu, dakle ne u Titove komunjare.

Svaki stari Sumadinac, Kragujevcanin zna da je Pivarac - dijagnoza, to sam vec jednom napisao. A tu u Pivari ima i najvise pedera po evidenciji, valjda otud tvoje cepljenje Putinu i Rusiji.

russian-flag.gif

naravno ....

al postoje bolesni Mongoli ...Siptari .. i ostali nacisti ... koji laprdaju po forumima lazno se predstavljajuci kao Srbi ....

kako im ne dosadi vise .... :manikir:

Хвала Богу да је тако.

У ствари то би био одличан тест кад недостаје времена... питаш само "Путин?" и ако одговор није "цар!" знаш да имаш посла са неким коме је место строго у шахту ил' бунару.

Хвала Богу да је тако.

У ствари то би био одличан тест кад недостаје времена... питаш само "Путин?" и ако одговор није "цар!" знаш да имаш посла са неким коме је место строго у шахту ил' бунару.

Sto bre ovako nemilosrdno lozis ove jadne rusoljube :D

Izvini, molim te, sta ti imas protiv rusofila???
Ili protiv komunista, posto si ih spomenuo par postova unazad???

pa gde si ti anal-turisto.........pederčino stara.......e dobro je da postojiš.......tvoje nepostojanje bi dovelo u sumnju darvinovu teoriju........a to što pišeš o naselju pivara i o pivarcima i sam znaš da nije istina.......izgleda da su te pivarci dosta tukli pa imaš takvo mišljenje o jednom od prvih naseobina u kg......ali dobro da si ti živ i zdrav.......i obavezno da povedeš računa o higijeni i zaštiti......bila tema ....vračarac otvorio o nekoj kremi za vas buljaše.......molim te koristi to.......ne zbog mene već zbog budućnosti.......da se ljudi uvere da je čovek od tebe....pardon.....majmuna postao a ne kako tamo kaže neki pop.......živ da si analko

Pa nista, s obzirom da ste vi i ovi lazni cetnici na istoj strani uvek bili.

Inace, Pivarac, jesi li nekom skoro opsovao mrtvo dete na forumu, posto to najvise volis da psujes...sto inace, pravi, casni Srbin nikada ne cini :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back