Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ne bude kao onaj kredit od 1000 miliona a dobismo samo 200!
Ovo je zalosno sta ti pises..
Verovatno mislis da se 1000 miliona dolara daje na lepe oci. :hahaha:

Svakom prema zasluzi.
Nije Putin idiot koji će da sponzoriše vladu koja radi protiv njega.

Narod je hteo skup, da se Putin lično obrati, ali atlantisti nisu dali.
To su Rusi znali pa su pripremili utakmicu. Rusija dominira !

И Руси се жале да ове наше будале нису ништа добро организовале, вероватно у страху од масовног поздрављања премијера Русије који има већу популарност од целог државног врха ђутуре. Путин је могао да препешачи од Сурчина до Маракане. Није то некакав душаман попут Бајдена, Хилари или Солане...

Итар-Тас: Претеране мере безбедности у Београду

Изузетно лоша организација и претеране мере безбедности са српске стране скоро да су омеле извештавање о посети премијера Русије Владимира Путина Београду, наводи Итар-Тас у извештају из Београда.

Агенција наводи, позивајући се на извор у руској делегацији, да је Русија инсистирала на "мекшим" мерама, али да је наишла на одбијање српске стране. Руски новинари су проценили да су се услови за рад медија у Београду значајно разликовали од оних у Љубљани дан раније, где је боравио Путин, пише агенција.

Итар-Тас наводи да је у прес-центру било два пута мање места него пријављених новинара и да се на конференцију за медије чекало буквално седећи на поду.

У просторији која је била препуна, из безбедностних разлога, били су затворени прозори, па су се многи новинари жалили да се лоше осећају. Кретање новинара по ходницима је такође било забрањено из безбедносних разлога, додаје агенција.

Организовани пренос сусрета Путина и председника Србије Бориса Тадића водио се искључиво на српском језику, што је руским новинарима отежавало могућност да чују речи свог премијера.
На заједничкој конференцији за штампу многи новинари нису имали слушалице да би чули синхрони превод, а у прес-центру се конференција за новинаре водила искључиво на српском језику, додаје Итар-Тас.
Агенција пише да је, по речима очевидаца, због повећаних мера безбедности било забрањено кретање пешака у неким крајевима Београда, а посетиоцима продавница није било дозвољено да изађу на улицу.

У Москви, током конференција за новинаре у Кремљу, кретање новинара је строго ограничено и могуће само уз пратњу. При том је и строго ограничено и коришћење мобилних телефона и фото-апарата.

Овакву саботажу једне државне посете не памтим! Очекивала сам да ће барем државна телевизија пратити сваки Путинов корак и извештавати о свему, међутим, ништа, никад горе извештавање, није било и очито је то рађено намерно. Који бедници, баш као и ови на форуму што једино знају да ударају контру, ништа паметно ни конструктивно од њих.

Овакву саботажу једне државне посете не памтим! Очекивала сам да ће барем државна телевизија пратити сваки Путинов корак и извештавати о свему, међутим, ништа, никад горе извештавање, није било и очито је то рађено намерно. Који бедници, баш као и ови на форуму што једино знају да ударају контру, ништа паметно ни конструктивно од њих.

Poseta je bila sabotirana od samog početka, Putin je znao gde dolazi.
Odatle i Zvezda i bajkeri. Takozvani odjeb. :mrgreen:

За то треба захвалити пуковнику, председнику, премијеру и господару Евроазије.
Русија није фактор ни у Азији, ни у Европи. Најважније економије Азије јесу Кина

& Индија; а неке европске силе вредне помена су тзв. ЕУ-3 → Немачка, Француска и УК.

А Русија је потпуно ирелевантна, и сада и у будућности.
Када сви обожаваоци Путина овде буду умрли од старости, Русија ће и даље бити нула.

Русија није фактор ни у Азији, ни у Европи. Најважније економије Азије јесу Кина

& Индија; а неке европске силе вредне помена су тзв. ЕУ-3 → Немачка, Француска и УК.

А Русија је потпуно ирелевантна, и сада и у будућности.
Када сви обожаваоци Путина овде буду умрли од старости, Русија ће и даље бити нула.

Благо теби кад си тако индоктринирана. хајде, правац у твоју Америку и злочиначки НАТО. Не оклевај.

Ruski premijer posjetio Beograd

Turneja po regiji: Putin nije imao po što doći u Hrvatsku

Davor Štern smatra da je vlada Ive Sanadera kriva što glavni krak Južnog toka neće prolaziti kroz našu zemlju.

turneja-regiji-putin-nije-imao-sto-doci-hrvatsku-slika-322274

Beograđani su bili razdragani posjetom premijera zemlje saveznice

http://www.vecernji.hr/vijesti/turneja-regiji-putin-nije-imao-sto-doci-hrvatsku-clanak-268706

Итар-Тас: Претеране мере безбедности у Београду

Изузетно лоша организација и претеране мере безбедности са српске стране скоро да су омеле извештавање о посети премијера Русије Владимира Путина Београду, наводи Итар-Тас у извештају из Београда.
Bolje i tako nego da ga neki Čečen rokne usred Srbije pa da pukne bruka , ne bi nas oprali ni Dunav , ni Sava .

Narod je svoje rekao!:whistling:

Niko i nikada nije docekan u Srbiji kao Putin!

Vreme je da se oteraju podguzne muve NATO fasista,da Srbiji malo krene!Za to morate da se pobrinete vi braco Srbi!

U ovom momentu,bratska Rusija je jedini spas,spas,jer smo na ivici da nestanemo i kao narod i kao drzava!

Ovakvu ponudu Putina moze da odbije najveci izdajnik svoga roda,a Tadic to jeste!

Zato,oterajmo bagru sto pre!!!!

To za rakete je rekao ukoliko bi u Srbiji bile pre toga razmeštene NATO rakete ka Rusiji , a ne za samo članstvo kako Krstini specijalci slobodno tumače . :mrgreen: Srbija ne treba da ulazi u NATO isključivo zbog svojih razloga ,a ne zbog Rusa , koji btw imaju mnogo bolju i širu saradnju sa većinom NATO članica nego saSrbijom i to im nije nikakva prepreka .

To za rakete je rekao ukoliko bi u Srbiji bile pre toga razmeštene NATO rakete ka Rusiji , a ne za samo članstvo kako Krstini specijalci slobodno tumače . :mrgreen: Srbija ne treba da ulazi u NATO isključivo zbog svojih razloga ,a ne zbog Rusa , koji btw imaju mnogo bolju i širu saradnju sa većinom NATO članica nego saSrbijom i to im nije nikakva prepreka .

A ko ti garantuje da bas NATO ne bi to i uradio,ako bi usli!

I slazem se,da ne treba da se udje iz sopstvenih razloga,a pogotovo ako se tu uklapa i Rusija!

Znaci,ne bi trebalo da bude dileme!Imamo sopstvene razloge,plus se oni slazu sa ruskim interesima!

Samo lud covek bi gurao svoju zemlju u takav savez!

Dodik je u razgovoru sa Putinom istakao da Srpska nece uci u NATO a ni BIH,Srbija moze samo da sanja o ulasku u NATO, to je gotova prica.

Svakom normalnom treba da bude neprijatno... Ta količina uvlačenja i pokazivanja podređenosti je bruka neviđena.

Недотупавни испразни створе - КАКО ТИ НИЈЕ ЈАСНО ДА СРБИ ВОЛЕ РУСЕ И ОБРАТНО РУСИ ВОЛЕ СРБЕ - МИ СЕ СМАТРАМО ЈЕДНИМ НАРОДОМ... како мислиш да ми ти или било која друга овдашња багра одредите КОГА ЋУ ЈА ДА ВОЛИМ А КОГА НЕ... дај, прекините више да блатите Русију... Срби ће УВЕК али УВЕК волети Русе а ви можете само да кмечите...

У овој пропалој земљи поведен је судски поступак против особе која је рекла ЈА НЕ ВОЛИМ ЈЕВРЕЈЕ - а у исто време кретенчине нападају оне који кажу ЈА ВОЛИМ РУСЕ... доста, бре, више, схватите да Срби неће трпети такву тортуру... ено, и јуче су Борису певали СПАСИ СРБИЈУ И УБИЈ СЕ... то је јасна поруке да о'ладите и оставите нас на миру.:rtfm::rtfm::rtfm:

Недотупавни испразни створе - КАКО ТИ НИЈЕ ЈАСНО ДА СРБИ ВОЛЕ РУСЕ И ОБРАТНО РУСИ ВОЛЕ СРБЕ - МИ СЕ СМАТРАМО ЈЕДНИМ НАРОДОМ... како мислиш да ми ти или било која друга овдашња багра одредите КОГА ЋУ ЈА ДА ВОЛИМ А КОГА НЕ... дај, прекините више да блатите Русију... Срби ће УВЕК али УВЕК волети Русе а ви можете само да кмечите...

У овој пропалој земљи поведен је судски поступак против особе која је рекла ЈА НЕ ВОЛИМ ЈЕВРЕЈЕ - а у исто време кретенчине нападају оне који кажу ЈА ВОЛИМ РУСЕ... доста, бре, више, схватите да Срби неће трпети такву тортуру... ено, и јуче су Борису певали СПАСИ СРБИЈУ И УБИЈ СЕ... то је јасна поруке да о'ладите и оставите нас на миру.:rtfm::rtfm::rtfm:

Aha, vređanje!!! :evil:

A ovo plavo... :lol:

smiley-kissing-ass.gif

Ovo kao da je padao sneg,pa svi pokazali tragove.Raskorak u onom državnom,protokolarnom,ali ništa više od toga,i narodnom dočeku Putina i slepima govori o razlici toga što ovi zovu "javno mnjenje" i onoga što je stvarnost.I slepcu bi bilo jasno da ova vlast ustvari baš nije u nekom skladu sa narodom.

Tako je. Dakle u koliko se u Srbiji postavi NATO raketni štit, onda će biti okrenute ruske rakete rakete...

Inače bi ih okrenuli prema SLO i CRO, ali ih očigledno, nisu okrenuli...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back