Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
da daLep nov avatar za nashe malo zlo
Dobro,skinite majcu,itd....da ispipamo puls..auuu...
uskoro ga necu imati uopste...i tek tada cu biti fri....
col mi palpatin ju madafakin ikskjuz for dzedai buhahahahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da daLep nov avatar za nashe malo zlo
Dobro,skinite majcu,itd....da ispipamo puls..auuu...
Da li biste se venčali za lekara obzirom na priče o poznate priče o dešavanjima na dežurstvima?
A kako se i zašto neko kune da neće sa nekim iz neke struke?
Pitaj bilo koju zensku lekarku kakvi su mushki doktori, i shta one misle o tome?
Razlika izmedju svake struke je u mentalitetu ljudi.
a nikad ne bih bila sa lekarom. Verovatno postoji neki izuzetak. Ali... svi koje znam su isuvise piiiip da bih bila s njima. Ne znam, sve neke seka perse, karijeristi. Zabole njih bas i za mene i za bilo koju drugu.
Gluposti i predrasude.Da li biste se venčali za lekara obzirom na priče o poznate priče o dešavanjima na dežurstvima?
Nikad ne reci nikad.Ja nikad ne bih bila sa lekarom. Verovatno postoji neki izuzetak. Ali... svi koje znam su isuvise piiiip da bih bila s njima. Ne znam, sve neke seka perse, karijeristi. Zabole njih bas i za mene i za bilo koju drugu. Nekako imam utisak da je kod njih sve (pa i devojka) u funkciji samopotvrdjivanja. Mozda nisam bas najbolje opisala... Nadam se da bar delimicno razumes![]()

Moje radno odelo je sto puta seksije od tamo nekog kratkog uskog belog mantila.![]()

A kakva je razlika između stomatologa i doktora?
Ehhh...to je mislim fantazija svake druge žene,Da li ste koristile ovu rečenicu?
Da li vas privlače lekari, onako stameni, sve znaju, autoritativni, a nežni?
Sigurne i tople, nežne ruke.
Da li ste koristile ovu rečenicu? Da li vas privlače lekari, onako stameni, sve znaju, autoritativni, a nežni? Sigurne i tople, nežne ruke.
Da li biste se venčali za lekara obzirom na priče o poznate priče o dešavanjima na dežurstvima?
I muškarci mogu da pišu o svojim doživljajima sa ženama u belim i zelenim mantilima.

...у ствари сећам се да је давала свим момцима, док је девојке терорисала максимално...

Gluposti i predrasude.
Rekla - kazala, fuj.
Stvarno ne znam ljudi šta vam je. :?
Nikad ne reci nikad.
E baš nekome piše na čelu šta je po zanimanju, kada se upoznajete. :-)
Misliš da u drugim profesijama nema seka persa i karijerista?
Znas koja je razlika izmedju doktora i Boga? Bog ne misli da je doktor...uopste ne.Da li ste koristile ovu rečenicu? Da li vas privlače lekari, onako stameni, sve znaju, autoritativni, a nežni?
Nauchno dokazano da su medicinari glupi ljudi. Toliko godina provedu na faxu da su za sve ostale stvari u zivotu kompletni tantuzi.
Kakva nebuloza!
Nadam se da je ironija koju ja nisam prepoznala, jer ako nije, dugo nesto gluplje ne cuh!