Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne nego treba da se klanjam onima koji nam zele zlo,amerima i nato paktu.
Josh su Rusi jedni od malo njih ostali koji nisu priznali Kosovo i bore se za Srpsku stvar,nekada mi se chini vishe i od nas samih!!!
Doshao covek da kaze da izvadimo glave iz americkih dupeTTTa!!!
Nas je istorija izgleda malo toga naucila,ko ti je prijatelj,a ko neprijatelj.Zahvaljujuci amerima i cherchilu postali smo komunisticka zemlja,takva podela na jalti i u teheranu.
Pa isto kada su nam posle prvog svetskog rata nudili teritorije gde je vecinski srpski narod,ubedili su kralja da se drzi ideje jugoslovenstva,naravno uz masan chek i garancije da nece Srbija vishe ratovati.Shto su slovenci i hrvati jedva docekali,jel lakse je protiv Srba,nego da su ostali pod austrijom(austro-ugarskom tada)!!!
Chek,chek kada su nas jos zajeb. a da pocetkom 90-tih,uveli nam sankcije ,jer cnn rekao srbi su loshi,chekaj a da 99-te nas pochastili,pitaj gradjane Nisha,Novog sada,Batajnice o njihovim poklonima vredim milione dolara.Rusi nisu nikada prema Srbiji bili tako shiroke ruka pa nas gadjali laserskim,kasetnim bombama i da hvala im na svom onom uranijumu shto posejashe po Srbiji.Od tada stopa ljudi obolelih od raka skocila je za 1000%,hvala im shto nam se bebe radjaju sa raznim oboljenjima,hvala im na preuredjenju mostova.....
A posle kazu da nam amerikanci nishta nisu poklonili...??!!! jesu eto nabrojao sam neshto od poklona samo u zadnjih 90godina,a Rusi a da rusi.Dali znash da bolnice na kosovu dobijaju rusku pomoc u vidu medicinskog materijala+njihova crkva svi silama se trudi da odbrani Srpsku svetinju,nashe manastire,spomenike,groblja...
Da vidim ko me cu da se klanjam...
Nego druze,uzmi malo procitaj neshto,nemoj samo da gledash grand i reality programe.Znash postoje i knjige,ako si tako veliki Srbin,pocni od nashe istorije,pa ko zna mozda dokazes da ja samo lupetam,a mozda se i izvinish!!

P.S. a mozda si na platnom spisku cije,mi-6... ili neke NVO??

A Juzni Potok postoji tamo negde od 2085-e, taman kada pocnemo da gradimo gasnu infrastrukturu u zemlji::

"Definitivno se formira preduzeće “Južni tok”. Gasovod “Južni tok”, dakle, sigurno prolazi kroz Srbiju, nastavljajući prema Sloveniji, a zaobilazeći Hrvatsku."

Rusija stiže !
A ti možeš samo da kmečiš.
Po tebi bolje da nemamo gasovod uopšte ako to nije Nabuko.

Poslednja izmena od moderatora:
Sta baljezgas shinko?:eek: Jesi li glup ili corav? Pa i ja sam rekao da stize, a ne da ne stize. 2085-e.

Proveri ti taj deo mozga zaduzen za zdrav razum, vidis da ti nesto ne ide veceras...

zaista nije teško pročitati te, JT će stići pre nego što misliš a tebi ostaje da roniš suze ili, ono najbolje po sve, da emigriraš na Zapad.

Poslednja izmena od moderatora:
Ma picolina, ni ja ne znam sta vise da kazem.

Tako da...

Jbao ih bre Putin!

:lol:

Ne stvarno, ni ja ne mogu da razumem toliku "ljubav" prema Putinu, ali zaista.

Toliku nadu, poverenje...pa Rusi jos nisu jaki da bi se neko a kamoli mi, oslanjali na njih.

ALMO MALO OZBILJNIJE - INVESTICIJE TAKO DZINOVSKOG OBIMA SE UGOVARAJU IZMEDJU VLADA MESECIMA ....

Da ne bude samo kao onaj kredit od 1 mlrd., a da su nam dali svega 200 mil. E.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back