Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvi, bre, lazni cetnici, nemam ja nikakve veze sa cetnicima, niti pravim, niti "laznim", kako ti sad napisa.

Ma bre, ti si iskreni komuinista i rusofil i nemam nista protiv onog ko iskreno brani svoju ljubav. Mene vise iritiraju ovi rusofili koji se deklarisu kao `cetnici, stari Srbi, pa jos Sumadinci`, prezirem i gade mi se ti licemeri.

A to sto ste rusofili i vi i oni, dovoljno govori da ste na istoj liniji. O tome ti pricam. Dakle, taj redosled prezira kod mene ide ovako: komunista - rusofil - lazni cetnik rusofil.

Немаш ти везе, још су Петар и Александар били русофили, Александар у Петрограду завршавао школу, а наше цркве триста и четири стотине година уназад користиле руске књиге, јер...

ма знаш како, учи сам ако те интересује.

Jesam li vec napisao da ce ****** - oficiri holandske vojske - ove godine u svecanim uniformama predvoditi gej paradu u Amsterdamu .... :think: ... Izborio se sindikat pedera holandskih oficira ... :klap:

....ni sam ne znam zasto sam ovo napisao... :think:.. al vazno je da ne skodi ... a sto ne skodi to koristi ... ono , sve sto je lepo ima neku zvrcku .. ili nemoralno , ili je nelegalno .. ili goji ... :think:

Debili i gde ne bili - neka vas sreca prati ... :bye:

Немаш ти везе, још су Петар и Александар били русофили, Александар у Петрограду завршавао школу, а наше цркве триста и четири стотине година уназад користиле руске књиге, јер...

ма знаш како, учи сам ако те интересује.

To onaj sto je napravio Jugoslaviju. Pa da...ima logike :think:

I neki od Obrenovica su bili rusofili...do odredjenog trenutka, naravno...ali, nemoj da citas, sta ce ti taj bol u glavi.

Не постоји Србин који мрзи Путина.

ТАЧНО.АКО И ПОСТОЈЕ, УХАПСИЋЕМО ИХ.
СРЕДИО САМ ОНУ ЈАДНИЦУ СА РТВа КОЈА ЈЕ НАМЕРНО ОДРАДИЛА ОВО, НЕЋЕ НИГДЕ ВИШЕ РАДИТИ

И ЖЕЛИМ ДА СЕ ЗАХВАЛИМ ГОСПОДИНУ КОЈИ ЈЕ ДОШАО ИСПРЕД СКУПШТИНЕ ОБУЧЕН У СРЕДНЈОВЕКОВНОГ ПЛЕМИЋА, СРЦЕ МИ ЈЕ ЗАИГРАЛО

tadic se josh trese od eppileptichkog napada...

Да неко страном политичару приређује овације а мени предлаже смрт у навијачким песмама ја бих моментално поднео оставку.

Наравно љигавац ће се претварати да ништа није чуо.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back